Задържаха Нено Димов, ще нощува в ареста

По-рано той беше отведен за разпит в спецпрокуратурата
Обновена: 9 яну 2020 19:22 | 9 яну 2020 18:15, Красимир Ангелов
232
Задържаха Нено Димов, ще нощува в ареста
Снимка: БГНЕС

Министърът на околната среда и водите Нено Димов е задържан за 24 часа, съобщава Нова телевизия, като се позовава на говорителя на главния прокурор Сийка Милева.

Още по темата
По-рано през деня министърът беше отведен за разпит в спецпрокуратурата.

"Оказваме съдействие в момента. Ще направя изявление, след като приключим. Не съм задържан", заяви пред журналисти Димов, преди да бъде качен в кола на прокуратурата.

Малко след това премиерът Бойко Борисов определи евентуалната оставка на министъра на околната среда и водите като коалиционен въпрос.

Нено Димов е член в третия кабинет на "Борисов" от квотата на Обединени патриоти, предложен от ВМРО.

Същевременно бившият областен управител на Перник Ирена Соколова и отстраненият шеф на местното ВиК - Иван Витанов бяха разпитани и освободени, съобщи Сийка Милева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
странното е,че УЖ много хора виждат КОРЕНА НА ЗЛОТО,а пък...нещо дремат...Реакция-никаква...."Цар Траян има магарешки уши"..Знаете ли тая притча за последното бръснарче,подстригващо царя и знаещо за магарешките му уши?Ако не знаете,ето:..Цар Траян имал магарешки уши..За да не стане за резил пред раята,той убивал всеки бръснар,който го подстригвал..Добре,ама останало едно бръснарче в царството..Като видяло ушите,то изпаднало в.."депресия"..ще продължа
110
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо Свинетка Павлова не е арестувана?
109
0
 
15
 
! Отговори
До 111 преди 4 години
Набеден? Не става дума за "един Перник" (супер обидно отношение), а за цялостен принос! За вноса на бо.уци сигурно всеки подпис струва пари! Изгарянето им го дишаме и плащаме със здравето си... И така, в ръцете на "набедения" са и въздуха, и водите, и отпадъците!
108
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ткраднати са милони покрай Водния цикъл. Ся някоя дребна риба ще бъде хвърлена на тълпата с винкели...
107
2
 
14
 
! Отговори
Hahah преди 4 години
Поредния консул
106
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свойто име им казал, но седмица после мълчал...."Не човек, а желязо"- изсъскал агентът герберист!"Не, соросоист-атакист!"
105
2
 
18
 
! Отговори
Off преди 4 години
Би било добре да си вземе повече сапунчета, да има за къпане, не за нещо друго.
104
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз мушморок с вид на евангелистки пастор е поредния изгорял бушон на тикварската мафия!Позната история!Нищо няма да му направят!
103
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карабас-Барабас пее: "Каалинка, калинка, калинка мая!"
102
21
 
1
 
! Отговори
Нено е набеден! преди 4 години
Аз пък не мисля, че Нено е виновен. Бил е подведен от мpъcните комунисти по места, подавали са му изкривена информация и той се е предоверил. Нено не би рискувал кариерата и имиджа си заради един Перник. Спретнали са му активно мероприятие. Бойко трябва да защити най-интелигентния си министър, а Нено да мине в настъпление.
101
1
 
18
 
! Отговори
мак преди 4 години
Споко, нено, 24 часа са един миг, ще те пуснат и ще се върнеш на поста (или ще ти намерят друг, по традиция). Нищо, че като министър отговаряш за действия и бездействия на подчинените ти, нали знаеш, опандизен властимащ няма.
100
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
а началника му,който ЛИЧНО ОТГОВАРЯ за него,..ПАК "ВОДА НЕНАПИТА".......Но той/Началника му / си избра Гешеф...Значи,сичко е "точно".."Раз два три,раз два три,оп,воаля!"
99
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кьорфишеци
98
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прах в очите. Този го искам пред мен и лично да му набия шамарите!
97
0
 
20
 
! Отговори
мижи да те лажем преди 4 години
Временна залъгалка за обществото. След време ще го върнат като зам.-министър, каквато е установена порочната практика от 10 години насам. Куче влачи диря няма, а и мониторинг дори вече няма.
96
1
 
28
 
! Отговори
ники преди 4 години
Нено е следващият посланик някъде.Или аташе...
95
0
 
22
 
! Отговори
хъша преди 4 години
има ли някой тук по просветен от мен да спретне един списък с колко осъдени политици имаме у нас?сегашната правораздавателна(зависима) система не може един кмет да осъди а какво остава за нещо по нагорепълна пародия на законност и държава
94
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
6 000 000 000 лева за стари тенекии, дето няма да видимБаце, уверявам те, че шансът да ги видиш тия изтребители е доста по-голям, отколкото да видиш осъдени виновните за източването на КТБ, където парите пак бяха горе-доле толкова :)
93
1
 
19
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Важното е да се вдигат данъци - тук 50, там 100. Кой го боли хурката за въздуха, еле па патладжанката фандъкова. ЕЕлектробусове ли?!? Я по добре да източим и Искър, поне купона да е пълен!
92
0
 
12
 
! Отговори
81402 преди 4 години
много смешна новина, благодаря