Марешки иска бум на американски туристи у нас

Лидерът на "Воля" кани Херо Мустафа да обсъдят план за туристопоток
121
Марешки иска бум на американски туристи у нас
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Воля" и зам.-председател на НС Веселин Марешки смята, че трябва да дойдат много туристи от САЩ у нас това лято. За да се случи това, днес той официално ще покани на работна среща американския посланик Херо Мустафа.

"Същите, които се радваха и подкрепяха санкциите срещу Русия, сега първи се провикват да паднат визите за руските туристи, за да ни спасяват в кризата. Пак чакаме помощ от Русия. Това е политическо лицемерие", заяви Марешки в съобщение от пресцентъра на партията.

Според него след като сме дали 2 млрд. лева в аванс на американската икономика за самолети, благодарение на България в САЩ са отворени 4 хил. нови работни места.

"4 000 семейства в САЩ се издържат с нашите данъци. Ето затова ние искаме това лято да видим голям поток туристи от САЩ. Трябва спешно да се разработи план за американска туристическа инвазия, нека така го наречем, в България. Така американците ще ни се отблагодарят - като помогнат на туризма у нас. Даже това ще е в пъти по-малко, отколкото ние им дадохме за самолетите", категоричен е Марешки.

Според него за Херо Мустафа като дипломат това е една отлична възможност да активира двустранните отношения чрез туристически поток от САЩ към България, а българският народ "дълго и с благодарност ще запомни името й и мандата й у нас".

"Когато взимаш милиарди от един беден и изстрадал народ, справедливо е да намериш начин да върнеш жеста. Ето ние даваме идея как да стане това", заяви лидерът на "Воля"

"Както сме запомнили, че лятото на 94-та беше лятото на голямата победа на нашия футболен отбор в САЩ, нека запомним лятото на 2020 като лятото на бума на американските туристи тук", пожелава си Марешки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, верно ли жената на Марешки била братовчедка на Путин???Ако е така, то не Пета Колона,ами направо сме си Задунайская Республика Болгария, субъект Российской Федерации!Децата да хващат да учат руски, че скоро може да го направят задължителен!
60
1
 
34
 
! Отговори
Уийлям Шекспир преди 4 години
,,И най-мъдрия си е малко ***,,....
59
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: Манол от КриводолХа! Този "cкeлeт" от гардероба на Марешки не го знаех, за рускинята!Та той си е жив руснак бе! Завършил образованието си в Москва, завързал връзки с руската фармацевтична мафия... според мен трябва да го разследват от ДАНС!И той сега говори против другарчетата си и упреква други в лицемерие?
58
3
 
45
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Противен човек,как са го избрали варненци с цели 11 депутата да си живурка и да...ръси мозъци в Парламента не знам.Варна,Варна...лъчезарна,само името ти...остана.
57
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МаГАрешка логика:"" 4 000 семейства в САЩ се издържат с нашите данъци. затова искаме това лято да видим голям поток туристи от САЩ """" Демокрацията в България е в опасност заради вътрешнополитическа битка в БСП ""КОЙ ГО ПУСНА В ПАРЛАМЕНТА ТОЯ ***** ?
56
4
 
36
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 4 години
Лятото ще бъдем здраво коронясани.Дали руска или американска ще е Короната,все тая !
55
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле! Онемях!Не, наистина!Дали у нас ще дойдат американски туристи или не е съвсем отделна тема!Да не коментирам, че в момента май САЩ са най-заразната нация във света!Но самото изказване на Магарешки звучи все едно Хитлер иска да покани руски туристи в "курортите" Аушвиц и Бухенвалд!Бррр... тръпки ме побиват!
54
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А визи имат ли?
53
5
 
49
 
! Отговори
Манол от Криводол преди 4 години
Марешки вече си е прибрал една руска туристка в къщата, става въпрос за жена му, и с право е преценил че руският туризъм не се отразява добре както на джоба му така и на хазната ... и затова човекът се е ориентирал към американски туристи, които си плащат с долари, а не с рубли и копейки ... !!!
52
9
 
40
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Ако никой не е разбрал от примитивните *** -Марешки се подигра и беше двусмислен с изказването си че трябва да пристигнат американски туристи за да спасят икономиката в Бг която вече е доста пострадала при условие че платихме в кеш и то веднага милиарди за едни виртуални самолети в бъдещето- Руснаците са винаги обиждани от Властта -но сега "видите ли" ако можело да идват в Бг за да спасят туризма -Така че Марешки е ПРАВ! САЩ освен да краде от бедните -друго не може да прави!!
51
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Покани ги, да направят изложба в някоя галерия със снимки и чертежи на самолетите на Биби, а после да си ходят!
50
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странна ирония има бензино-лекарственя бос. Нито руски нито каквито и да е туристи няма да има како ли американски. Бетонните градини ще пустеят както и джоба ни. Двата милиарда рекет си ги платихме като попчета и още ще плащаме .
49
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Човек и добре да живее, може да срещне американец."Тоя направо ги кани!? Що издаваш позициите ни бе Магарешки? Хич да не се сещат за нас
48
7
 
36
 
! Отговори
Слаба провокация от преди 4 години
Представителя на 5 колона Маг.арешки .....
47
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***. В университета едно време имахме такава дисциплина, наречена "Туризъм". От нея научих, че има нации, които са "пасивни турсистически нации", т.е. гражданите на тези нации не обичат да пътуват/посещават други страни. Такива са Италия, Франция, Испания, САЩ (?!) и т.н. Това са държави, които приемат много турсити, но граждантие им не посещават други страни.
46
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те първо да пуснат един директен полет с ниски цени на билетите, пък тогава да чакат туристи.
45
7
 
38
 
! Отговори
Иронично преди 4 години
Кюфтака да внимава с иронията, че Гешев ще получи указания от едно посолство кой бизнес и кога да провери, както е тръгнал на турне из България.
44
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще ги посрещаме на бивши соц станции. ;-)
43
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съмнявам се и британски пияници да дойдат.
42
10
 
39
 
! Отговори
Ът преди 4 години
А ако съм американец бих посетил държава като България заради две причини. Или страхотни плажове, каквито очевидно нямаме или много евтини жени , каквито очевидно имаме . Трябва да се развие и легализира секс туризма у нас. И без това имаме много леки жени склонни да си продадат тялото за 40-50 евро, нека го използваме това .