ВМРО искат отпадането на визите за руснаци

Трябва да се борим с Турция за руския туристически пазар
Обновена: 28 апр 2020 21:29 | 28 апр 2020 21:22,
81

ВМРО и туристическият бранш предлагат 4 мерки за подпомагане на туризма у нас в условията на пандемия. Депутатът от ВМРО Александър Сабанов обяви четирите мерки пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Ваучери от 100 лв. за всеки български гражданин, които да може да бъдат изразходвани на нашето Черноморие. Другата мярка е падането на ДДС-то на туристическите услуги на 5%. Поемане на част от чартърните полети за чужденци в България. Четвъртата мярка - да отпаднат визите за руските граждани.

Според Сабанов последната мярка ще доведе до завръщане на много руски туристи у нас.

"Турция, като един от основните ни конкуренти, ще се бори за руските туристи. Неминуемо трябва да отпаднат визите за руските туристи", подчерта той в "Денят ON AIR".

Сабанов е на мнение, че трябва да оценим колко ще е дълъг сезонът, докога няма да има извънредно положение и дали ще има сезон въобще. Много са факторите, не знаем какъв ще бъде ефектът на всяко разхлабване на мерките, отбеляза той.

Запитан има ли достатъчно българските стоки в хранителните магазини у нас, депутатът от ВМРО отговори:

Български сигурно има достатъчно. Не виждам към момента местните стоки да са се увеличили толкова много, но да не забравяме, че на веригите им трябва време да се организират.

"Солидарната Европа в сектор "Земеделие" дава несолидарни субсидии на различните държави. Сезонните работи в земеделието също може да бъдат подпомогнати. Всички се съгласихме, че мярката 60/40 ще работи и в земеделието", каза още Сабанов.

Народният представител от ВМРО не одобряване премахването на КПП-тата в ромските столични квартали "Факултета" и "Филиповци". Според него все още съществува риск от разпространение на заразата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
17
 
! Отговори
Додо преди 4 години
При положение, че една рубла струва 2 стотинки, кел файда от махнатите визи. В Русия, вярно е, има малцинство от солидни богаташи, но те в България няма да дойдат. Масите не мигат да си го позволят. Това е истината, изчистена от политически орнаменти. А сега гама-троловете могат да започнат да менкат айпито и да цвъцкат палчета, обърнати надолу.
22
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никакъв безвизов режим.На Русия пръст да и подадеш - тя ти захапва ръката до лакътя.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18 Тези които са отвоювали тази територия за Руската империя ,отдавна са в гроба ,заедно с Руската империя!
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВМРО не защитаваше ли преди всичко българските национални интереси?Каква защита е това да искаш Черноморието ни да се напълни с короновирусни руснаци?!Русия като държава изкаща да лидира насякъде уверено се е запътила към първото място по зараза с короновирус в света!Ето вече надмина китайците и иранците и е на 8 място в света по заразени хора!
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уолеее , не ни требят тия веее.....
18
16
 
5
 
! Отговори
СССР преди 4 години
Браво на ВМРО!! Руснаците още с раждането си трябва да получават Българско гражданство!! Все пак дедите им са отвоювали с кръвта си тези територии и те завеки ще са част от Руската империя!!
17
3
 
10
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Плющене без визи не може ! Да си плати визата рускинята и да си обръсне косматите крака, за да е готова веднага да се включи !
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекалено голяма грижа за някакви бизнесмени които работят на принципът "ден година храни".Я ги вижте тарифите по морето за една стая искат по 200-300 лв на вечер без яденето.Съответно собственикът на хотелът е крайно беден и замъкът му е беден и яхтата му е мизерна и бентлитата са му евтини-изобщо нищетата и мизерията са на всеки ъгъл.
15
1
 
9
 
! Отговори
Да махнат на Украйна преди 4 години
Визите. Те са по-хубави от рускините, даже са и по-евтини, така че ще подбият пазара.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев е болен сега и Тея ли бе еееееееееее
13
2
 
8
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Аз лятото удрям рускини до 55 годишна възраст!Децата ги водят с тях като алиби!
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НИКОЙ и НИКЪДЕ не обича руски туристи. Много туристически агенции в Германия и Великобритания рекламират като "екстра" в офертите : "Комплекса е БЕЗ руски туристи".
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия последните няколко дена е с по 6000 нови случаи на корона на ден, на второ място след САЩ. Така че Путин ще им затвори границите и руснаците няма да почиват в чужбина тази година. А и при тези цени на петрола няма да имат и пари за почивка. Забравете просто за руски туристи или въобще за чуждестраннни туристи тази година. Просто забравете.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тюркиш нема ли
9
3
 
16
 
! Отговори
Хаахх преди 4 години
А за какво са ни руснаците.Достатачно ни научиха на алкохолизъм.
8
0
 
12
 
! Отговори
Покитайчен българин преди 4 години
Шкембе воевода Ко да ги правиш
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия момчета в акъла не им е бизнес, а някаква борба...
6
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе, боб хвърлям за тези неандерталци. Не ги искам в Родината ми, тези окупатори!
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко ли са ни сега като са ни налазили, та искат още?Тъкмо се отървахме и ПАК ли?
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия не е в ЕС и затова визи и то скъпи визи.Ако не им харесва да ходят да където искат ,широк им свят.Не разбрахте ли ,че колкото повече сте човечни с режима в Русия ,толкова повече ни се качват на главата и се гаврят с нас!