Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май

Разговорът се е състоял по инициатива на българската страна
18 фев 2020 18:55, Нели Христова
263
Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май
Снимка: БГНЕС

 В телефонен разговор с руския президент Владимир Путин българският президент Румен Радев е потвърдил участието си в тържествата в Москва на 9 май по случай 75-годишнината от победата над нацистка Германия, съобщи днес пресслужбата на Кремъл.

"Държавният глава на България потвърди своето участие в тържествата в Москва на 9 май 2020 г., посветени на 75-годишнината от Победата във Великата отечествена война", се казва в съобщението, цитирано от ТАСС.

В разговора, състоял се по инициатива на българската страна, двамата президенти са разговаряли и за съвместните енергийни проекти. "Обсъдени бяха редица актуални въпроси на руско-българското сътрудничество с акцент върху реализирането на проектите в областта на енергетиката", казаха още от Кремъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
5
 
4
 
! Отговори
Id преди 4 години
Г-н Чебрашка в коментариите си визирам Вас. Падате на нивото на парапитека, като маниакално се увличате в спорове, налагате мнения изказвате хипотези, формулирате тези, спорите като ***. При положение, че на никой не му пука за вашето(маниакално) мнение. Вземате се толкова насериозно сякаш сте ТВ звезда или легендарен РОК-музикант.
143
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЪЛГАРИТЕ СА СЪС САЩ, А РАДЕВ ЯВНО НЕ Е БЪЛГАРИН.
142
5
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До 20 милиона жертвиРуснаците използват милионите жертви като индулгенция за всичкити м ерзодти, които вършат по света. И постоянно увеличават техният брой. През 1946 година Сталин споменава 7 милиона, през 1956 Хрушчов казва 20 милиона, Брежнев ги вдига на 25, а Горбачов на 27 милиона. Путин надмина всички и неговите историци закона а жертвите на 41 797 000.
141
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
60% от турците гласуват за ДПС за съжаление.ДПС е руска колония!
140
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то туй че някои бивши комунисти си направиха апартаменти с асансьори или грамадни тераси че и къщички за гости- докато зарият българия с *** и я оставят без водаси е върхово постижениеама кога ще ги разкараме от министерски съвет - инак няма оправяне
139
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хаха хъхъхъНатаняху има за какво да ходи, от една страна са Руските еврей гласоподаватели, от друга страна червената армия освобождава концлагерите. Радев за чив уи е там? Кажи ми причина кво са освободили руснаците
138
13
 
4
 
! Отговори
Смилен преди 4 години
Браво на президента! Трябва да се празнува свободата на народите в Европа! Пуяците и мисирките в кокошарника!
137
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТАМ ЩЕ СИ ОСТАНЕ.
136
3
 
10
 
! Отговори
Славчев преди 4 години
Жертвите дадени от България във войната срещу фашистка Германия заслужават уважение. Прави впечатление че за героизма на Българската Армия в Русия се мълчи, там се говори че сме немски съюзници а забравят че български войници не са воювали на Източния фронт. А кадрите от филма от парада на победата в Москва където е заснето как преминава българският генерал Стойчев са изрязани.
135
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофил е синоним на ниско интелигентен ***. Аз не съм виждал образован човек който е пътувал по света да е видял как живеят хората на изток и на запад и да е русофил. Само разни несретници в панелки в БГ си мечтая за русия.
134
3
 
2
 
! Отговори
Id преди 4 години
Безсилието РАЖДА ЗЛОБАТА! От пълно сърце - говорят устата. Вие страдате от ментално овладян вариант на психастения (Pt). Обладан Сте от комплекси за малоценност, нерешителност, неувереност в собствените сили и обсесивна завист към чуждия успех. Както се казва: - "с какъвто съд съдиш, с такъв ще ти се отсъди! И с каквато мярка мериш, с такава ще ти се отмери".
133
4
 
9
 
! Отговори
ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ преди 4 години
Кауня банкет не пропуска, дано пак не ближе сладоледа на Пичкин, или Руския поп да му опъва клепоухите уши, че пак ще станем за резил.
132
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 20 милиона жертви27 милиона са руските жертви,а отделно има и много неоткрити хора,цели села и градове са затривали фашистите в Русия.
131
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пълно с тиквеници гербавималките села се управлявали от бивши комунистиами вижте си гербавата партия бре борци срещу комунистите като са започне от банкянското комунистче - комунист до комунисттова да се изхранваш с разпространяване на лъжи си е пълно падениеочаквам борците против комунистите в управлението пред министерски съветда протестираме против комунста от банкя- дето за 10 години загроби българия повече от колкото турците за 5 века
130
3
 
4
 
! Отговори
ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ преди 4 години
Кауня банкет не пропуска, дано пак него *** на Пичкин, че пак ще станем за резил.
129
13
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
Русофилчета, да ви обясня с думи прости. Русия не спазва елементарни морални норми и международни договорености. Напада свои съседи, избива ги и им отнема територии. Води пропагандни войни срещу цивилизования свят и се стреми да отслаби и разруши ЕС и НАТО, организации, на които България е член. С една дума води война срещу тях. Т.е. води война и срещу България. На *** език - Русия е враг на България. И Радев и вие, подкрепяйки руските интереси сте врагове на България и национални предатели.
128
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руското влияние в България е жестоко Сидеров, Симеонов,Доган и т.н....
127
4
 
11
 
! Отговори
ПЛЕВЕНЧАНИН от вокза преди 4 години
До Белоруский вокзал..........Пиша ти от Плевен .драги Ванка ..........Помниш ли когда пришьол със танка ??? Беше млад .но се държеше мъжки - зарази семеиството ми с въшки ! Взе на мама златните пендари....а на мен галошите ми стари ! Помниш ли как кушаше картошки ...на конец забърса три кокошки ! После си преспал със кака Сия...и изпил си всичката ракия ! После чухме и мълвата . че си гръмнал тате във главата !С паметник стърчиш ми над главата ...и СКВЕРНИШ НЕБЕТО и ЗЕМЯТА !
126
0
 
8
 
! Отговори
х преди 4 години
Американците да не го обявят за корумпиран и да му забранят /и на Деса/ да влизат в САЩ???
125
6
 
6
 
! Отговори
20 милиона жертви преди 4 години
Кой друг в цялата история на човечеството е направил такава саможертва?За да ви има вас и да плюете.Жалки сте,ама много.