От "Има такъв народ" внесоха документите за регистрация в съда

Ще успее ли този път партията да се регистрира?
28 фев 2020 14:34, Нели Христова
41
От "Има такъв народ" внесоха документите за регистрация в съда
Снимки: БГНЕС

От партията на Слави Трифонов “Има такъв народ“ внесоха в Софийски градски съд документи за регистрация, предаде БГНЕС.

“Внасяме документите в съда за регистрация за втори път, да видим сега дали нещо ще измислят", каза Тошко Йорданов.

Колкото до това какво очакват от съда този път, той заяви: "Каквото очаквах и миналия път - да спазят закона, какво друго може да се очаква от съда. По думите му няма никакви основания да откажат регистрация, сега дори и онези измислени неща сме изчистили. Очаквам да спазят закона“, заяви още Йорданов.

На 16 февруари Слави Трифонов учреди партия "Има такъв народ". Тогава шоуменът учреди отново политически проект в пълно медийно затъмнение.

След като съдът отказа да регистрира партията му „Няма такава държава“, телевизионният водещ се спря на новото име „Има такъв народ“. Учредителното събрание се състоя в столичен хотел.

Трифонов направи опит да учреди партия „Няма такава държава“ на 5 октомври 2019 г. На 21 януари 2020 Върховният касационен съд (ВКС) потвърди решението на Софийския градски съд и отказа окончателно да регистрира партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“.


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Недоучени, но мераклии, каквито има в изобилие. Как да се довериш на хора, които не знаят как да се учредят? Ако всяко нещо правят от втори-трети път, колко ще издържим?
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ - начинаещи.
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не възлагам надежди на тези субекти. Дори самата абревиация ИТН (и.т.н.) ми подсказва, че ще бъде едно безкрайно продължение на познатото досега. Нещо като опашката на гущера.
37
1
 
3
 
! Отговори
Fate преди 1 месец
“Има такъв народ“. Почетен председател Бойко Борисов . Баш председател - Губернатор Мустафа
36
4
 
6
 
! Отговори
Ако това момче преди 1 месец
им стане лидер, може и да излюпят нещо разумно, ама ако Славуца се сложи за бащица, по бетер ще са от ГЕРБ, абсолютни запърдъци!
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сбъркали са името !!!
По коректното е
ИМА ТАКИВА СМЕШНИЦИ
34
6
 
4
 
! Отговори
Мунчо преди 1 месец
аз ще си направя партия "Нема такъв шапкар"!
33
4
 
2
 
! Отговори
Социология преди 1 месец
Според последни представителни,задълбочени и добре платени проучвания: Г - 60%, Б - 40%, Д - 15%, патриоти - 5%, други партии няма да се допускат в парламента, процентите са повече от сто, защото повечето избиратели (и социолози) не могат да смятат.
32
17
 
9
 
! Отговори
Тони преди 1 месец
Слави влиза в управлението със сигурност ! Досега всички преди него се провалиха, България обедня, демографски срив е налице, нека опита, само времето ще покаже дали ще се справи !
31
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Новата протеза на крадците!
30
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сложете плюсче, ако ще гласувате за Слави, сложете минус, ако пак ще гласувате за барцелонската мутра
29
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бях на учредяването и се запознах с наистина уникални хора! Аз и всички мои близки и приятели догодина ще гласуваме за тях! Вече се познавам с топ финансист от харвард и програмист,който пише изкуствен интелект в силициевата долина, както и един от директорите на амазон.. браво Слави!
28
8
 
4
 
! Отговори
така като гледам преди 1 месец
Тия ще минат границата и ще влязат в парламента, после ще се коалират с Ахмед Доган и Хойнелия Нинова.
27
3
 
10
 
! Отговори
Loyko преди 1 месец
Само погледнете кастинга за хубавици и ще повърнете от просташкото му поведение...мойто момиче..мойто дете...Жалки са и тези моми дето се връзват да се гаврят с тях. Изтъпани ли се трима,,умника,, и се държат просташки с мераклийките за слава.Трагедия...българска!!!
26
5
 
15
 
! Отговори
Ицо преди 1 месец
Понеже не мога да го обясня на нивото на примитивните фенове на този "месия", ще дам за пример собствените му предавания с Борисов и Цацаров. Добре не видяхте ли каква под.лога е и как се държи с тях, тогава не ви ли стана ясно какво да очаквате от героя ви?
25
5
 
15
 
! Отговори
Бам преди 1 месец
Нямам думи колко се е опростачил този народ, че това не само се приема за нормално, ами хората имат някакви надежди че този чалгар със средно образовяние има някакво понятие от политика, икономика или каквото и да било. Колко Барековци, Сидеровци и Марешковци трябва да влязат във властта бе глу.паци. Айде спрете се вече.
24
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И яз бях противник да има партия с името "Няма такава държава", първото защото се тръгавше с негативизъм и второ уронваше доброто име на България. И трето - щом нямаеш така държава, нямаше и такава партия. сега обаче това е изчестено - нека му дадат да се регистрира иначе насила ще го направят мъченик.
23
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те една партия не могат да регистрират, държавата щели да оправят, което хиляди пъти по сложно. По скоро трябва да я кръстят партията им " НЯМА ТАКИВА ТЪПАЦИ КАТО НАС "
22
2
 
17
 
! Отговори
срам преди 1 месец
Циркът започва. Един не дотам интелигентеч човек се кани да влиза в политиката. Пък може и евродепутат да стане, знае ли човек. Я вижте какво стана с "Малки истирии" Боркинята за човешки права и бедните "Мама е ***"
21
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Герб си отиват! Знаете го! Неизбежно е! Кой ще провери перачниата "Лафка"