Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май

Разговорът се е състоял по инициатива на българската страна
18 фев 2020 18:55, Нели Христова
263
Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май
Снимка: БГНЕС

 В телефонен разговор с руския президент Владимир Путин българският президент Румен Радев е потвърдил участието си в тържествата в Москва на 9 май по случай 75-годишнината от победата над нацистка Германия, съобщи днес пресслужбата на Кремъл.

"Държавният глава на България потвърди своето участие в тържествата в Москва на 9 май 2020 г., посветени на 75-годишнината от Победата във Великата отечествена война", се казва в съобщението, цитирано от ТАСС.

В разговора, състоял се по инициатива на българската страна, двамата президенти са разговаряли и за съвместните енергийни проекти. "Обсъдени бяха редица актуални въпроси на руско-българското сътрудничество с акцент върху реализирането на проектите в областта на енергетиката", казаха още от Кремъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев е като Каракачанов. И двамата са във властта за лична изгода, но на Каракачанов му харесват луканките, а на Радев НСО такситата. Да си го прибират в Русия, да не се връща.
123
3
 
6
 
! Отговори
Аууу преди 4 години
Сега Каскета ще го арестува,защото е говорил с Путин
122
7
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Путин пада на колене и се моли навред някой да застане до него на трибуната на мавзалея... - а нашият *** сам се натиска... - позор...
121
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя *** защо не отгоря на въпроса защо е уредил жена си на държавна служба?
120
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Не може Жужи да даде медал на Малинов, а посочения лично от генерал Решетников Президент на България да стои без такова украшение!Дано втората среща между двамата да бъде по-дълга от последния път и да счупи рекорда от 15 минути, поставен от Радев!
119
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Белоруский вокзалКачвай се на влака , слизай на твоя вокзал и не се връщай. Руски гнусняци не щем.
118
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да награди и този руски шпионин като отиде.
117
4
 
3
 
! Отговори
Язе преди 4 години
В БГ тече реставрация, връщат ни в лоното на Русия. В по малките градчета бившите комунисти се събират на групички. Като се по замислих, цялата местна власт е формирана от техните деца и внуци. Даже гледам един бивш полковник вече ходи с пищов. Държат се презрително и се заканват. И сега ББ отлага влизането в ИРН2. Какво да мисли човек, освен РЕСТАВРАЦИЯ. А в момента един петоколонник, обяснява как спешно трябва да се сменя курса, стратегията и Гео политиката по 7/8 ТВ.
116
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХахахахаВашата клика под една статия обвинява Израел и евреите в световен заговор, а под друга възхвалявате Нетаняху. Пълно умствено затъмнение е при вас, противоречите си от сутрин до вечер. Преди два месеца щяхте да се биете заедно с Турция против САЩ, а преди една седмица се кълняхте, че ще падат ракети над Босфора?!?!?
115
3
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Браво, това е добре! А за да не остане назад,Премиерчето ще го пратим..............да инспектира строежа на Околовръстен път.
114
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До IdАма на нас нито руснаците,нито немците са ни врагове,вие се заяждате с тези държави,а не ние, карате и нас да ги мразим,ама ние не щем да ги мразим.
113
3
 
5
 
! Отговори
Id преди 4 години
Чебурашка Вие сте патологичен мечтател! ЕС изобщо не желае да общува с Балканите освен - гастърбайтери. Затова БГ е все в чакалнята, доста преди Г-н Радев или пък Г-н Борисов да ходят където ги поканят (не че има някакво значение). Важен е ПРОТОКОЛА, ДИАЛОГА И ОБЩУВАНЕТО. Проумейте дипломацията - а тя е умението да общуваш. Всеки може умело да плюе и да псува - но това е НЕПРОДУКТИВНО.
112
6
 
5
 
! Отговори
Хахахаха преди 4 години
Натаняху и той ли е руски агент и комунист? Щото и той ходи при Путин на 9 май. Просто Радев има топки, не като мишката Тиквун.
111
2
 
1
 
! Отговори
С жив Труп ЦСКА: преди 4 години
До Привикан еНиколай Малинов......АРТИСТ......СУПЕРГЕРОЯ на обединените тайни служби9 септември е КНДР празник на КИМ ЧЕН ИН близнака на Бойко Методиев БорисовУ нас му сменили фамилията на УН да него объркат с близнака му Бойко от Банкя иваловеца селянинДоналд Тръмп е активирал НАТО,ЦРУ,АНС и прочие да излови всички врагове на близнаците Бойко Борисов и Ким Чен Ин
110
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ludoto LencheРусия в момента прилича на държава загубила ядрена война?!? Няма пътища, няма канализация, всичко се рути...
109
6
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР преди 4 години
Изтича ти жалкия мандатец Червена БКП - РУСКО - ПУТИНСКА Подлого .......... ! Рано или късно те чака " Военен трибунал " ..... !!!
108
6
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До българинРуските зомбита така и не разбраха, че американофили няма. Когато видиш де били да развяват и да се намятат с американски знамена, да носят тениски с лика на Тръмп и да разнасят портрети на Линкълн и Рузвелт, тогава можеш да говориш за американофили. Засега има единствено русофили.
107
5
 
1
 
! Отговори
Id преди 4 години
Но Вие и с Германия загубихте! Нали общувате със силните на деня, които вечно губят войната. Затова спечели Русия поради Вашата сервилност, нагаждачество и конформизъм. Бъдете глобалисти общувайте ако ще със Султана на Бруней бъдете позитивен. Отдалеч дъхтите на биполярно разстройство.
106
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доган няма ли да иде там?
105
6
 
6
 
! Отговори
Митьо преди 4 години
Ще отиде да му сменят каишката, че много му се износи да мрънка по цял ден като свекърва.