Шофьор подаде сигнал срещу кола на НСО след спор на пътя

Автомобилът е бил даден за ползване на НС
86
Шофьор подаде сигнал срещу кола на НСО след спор на пътя
Снимка: Булфото, архив

Шофьор подаде сигнал срещу друг водач след спор. Напрежението между двамата е възникнало около 16:40 в района на столичния пазар "Иван Вазов”.

Не е имало катастрофа. Между двамата шофьори възникнал вербален спор, но нито един от тях не е слязъл от колата си, съобщиха от НСО.

Още по темата
Няколко часа по-късно, около 19 ч., единият решава да подаде сигнал, който е препратен към IV РУП.

Дежурните там установяват, че другата кола е собственост на Националната служба за охрана.

От НСО заявяват, че въпросният автомобил е предоставен с договор за временно ползване на Народното събрание, а превозното средство не е управлявано от служител на Националната служба за охрана.

Последният инцидент с кола на НСО стана в средата на декември.

Тогава шофьор на службата блъсна 14-годишно момче в София.

През септември кортежът на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева  претърпя пътен инцидент в участъка Шумен – Силистра. Тогава стана ясно, че за да избегне челен сблъсък, шофьорът на НСО е направил маневра, с която е завъртял автомобила така, че ударът да е страничен. В следствие на това Караянчева беше със счупена ръка.

През март 2016 година автомобил на службата блъсна пешеходец пред Народното събрание. А след това пострадалият беше глобен за неправилно пресичане.

В началото на 2013 година кола на Националната служба за охрана катастрофира на „Ботевградско шосе”. Тогава основната версия беше, че цивилна кола е минала на червено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: НСОинциденткола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
3
 
! Отговори
Никой преди 4 години
Eза това ще си купя видео регистратор в колата да записва всичко,после да няма с превишена скорост или на червено и ако пак те изкарат виновен ....диииректно в страсбург и там печелиш щото там гледат на истината!!!
58
0
 
4
 
! Отговори
Ужас в БГ преди 4 години
НСО са" велики" ! Еее как па 1 път не сгрешиха!
57
2
 
5
 
! Отговори
Тракториста преди 4 години
Тва нещо може да стане само в мутроландия на тиквата Борисов никъде по света няма такова нещо тва НСО трябва да бъде ликвидирано то не е необходимо на народа то не произвежда нищо само *** едни незаслужени пари а политик който ползва охрана значи не е желан от народа а вожда ходи с поне десет човека от кого се пази той много добре знае от кого
56
1
 
13
 
! Отговори
ztf преди 4 години
Хора умират всеки ден - измират нашите бащи и майки - кой прецакан от лекар, кой пребит от ***, кой от недоимък и блести, кой просто сринат психически. Все достойни трудови хора. Само хрантитниците на така наречената държава не умират , само те стоят там понеже не се хабят, не се ядосват, само консумират, консумират. Незнаят за какво са на този свят, но продължават да крадат и сгз. Това е живота - добрите си отиват, по-лошите остават. От добрите остават, които има още да се мъчат. Вие какво
55
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НСО карат с едната гума в другото платно ,преди време летяха срещу мен карайки по средата ББ тръгвайки си от Севлиево посока Габрово караха поне със 100 още преди да излязат от града .Все се каня да сложа една камера на колата за ей такива добри хора
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възникнал е орален спор и мануален спор.
53
0
 
1
 
! Отговори
Sdi преди 4 години
1214, НСО няма гараж там, за където говориш.
52
2
 
22
 
! Отговори
1214 преди 4 години
Мръсни селяни, всеки ден поне по 20 пъти колите на НСО без включена сигнализация влизат в нарушение срещу трамвая в забранена улица по ул. Искър за да влезнат в гаража си. Мързи ги да минат още 200 метра за да заобиколят. Скоро пак ще се снимаме и тоя път някое *** от Долно *** ще изгори.
51
0
 
42
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
"Тези с костюмите пазят тези с анцузите ! Няма такава държава !"---Браво, колега! Право в дестятката!!!
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 48Да. Помня разговора. Но явно не помниш отговора на ББ. "Да, бе. Аз съм си го избрал."
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Куха новина лишена от съдържание. Информативност нулева. Някви шофьори някъде се напсували, не се ударили, не се стреляли, не се били, единия решил да подаде сигнал и това е. Единствената интрига е връзката с НСО и затова гониме евтини сензации... Да не говорим че статията от средата надолу претопля стара манджа защото нямат друг материал за пълнеж...
48
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАЩО СА ИМ ТАКИВА СКЪПИ КОЛИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ???ГЛЕДАМ ВЧЕРА И ПРОКУРОРИТЕ С БРОНИРАНИ МЕРЦЕДЕСИ ТРЪГНАЛИ . ОТ КОГО СЕ КРИЕТЕ И ПАЗИТЕ БЕ? ОТ НАРОДА ЛИ ? И ДРУГО -ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ НЕ ВАЖИ ЛИ ЗА ТЕЗИ КОЛИ,МОГАТ ЛИ ДА КАРАТ СЪС 150 В ГРАДА,ДА МИНАВАТ НА ЧЕРВЕНО И ДА ВЛИЗТ В ЗАБРАНЕНИ УЛИЦИ?
47
1
 
27
 
! Отговори
Кръстю преди 4 години
Събираи куфарите и изчезваи защото видя Караянчева кви ги извърши бегаи да не те намерят самоубит. С НСО това е мафия в закон.
46
2
 
39
 
! Отговори
Няма такава държава преди 4 години
Сега разбирам че хрантутниците от НСО/бивше УБО вече работят като рента-кар.В тази обрулена страна само герберунгелите си живеят живота.За децата събираме капачки за кувьози , а за вмирисаните герберунгели купуваме суперскъпи коли ,с които да си разхождат преялите тумбаци.ОСТАВКА ТИКВИ ,ОСТАВКА!
45
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НСО са недосегаеми ... онзи ден на магистралата ме задминаха 3 коли на НСО, с бясна скорост, лампи ... все едно е президента на САЩ а то някаква бедна душица вътре връщаща се от село към градо. Това даже в САЩ го няма, но нали тук е Сомалия богатия е богат а бедния кучета го яли
44
6
 
4
 
! Отговори
До РОМ преди 4 години
Как заврян зет? Той себе си неоправил, държавата ще оправя! Когато се докоснал до власт и властимащи - първо себе си е оправяше, пример с КТБ, да излезе и да каже какви велики консултански услуги е давал за 30 хиляди на месец, че докара банката до фалит и защо само и единствено на ***. Убеден съм, че Гешев скоро ще го привика!
43
1
 
19
 
! Отговори
Софиянеца преди 4 години
И като е подал сигнал, край? Хем е изпълнил гражданския си дълг, хем сега ще има ефект, така ли?
42
2
 
41
 
! Отговори
DDD преди 4 години
Караянчева говори глупости много преди да я повозят с хеликоптерчето, щото изкълчената и ръчичка много я боляла...
41
0
 
38
 
! Отговори
Росица преди 4 години
Айде пак с тези изказвания кой от къде идвал ... независимо в кой град си роден и живял може да си жалък и ***. А тези от НСО са за съд всички, да не им попадаш в обсега на пътя.
40
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тез коли на НСО като UBER ли се ползват? колко взимат на километър за возене? Явно всеки втори случаен човек може да ги ползва, що и аз да не покарам автомобил със специален режим?