Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?

Поздравявам кметовете, които въведоха такива, пише соцлидерката
29 мар 2020 14:24,
291
Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?
Снимка: БГНЕС

“Днес разговарях с кметове на БСП. Поздравявам ги за социалните и икономически мерки, които предприемат.Това, което предложихме на национално равнище и беше отхвърлено от управляващите, нашите кметове го прилагат на местно.“, стана ясно от изявление на  председателят на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

Още по темата


„В някои общини за срока на извънредното положение се замразява плащането на такса смет. Замразява се плащането на наем на общински помещения от дребни търговци и малък и среден бизнес. Това е отговорна позиция на добри стопани. Но защо в решенията на правителството няма нито една мярка, насочена в помощ на общините? Много от тях поддържат и общински болници с оскъдни бюджети. Настояваме управляващите да обявят мерки в подкрепа на българските общини.” запита Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
22
 
! Отговори
Б Статов преди 4 години
Няма кметове на БСП МСП, кметовете са на населените места и хората са ги избрали заради качествата им.Надута пуйка, която само чурулика и кълве-това е Нинова.
206
30
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Анонимен: Жалък си ти, драги.А за това ще дойде ли БСП пак на власт: Няма вечни управляващи и вечна опозиция. Времето на ГЕРБ изтича. Тръгнат ли веднъж надолу, нищо няма да ги спре
205
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахаха като видя тея комунисти да коментират тука ... за 50 лева давате да ви *** душите . Мерзавци , не знам как се гледате . Толкова сте жалки , никога няма да вземете властта БСП , никога , само на ***
204
24
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 200: Какво разбирали кметовете на БСП? Разбират много добре кой получава обществените поръчки и кой-не. А специално за водната криза в Перник питай перничани - те много добре знаят кой и защо им я докара. Отстраняването от власт на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, ще се отлепим от дъното на ЕС, където ГЕРБ ни държи вече трети мандат.А БСП е единствената реална опозиция.
203
18
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Тодар Правешки: Предлагаш с Бойко да вървим по пътя на Мадуро, така ли? Мадуро - бивш шофьор, а Бойко - бивш полицай и охранител. Разликата не се забелязва много.А до Анонимен 196: Ако не си го научил досега, България стана член на ЕС по време на управлението на БСП в състава на Тройната коалиция. Така че БСП е европейска социалистическа партия. А тези спекулации с комунизма, Северна Корея и т.н. ги адресирай към бат'си Бойко. Той е бивш член на БКП , някои казват, че пази и партийна книжка.
202
20
 
4
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
нама опасен вирус бе кауни. има най обикновен грип. простолюдието е толкова изперкало че елементарни сметки не може да направи. от този набеден вирус умират в пъти по малко хора от колкото от най обикновена настинка. вразумете се овце. очаква ви още по голямо робство. на улицата и край със шайката.
201
0
 
10
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
По БТВ комеди !После от къде ще ви съберем за субсидии и вашата телевизия ?
200
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво очаквате?Ние живеем в диктатура,те вече и президента Радев заплашиха,че ще го убият ако вземе властта и той млъкна,защото народа иска президента да вземе властта
199
5
 
24
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Червена леличко, не питай за мерките , а питай защо руснаците пуснаха вируса !
198
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-жо Нинова, Какво е отношението на "вашите" кметове към съветите Ви, се видя по реакциятя на пернишкия кмет, когато отидохте да го поучавате. Най-добре е да не им досаждате, те разбират, че вашето е политическа игра.
197
2
 
11
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До ognyanzЕсть такая държава другарю. Венецуела!Мъдуро е шофьор на автобус. Я ми кажи от колко години е Президент на Венецуела и я води към светли бъднини, а?:)
196
7
 
8
 
! Отговори
до psccc преди 4 години
Ами какво да ти кажа България е "бананова република" защото хората обичат да берът банани така ме разбери ако можеш. Всички тези политици чучела от всички партии днеска са депутати а утре безработни ако народът си беше на място!
195
32
 
4
 
! Отговори
wffff преди 4 години
на статии за Нинова задължително герберските *** се активират и четеш едни и същи плювни, скука.
194
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова,защо електоратът ти дава за пример икономическите мерки на Германия,Франция,Англия,Скандинавия,а не на Виетнам,Куба,С.Корея,Лаос ?Нали е лош капитализма ?
193
5
 
15
 
! Отговори
до psccc преди 4 години
Това е постижимо но за целта трябва да имаш много умни политици които знаят как да лавират и да гледат повече благото на народа. Със сигурност най-добрия вариант са САЩ и ЕС но едни добри взаимотношения с Русия няма да бъде зле! Проблема на бг комунистите е че искат тотално да се обвържат с Русия а това би било поредната катастрофа!
192
38
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ направиха тези избори с полицейски натиск, със заплахи, както и с масирано купуване на гласове. Изборите не могат да бъдат квалифицирани за честни и свободни. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на пресконференция в НДК след изборния ден.
191
20
 
7
 
! Отговори
psccc преди 4 години
не са казали че е хубаво в Русия, а искат да имаме икономически отношения и с тях, което е добре за нас, но запада не иска ние да сме добре а само тяхната икономика ние сме само бананова република.
190
25
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Анонимен 184: БСП да смени Нинова? По принцип е възможно, макар и малко вероятно в близко бъдеще. А възможно ли е ГЕРБ да смени Бойко Борисов. Как мислиш?Има ли по света такава партия, в която един бивш охранител и полицай с пожарникарско образование е несменяем.
189
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до yesХахаха,по-скоро има пристрастия към парите,а не към някоя държава!
188
12
 
6
 
! Отговори
axa преди 4 години
А Баце на кого са били съседи в банкя - на родителите на жената на Бай тошо, мара малеева.Да имаш такова рамо при соца си е шестица от тотото.