Още двама депутати с коронавирус

Те са от групата на ГЕРБ
Обновена: 2 апр 2020 21:17 | 2 апр 2020 19:09,
339

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали положителни проби за коронавирус след проведените тестове сред всичките депутати в парламента, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Още по темата

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в добро състояние и нямат никакви оплаквания. Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни в домовете си.

Двете няма да участват в предстоящите заседания
както на парламентарните комисии, така и в пленарните заседания.

"За съжаление днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. - написа Дариткова в профила си във Фейсбук. - Това налага следващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването. Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила".

"Моля ви, пазете се! #ОстанетеСиВкъщи", завърши тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
2
 
15
 
! Отговори
AZ преди 4 години
Айде всички депутати да ги хване коронавирус който оцелее добре дошъл. Нали заплати получавате Аз съм една от вас, заплата взимам
224
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Засега ,някак си угоднически ,само от управляващите ГЕРБ-ДПС са болни ? Очаквам скоро ,да се присъединят от продажници ,,ПАТРЕОТАРИ,, зорлем,,ВОН.Я,,?
223
3
 
12
 
! Отговори
asd преди 4 години
Брюксел забрниха оргиите, а българския парламен не спира да се *** и се вършеят едни други, затова толкова много са пипнали короната. Трябва и ника като държава партньор на Брюксел да забраним оргиите, някак си не е партньорско и не е евротлантически ценностно
222
3
 
44
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Дариткова ще остане 28 дни в домът си но заплатата и върви, а на десетки хиляди българи останали по домовете си заради короната вървят само сметките!
221
3
 
31
 
! Отговори
Албанеца преди 4 години
Дариткова беше тази която се хвалеше че мерките са навременни и правилни!Пъ си първата грипава !
220
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко са с антитела, е по -важно да се разбере. То ще има и други като тези двете смърфиети, дето даже и не са разбрали .
219
2
 
44
 
! Отговори
до #212 преди 4 години
До АнонименСутринта няколко десетки депутати се бяха скупчили пред болницата за тестове за коронавирус. Не на 2 м разстояние един от друг, а един до друг. Само че от СДВР не бяха изпратили полицаи да съставят на тези над 20 човека актове за глоба по 5 хил.лв и нито мин.Маринов, нито гл.прокурор дадоха мнение по този очеваден факт. Двоен аршин нали, г-да управляващи? Един за "улицата", друг за управленците и VIP...
218
2
 
5
 
! Отговори
Tangra преди 4 години
Който е грешен
217
4
 
37
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Няма болен от короа в параламентарине измамници,всичко е стъкмистика за да може да си стоят у тях и Пеевски и Борисов да управляват с укази,за това и им вдигнаха заплатите,всичко е измама,всичко е обир.Когато започне гражданската война,първо ще атакуваме щаб квартирите на Борисов и Пеевски.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
216
3
 
9
 
! Отговори
DD преди 4 години
Ей сега се разбра кой с кого се целува.
215
24
 
10
 
! Отговори
Зрителите преди 4 години
Бързо оздравяване на всички заразени!Вие ,които пожелавате друго не сте хора!
214
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медиите са пълни с фалшиви новини.Ако са на хартиен носител могат да бъдат полезни.
213
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дариткова най-вероятно, да го е пипнала от пациент. Но, следва всички да са под карантина, и пациентите и семейството и.
212
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз който падне в бой със корона, той не умира. Имате шанс в парламента да ви запомнят с нещо добро.
211
2
 
15
 
! Отговори
БСП(гара Бов) преди 4 години
Ето че вече имаме важен съюзник в епичната борба срещу Герб. Коронавирусът е червен и ще бъде приет за член!
210
2
 
26
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Дано оздравеят заразените!!!Пожеланието ми е искрено!!!Това обаче е повод,да си вдигнете заплатите с още 95,8%,да не е БАШ 100,че ще бие на очи!!!
209
4
 
15
 
! Отговори
Хаджи Генчо= Бойко преди 4 години
Бойко няма ли да спреш да се хвалиш? Не си супермен!!
208
14
 
8
 
! Отговори
Хаджи Генчо преди 4 години
Даже и целият парламент да отиде в карантина до като мине пандемията (Плевнелиев днес даде прогноза най-малко 3 години), ще е най-добре. Имаме стабилно правителство и Бойко ще управлява с декрети. Той и сега върши работата на повечето министри: финанси, здравеопазване, образование, икономика, строителство, водоснабдяване, шиене на защитни облекла. Изобщо изключителен талант. А парламента-говорилня е ненужен.
207
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дариткова,дано дълго се бориш с Короната!!!!!Дълго и болезнено,преди да загубиш битката!!!!
206
3
 
17
 
! Отговори
219 преди 4 години
Има стъкмистика и за другите партии ама за тях утре ще ни кажат по новините със драматичен глас,ще ги разпуснат и Пеевски и Бойко ще управляват с укази,за това е целия цирк