ВМРО искат отпадането на визите за руснаци

Трябва да се борим с Турция за руския туристически пазар
Обновена: 28 апр 2020 21:29 | 28 апр 2020 21:22,
81

ВМРО и туристическият бранш предлагат 4 мерки за подпомагане на туризма у нас в условията на пандемия. Депутатът от ВМРО Александър Сабанов обяви четирите мерки пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Ваучери от 100 лв. за всеки български гражданин, които да може да бъдат изразходвани на нашето Черноморие. Другата мярка е падането на ДДС-то на туристическите услуги на 5%. Поемане на част от чартърните полети за чужденци в България. Четвъртата мярка - да отпаднат визите за руските граждани.

Според Сабанов последната мярка ще доведе до завръщане на много руски туристи у нас.

"Турция, като един от основните ни конкуренти, ще се бори за руските туристи. Неминуемо трябва да отпаднат визите за руските туристи", подчерта той в "Денят ON AIR".

Сабанов е на мнение, че трябва да оценим колко ще е дълъг сезонът, докога няма да има извънредно положение и дали ще има сезон въобще. Много са факторите, не знаем какъв ще бъде ефектът на всяко разхлабване на мерките, отбеляза той.

Запитан има ли достатъчно българските стоки в хранителните магазини у нас, депутатът от ВМРО отговори:

Български сигурно има достатъчно. Не виждам към момента местните стоки да са се увеличили толкова много, но да не забравяме, че на веригите им трябва време да се организират.

"Солидарната Европа в сектор "Земеделие" дава несолидарни субсидии на различните държави. Сезонните работи в земеделието също може да бъдат подпомогнати. Всички се съгласихме, че мярката 60/40 ще работи и в земеделието", каза още Сабанов.

Народният представител от ВМРО не одобряване премахването на КПП-тата в ромските столични квартали "Факултета" и "Филиповци". Според него все още съществува риск от разпространение на заразата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
_ преди 4 години
да бе, само те ни липсват, навляци такива...
62
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
До ДЕБЕЛА работа,джамбаза,редовно се дезинфикццира ,вътрешно,а външно,използва лубриканти,да не се протрие,седалката му.
61
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
другари от мвро,борбата ви срещу Турция,ще бъде,все едно ,с мечката дренки да ядете,за отпадането на визите,трябва да вземете разрешение ,от писателя,който написа романа "шайката герб-комунисти"антончо тодоров.
60
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧебурашкаДесният прозападен не говори за туризъм конкретно, нито подкрепя ВМРО.Говори за това, че е по-добре да сме в добри отношения с Русия, а не в лоши. И най-важното, говори за добра дипломация. Това означава да защитаваш интересите на своята държава, като уважаваш и интересите на онези, с които имаш отношения. Това не е слугинско, а достойно и разумно поведение.Тези, които са му сложили 14 минуса не знам с коя част на анатомията си разсъждават.
59
3
 
0
 
! Отговори
до 64 преди 4 години
А ти китайци ли предпочиташ????
58
1
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
100 лева ваучер? При 20 лева стара цаца с топла бира? БЛАГОДАРЯ- ще откажа!
57
3
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До Прозападен и десенПърво добрите отношения с държава като Русия се градят на равноправна основа и второ сервилната и слугинско поведение на паркетните "войводи" е продиктувано от рускити им зависимости, които те са демонстрирали многократно досега. Според статистиката за миналата година руските туристи са били 450 000 а тези от Украйна 470 000, от Турция 648 000 а най-много са румънците около 1 300 000. Така, че се преекспонира значението на руските туристи.
56
3
 
8
 
! Отговори
ДЕБЕЛА работа преди 4 години
Да бе да!Тия о ВМРО-то не пропускат ден без глупост!Какви визи - направо да им дават по едно BG паспортче срещу 5 хилики в евро и готово.Те го могат, разбрахме вече.А Джамбаза как е? Дезинфекцира ли се редовно, вътрешно?
55
10
 
8
 
! Отговори
Даа преди 4 години
България и Европа са за цивилизовани хора. Така че *** да си кютат в сибирския свинарник. Хич не ни трябват.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време ВМРО са били истински българи!Тия са продажни мишки!!!!Скоро ще влезете в панделата.Много ще ви се радват ромите!Пак ще гласуват за вас,за най добре представил се! Ха ха
53
1
 
7
 
! Отговори
ХА ХA XA преди 4 години
"ВМРО" ... с подкрепата на Кремъл!
52
15
 
10
 
! Отговори
Прозападен и десен преди 4 години
Нищо не печелим, ако сме в лоши отношения с Русия. Някой друг може да спечелиот това, но не и ние.В добра позиция е онази държава, която умее да осъществява успешна дипломация.
51
1
 
11
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Не ми били патреоте, най-ми били продажници- съвременен фолклор. Ех, да беше жив Ванче Михайлов, да им надене на главите по една торбичка Била.
50
14
 
18
 
! Отговори
моше преди 4 години
За руснаците ,не визи ами пълна забрана за влизане в България!И демонтаж на съветските паметници!
49
7
 
14
 
! Отговори
ии преди 4 години
ВМРО - Българска партия или е Руска?
48
12
 
11
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Нали парламента гласува против Русия ,санкций какви руски туристи сънуват.Никой да не пуска Путин,да чакат да дойдат американците нали им купиха самолетите ф16 герб.Без Русия Б-я е загубена.Богати USA ще са приятели с бедняците от Горна Малина?Местан ДПС нали подскача и той ,сбъркани политици,портиери и пожарникари.
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРЕСЪХНА МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОТОК
46
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гербаджиите се облизват за рубли и рускини
45
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Питам за един приятекато искаш рускини емигрирай в русия там има много
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВМРО ПРОВЕРЯВАТ ТЕРЕНА, НО МЕРАКА Е НА ВОЖДА БОРИСОВ, АКО ХОРАТА СИ ЗАМЪЛЧАТ ТОЙ ЩЕ СЕ ОБАДИ, АКО НЕ ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ПРОЗАПАДЕН....