Първи министър под карантина, Караниколов вкъщи 14 дни

Трябваше да пътува спешно до Обединените арабски емирства
55
Първи министър под карантина, Караниколов вкъщи 14 дни
Снимка: БГНЕС

Първи министър под карантина за коронавирус след посещение зад граница.

Министърът на икономиката Емил Караниколов е поставен под 14-дневна карантина след като се завърна от Обединените арабски емирства, съобщи Нова тв.

Още по темата

Караниколов обаче трябваше да замине спешно, за да съпроводи самолета с 32 тона храни, дарение за ОАЕ от български фирми. Пратката съдържаше зеленчуци, месо и млечни продукти, които бяха доставени на 13 април на международното летище в Абу Даби. Именно заради това се наложи Караниколов да спази правилата и противоепидимичните мерки, валидни за всички наши сънародници, които се завръщат от чужбина, а именно - да се самоизолира за две седмици.

В ОАЕ министърът на икономиката проведе среща с държавния министър в правителството на ОАЕ Ахмед Али ал Сайег, който е специален пратеник на престолонаследника и отговаря за координацията на отношенията с нашата страна.

Двамата обсъдиха двустранното сътрудничество между ОАЕ и България в контекста на предизвикателствата в следствие на пандемията от COVID-19, а от емирствата ни върнаха жеста с тонове дарение, включващо защитни средства, маски и облекла срещу заразата, общо 15 тона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ги разбирам тези връзки на българските политици /през всичките години,не само сега/ с арабския свят,след като е обществена тайна,че там се крият престъпници и мошеници от цял свят.Не само такива от нас. Нищо добро за българите и България не идва от там,дори обратното е.
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закарал е в ОАЕ българското агнешко което трябваше да го има от понеделник 13.04.до неделя в Кауфланд а още в понеделник на обяд беше свършило.
48
0
 
5
 
! Отговори
Помним преди 4 години
До Пилат ПонтийскиПомним още, че водеше и бизнесмени тогава. И най-лични бяха семейство Баневи - в бели костюмарки и двамката, ухилени до уши...*** кво стана после, бера ли му лайката ;)
47
0
 
6
 
! Отговори
На тоя преди 4 години
му трябват 14 години, ама на друго място
46
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 4 години
Цялата карантина е заради 75 те милиона,нямаше друг начин,слънцето да го спаси.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е вие па са. Играчите от скамейката на Боко свършиха. Роза младеж наистина ме става за нищо, но поне има лична карта и е пълнолетен.
44
0
 
2
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 4 години
Някой спомня ли си че Бойко начело на целия кабинет (при Бойко 1) посети Абу Даби за да преговарят, обсъждат и изобщо да правят голям бизнес. И там не ги чакаше никой, защото никой не ги беше информирал че пристигаме! Тогавашното икономическо министерче (не помня името) обра пешкира, но неговите колеги заедно с премиера се пекоха на морския бряг, там водата имала чудодейни свойства. Та въпреки проваленото мероприятие ние си останахме традиционни приятели ...
43
0
 
2
 
! Отговори
Одисей преди 4 години
За цели 14 дена икономиката ни ще усиротее. То всъщност каква ли икономика имаме, него спокойно могат да го съкратят, аз не съм го чул нито един пъл да излезе пред медиите и да сподели някаква концепция: ето, така трябва да се развиваме, за целта трябва това и това да свършим: било то да обучим кадри или нещо подобно. И да каже в кои отрасли ще се развиваме...Щеше да е смешно ако не беше тъжно ...
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заслужена почивка за бат Емо. Нека седи дома къде ще броди по министерството, земе да се изпусне как е прекарал едни милиони в самалъота ........
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние верно сме много търпелив народ ........
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този бушон го скриха, защото неделя безпроблемно изнесе кеш 75 милиона, които миналата седмица гепиха от нас. Изнесе ги неслучайно към ОАЕ където европейските закони не важат и ги изнесоха по този начин за да не оставят следа по банков път. Боко е лицето на мафията в РБГ.
39
1
 
6
 
! Отговори
Професионалист преди 4 години
Българите гладуват,а ние изнасяме храни за богаташите от ОАЕ...парадоксйлно,но факт.
38
2
 
6
 
! Отговори
Ммм преди 4 години
За какво е ходил тоя ¿Ясно е като бял ден, искал е да се договаря за Божков, ***, и какво е докарал, медицински неща дето ние си ги произвеждаме, щото арабите са му теглили един голям.Харчат парите за глупости, е това е!
37
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Суджук ще има на социалистите в трътките, мощен.
36
0
 
13
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
подаряваме на тези дето парите им извират изпод краката. със самолетец. 32 тона. онея мити арапингели постни пици не лапат. суджуци, сирена, меса. а пулгаристанците да лигавят и те мръвката ама оная другата.
35
1
 
10
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 4 години
Затвор и конфискация за ОПГ гроб!
34
0
 
4
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Върнете Лилето
33
2
 
21
 
! Отговори
правете Добро преди 4 години
сега в карантина,след 14 дни ще е бушон заради 75 -те милиона.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на Вучич самолет с храни? Зер Цветан Василев е в Белград.
31
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как да не дадем 32 тона храни на братята араби, докато българи гладуват. Хвала на вожда на всички НЕбългари!