Волен Сидеров ще прекара 24 часа в ареста

По-рано той бе обявен за издирване и сам се появи в СДВР
Обновена: 15 апр 2020 15:37 | 15 апр 2020 15:37, Нели Христова
173
Волен Сидеров ще прекара 24 часа в ареста
Снимка: БГНЕС

След като по-рано днес общинският съветник Волен Сидеров сам пристигна в СДВР, той бе задържан за 24 часа и отведен в 3-то РПУ, съобщават от БГНЕС.

Още по темата

Няколко часа по-рано Софийска градска прокуратура го обяви за общодържавно издирване, след като не се е явил за предявяване на обвинения. Сидеров е бил редовно призован. Разследващ полицай разпореди принудителното довеждане на лицето.

Освен че е общински съвет в София, Сидеров е и лидер на политическа партия. В неделя той отправи масови призиви за нарушаване на заповед на министъра на здравеопазването във връзка с пандемията от новия коронавирус. Същите призиви бяха изпратени на средствата за масово осведомяване и под формата на прессъобщение със заглавие: „Излезте масово на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски!“.

Вчера общинският съветник бе призован да се яви в сградата на СДВР-МВР в качеството му на обвиняем по досъдебно производство, образувано в Софийската районна прокуратура за предявяване на постановление за привличане на обвиняем и взимане на мярка за неотклонение „парична гаранция”. На входа на СДВР-МВР, той е отказал да представи документ за самоличност и демонстративно е напуснал района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
13
 
11
 
! Отговори
до 91 от славянин преди 4 години
''Кои ли са тези дребни душици, които са щастливи от задържането на Сидеров?''Как кои, душиците на местните двукраки плъхове, кой плъх не мрази вълка! Вълкът във всички култури е символ на свободолюбието и смелостта, а плъхът на завистта, злобата, злорадството и безсилието!
73
15
 
19
 
! Отговори
краси преди 4 години
От ареста директно в психиатрията
72
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои ли са тези дребни душици, които са щастливи от задържането на Сидеров?
71
6
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Ако Волен искаше да стане голям политик,трябваше по-рано да влезе в затвора,да полежи,да поработи над себе си,да напише книга("Моята битка") и прочее.Ама навикна на лесен живот с подхвърления му кокал(в интерес на истината-доста тлъст).Е,то не може и това в онова,и душата в рая....
70
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хо-хо. Волен пак се върна на старата тактика, която му осигуряваше 4% в парламента. Откак се кротна като овчица електората му падна на 1%.
69
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го мислете Сидеров. Той винаги е с тези, които са на власт.
68
12
 
15
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Важното е, че прави шоу, а щом така показно го преследват и в последствие затварят означава, че не са прави с тия безумни мерки. Иначе никой нямаше да му обърне внимание. Абе света не отива на добре..
67
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо е тази злоба ? Пяна ще изкарате на устата си ...
66
6
 
5
 
! Отговори
До д-р Фрийман преди 4 години
Той мисли с хипоталамуса и темпоралния лоб.
65
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не забрави "Вазеличето"!!!!!
64
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдааа..., казват, че мъдроста идвала с възраста!Но, при този "индивидиум" май е дошла само възраста, а мъдроста го е подминала!
63
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво смело сърце е Сидеров ?- смел е алкохола
62
15
 
7
 
! Отговори
айде холан преди 4 години
Няма значение какъв е, що е - няма никаква причина да го задържат. Щом църквите са отворени, значи е разрешено да се влиза, както и да се канят хора там. Разбирам да ни беше призовал масово да излезем на зелените площи.. Както и да е, само да не му затрябва някой златен пръст скоро на Боко.
61
14
 
7
 
! Отговори
леле ами сега преди 4 години
болгари опят се изложихте с вашият болен здрав носи---волен сидеров вам это нужно вес ваш народ е болен
60
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карантината го е лишила от свободен достър до бело и Болен разкриви очите...
59
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На съда ще се защитава сам като Георги Димитров на Лайпцигския процес.
58
9
 
22
 
! Отговори
Pf преди 4 години
Всичко е нагласено. Наближават избори,а рейтингът му е нисък. В затвора няма да посмеят да го вкарат. И догодина ще се пъчи пред избирателите които не одобряват карантината,че той е бил против. Само тия дето ги глобиха досега да гласуват за него му е достатъчно ,за да влезне пак в парламента.
57
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко е поне седмица. Да му дойде скъла на тоя смешен ПР. Пак се точи за избори и държавна заплата.
56
6
 
12
 
! Отговори
д-р Фрийман преди 4 години
Човек като му гледа челото, би помислил, че някой му е премахнал префронталния кортекс (частта от мозъка, отговаряща за съзнанието - това, което ни отличава от животните)
55
6
 
18
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Какво е завършил Сидеров, ти адекватен ли си ве? Като влезна в Парламента получи някаква диплома от Великотърновския университет без да е ходил там!Реално е със средно образование и загладен мозък!