На живо: Борисов и кабинетът за мерките срещу кризата

Гледайте тук
Обновена: 3 май 2020 11:26 | 3 май 2020 11:24, Александър Попов
69

В момента тече брифинг в Министерския съвет във връзка с мерките на правителството в отговор на кризата, свързана с коронавируса COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
99 000 без работа, но в просветата мислят за ваканцията на персонала, нямам предвид учениците, те са още деца, но за персонала мярката е премината.
61
0
 
7
 
! Отговори
Тулуп дето спи преди 3 години
Тулупа-тиква наплаши мисирките...
60
0
 
8
 
! Отговори
Исках,мечтаех,желаех преди 3 години
спокоен неделен ден,още повече дъждовен и единствен почивен за мен!В 8 часа седнах да си изпия първото за деня хубаво,ароматно и топло кафенце пред телевизора!И,о чудо,изведнъж на екрана се появява баш кокорбашията-гневен,ядосан,сърдит,и започва да ни се кара,назидава,поучава!Отпи ми се кафето!На обяд,сядаме с жената,направила неделен обяд с точена баница и винен кебат!Пускам телевизора и пак щаба,воглаве с вожда,същият тон,теми,проблеми,по-всички налични канали!Отяде ми се!Докога ще бъде това?
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е гати министрите , егати калинките.Един умен и доказан човек няма в този кабинет "Тиква-03".И няма как да бъде иначе.Кой би се оставил някаква второстепенна мутра да го командва и да го унижава публично?Само посредствени послушковци и хора без собствено мнение.За 10г не съм видял и чул НИТО ЕДИН МИНИСТЪР ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ТИКВАТА.НИТО ЕДИН.Такова чудо не е било и по времето на Т.Живков ,комуто Барбас Ганьос слугуваше до последно.
58
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я Министър Захариева да обясни, как хора с положителен тест за корона от Холандия са влезли в БГ и две митница са ги пуснали? Тези хора са за съд!
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тая толерантност! Не може това да оправдание едни индивиди да вредят на останалите които си плащат данъците, осигоровките, застраховките и спазват законите!
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В други държави всички идващи от чужбина ги откарваха на места за карантиниране и там изкарваха задължителната карантина. Срокът й е различен, но не по-малко от 14 дни. По-добре е един месец или 40 дни.
55
2
 
8
 
! Отговори
Маргинал преди 3 години
Ако се разбоее човек от венерическа болест първата работа е да спре секса за да спре разпространението и!Просто ама някои са по прости като си мислят, че затваряйки в манастир *** а продължават да иват отвън болни такива няма да се разболеят и останалите в манастира.
54
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слушах го Тодор Кантарджиев сутринта как обидено изтъкваше специалностите си.Далече съм от мисълта, че някой лекар не разбира от това за което е учил.Но истински добрите лекари, когато им задам подвеждащ въпрос (защо не и нарочно), ми отговарят: "Не съм компетентен, не мога да отговоря."Тодор Кантарджиев ме уби като чух аргумента защо вече можем да свалим маските: Защото Слънцето, със слънчевите си лъчи го трепе вируса!Това прилича на идеята на Доналд Тръмп да трепем вируса с УВ лъчи!
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баща ми едно време беше ходил в Либия да работи предлагали са му и в Мароко обаче са го предопредили, че ако се разболее няма да може да се върне а днес е разграден двор!
52
3
 
18
 
! Отговори
Бай Миле преди 3 години
Боче, къде са милиардите от данъци и осигуровки внесени за първото тримесечие за годината??? Какво получихме насреща срещу всичко удържано и внесено - нищо!!!!!! Спираме всякакви данъци и осигуровки, по този начин да ви пълним гушите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
51
0
 
7
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Анонимен46Ако работеше по закона за защита на населението от бедствия щеше да може! "Короната" е бедствие! Длъжен е да предпазва, информира и т.н.! ЧЕТЕТЕ ГО ТОЯ ЗАКОН! ИМА ГО В НЕТА!
50
0
 
12
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Анонимен 47Франция ги карантинира такива входящи без право на мрънкане! И не само Франция! Ние - цитирам "им искаме декларация къде ще прекарат карантината"! Тука е разликата в "карантинката"! Първо "Дифузия" , после "клъстъри" - огнища, струпвания! А после!? Умират и лекари! Когато се стреснат калинките, да не е вече късно!?
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главен здравен санитарен ... абе знам го как е ама забравих тука ме притискате ....майко майко .....
48
2
 
16
 
! Отговори
Пустиняк преди 3 години
Баце по голем *** от тебе нема а ако се роди не моо да са отгледа
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека се пребират ама защо не ги пребират от аерогарата в някоя казарма край София Аз съм служил там има много с по 400 легла да стоят месец и ако не са болни да ги пускат да си ходят.
46
1
 
17
 
! Отговори
Маргинал преди 3 години
Бойко е пожарникар и трябва да знае, че преди да се почне с гасене на пожар се спира тока а те не спират да идват от чужбина самолетите а се опитват да изгасят огнищата в страната!
45
1
 
8
 
! Отговори
СУПЕР, БЕ... преди 3 години
ТИЯ ГДЕТО СЕ ВЪРНАХА ОТ ЧУЖБИНА, СЕГА ШЕ СПАСЯВАТ ТУРИЗМА, БЕ...!!!АЙДЕ ВСИЧКИ НА МОРЕТО!!!!!
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как само се оправда с закона, че не можело да не пуска да идват от чужбина!То ние колкото и да спазваме карантина те като не спират да идват няма да се оправим
43
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ms, ns, prezidentstvoto i sadebnata palatka e nujno da rabotiat samo, samo, samo na polevi turisticheski uslovia v voenni palatki himalaiki i na otkriti lageri...i to v granichni bg mesta na bg teritoria, poneje tam sasto e republika bulgaria ne po-malko ot vrajdebna, darvenica, poduene, bankia, carska bistrica, krushevec, govedarci, ovcha kupel, oboriste: planinovo, fabrika, arda, babinska riaka, diadovco, durankulak, rezovo, vrashka chuka, barvara, prisadec, strashimir...