БСП търси подкрепата на ДПС за вота на недоверие

Започва консултации и с партията на Веселин Марешки
28
БСП търси подкрепата на ДПС за вота на недоверие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпреки смяната на екоминистъра, БСП не се отказва да внесе вот на недоверие срещу правителство за порвал на политиката му в областта околната среда.

Още по темата


Конкретните обвинения са мръсният въздух, водната криза и боклукът от  Италия.

Левицата започва днес консултации за внасянето на поредния вот на недоверие срещу кабинета Борисов.

БСП ще търси подкрепа от ДПС и депутатите на Веселин Марешки "Воля“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До пенсионер: За президента Радев "само говори и нищо не прави" е трудно да се приеме за обективна оценка. След толкова дипломация и толкова послания към управляващите. Бил е и в САЩ и на икономически форум в Русия и къде ли не. Разбира се на гербаджиите им се иска да ги хвали (така щял да бъде обединител) но дали са за хвалене, е спорен въпрос.А за Виденовата зима: Няма да научим истината кой и как я предизвика. Но е ясно, че ако бяхме получили една десета от кредитите. които получи Гърция ..
20
1
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
До Нищо ново:Ами разочаровани са,особено от втория!Определят го като ''лапацало'' което само говори и нищо не прави.Когато си в опозиция,много е лесно да даваш предложения които знаеш,че няма да реализираш.Народа се наслуша на ''ще направим'' ''ще подобрим'',ще,ще!Просто не вярват че БСП може да направи нещо по-добро!Повечето са на принципа ''по-добре по-малкото зло...ГЕРБ''!А модела е един и същ ''стани ти,да седна аз''!Хората никога няма да забравят Виденовата зима!
19
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-21ще приберат,това което тиквата,не можа да прибере,за десет години.
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОТНОВО ЗАЕДНО ЩЕ ДЕЛЯТ ПОРЦИИ- ПАРДОН- ВЕЧЕ СА СИ ГИ ПОДЕЛИЛИ, КАКВО ЛИ ЩЕ ПРИБЕРЕ ЕЗДАЧКАТА, РУСОФИЛА С МЕДАЛА...ЩЕ ПОЖИВЕЕМ ЩЕ ВИДИМ.
17
3
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До пенсионер: А нещо за "дуета Нинова-Радев" да кажеш? Какво се приказва във вашия пенсионерски клуб. Не че има връзка с темата.А за креативността на опозицията: Не си спомням от БСП да са предложили нещо в Народното събрание и "чугунените глави" (както ти се изразяваш) от управляващите да са го приели. А разумни предложения е ималоПросто гербаджийският модел е такъв: агресивно оп'ростачване. Сипят се стандартни шаблонни изрази като "политизиране", "политически дивиденти" и с това се приключва
16
1
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
До Нищо новоАко си мислиш,че пенсионерите са това,което са били преди няколко години ще останеш много учуден!За безхаберниците наистина трябва да се потърси отговорност и както виждаш,прокуратурата си върши работата.Относно дискусиите в Народното събрание,предлагам ти да ги проследиш за да се насладиш на ''креативността на предложенията на опозицията!Работа на прокуратурата е да установи как за един месец,октомври, от 8 000 000куб.м.нивото е паднало на по-малко от 5 000 000куб.м.
15
2
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До пенсионер: Не съм сигурен, дали това, което на теб уж ти е ясно, ще да е ясно и на комшиите ти от пенсионерския клуб.На виновните за водната криза трябва да се потърси отговорност. И това е една от задачите на опозицията.Гербаджиите така и не научиха, че вот на недоверие се внася не само за да падне правителството а и за това, за да дискутират проблемите в Народното събрание. Ясно е, че правителството няма да падне. Но Бойковите министри ще трябва да обяснят как се стигна дотук.
14
3
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
На всички им е ясно,че този вот е ''фейк'' иницииран лично от Нинова.Предстоят избори в партията и тя се надява да натрупа актив пред чугунените глави!Самата тя е наясно,че дори и да бутне правителството,БСП няма да може да направи кабинет!Господ да пази България от ''дуета'' Нинова-Радев!
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подкрепям това решение и им стискам палци за победа!
12
6
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До пояснение: БСП, откакто председател е Корнелия Нинова, никога не е търсила коалиция с ДПС. Напротив, Бойко винаги е използвал ДПС като скрит коалиционен партньор. Винаги, когато патриотите за нещо се опънат, ДПС са гласували винаги с ГЕРБ, а за бюджета (който е финансовият израз на политиката на правителството) винаги галсуват "ЗА". Обяснение - "стабилност". И така сме стабилният бедняк на ЕС вече трети мандат на Бойко.Но от Ахмед Доган всичко може да се очаква. Да го видим този път.
11
10
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Марешки само имитира опозиция, винаги гласува за бюджета на ГЕРБ а и изобщо гласува в полза на гербаджиите. А за ДПС - ще видим. Бойко този път ще се мъчи всякак да изкара мандата докрай. Това е добре за гербаджиите и за него лично, но не е добре за България. Продължаваме да изоставаме и от предпоследните в ЕС.
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ГЕРБ би я тласнал напред.
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корнела не разбира ли, че това й е последният мандат в народното събрание, та иска предсрочен вот?
8
8
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Импексова довчера обвиняваше ГЕРБ, че са в съглашателство с ДПС, а сега самата тя търси подкрепа от ДПС ... Да не забравяме че и нейното пръстче посочи Пеевски за шеф на ДАНС, а заедно с трапа Белене наследихме и този в Цанков камък проектиран от хидроинженера - Доган, като и обръчите от фирмите му и фалита на КТБ, по време на коалицията им ... !!!
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нито ДПС нито Магарешки ще ги подкрепи, кой ще се махне от софрата даже и независимите ще лапат до последно още 1 год
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На този свят има два вида хора които се занимават с политика. Едните са политиците които са на държавна заплата и пожизнена пенсия,а другите са тези които ги поддържат.
5
7
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Циркове,дами и господа,циркове!Тия МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ,че ДПС и ГЕРБ са ЗАЕДНО!Вижте им гласуванията в сайта на НС.Информацията е лесно достъпна,ама народа СПИ и си чеше...!
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПенсионерЗа Корнела не знам, но баце със сигурност няма кой да го търпи няма луда която да го изтрае.
3
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелеее....каква неистова жажда за власт мъчи тая.
2
11
 
22
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Лудостта на Корнелия няма край. Как я търпи мъжа и ?Луд умора няма.