Марешки иска бум на американски туристи у нас

Лидерът на "Воля" кани Херо Мустафа да обсъдят план за туристопоток
121
Марешки иска бум на американски туристи у нас
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Воля" и зам.-председател на НС Веселин Марешки смята, че трябва да дойдат много туристи от САЩ у нас това лято. За да се случи това, днес той официално ще покани на работна среща американския посланик Херо Мустафа.

"Същите, които се радваха и подкрепяха санкциите срещу Русия, сега първи се провикват да паднат визите за руските туристи, за да ни спасяват в кризата. Пак чакаме помощ от Русия. Това е политическо лицемерие", заяви Марешки в съобщение от пресцентъра на партията.

Според него след като сме дали 2 млрд. лева в аванс на американската икономика за самолети, благодарение на България в САЩ са отворени 4 хил. нови работни места.

"4 000 семейства в САЩ се издържат с нашите данъци. Ето затова ние искаме това лято да видим голям поток туристи от САЩ. Трябва спешно да се разработи план за американска туристическа инвазия, нека така го наречем, в България. Така американците ще ни се отблагодарят - като помогнат на туризма у нас. Даже това ще е в пъти по-малко, отколкото ние им дадохме за самолетите", категоричен е Марешки.

Според него за Херо Мустафа като дипломат това е една отлична възможност да активира двустранните отношения чрез туристически поток от САЩ към България, а българският народ "дълго и с благодарност ще запомни името й и мандата й у нас".

"Когато взимаш милиарди от един беден и изстрадал народ, справедливо е да намериш начин да върнеш жеста. Ето ние даваме идея как да стане това", заяви лидерът на "Воля"

"Както сме запомнили, че лятото на 94-та беше лятото на голямата победа на нашия футболен отбор в САЩ, нека запомним лятото на 2020 като лятото на бума на американските туристи тук", пожелава си Марешки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
39
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Този е кръгъл диод.
80
0
 
51
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Медицински фурми от ОАЕ, американски туристи по слънчака, дошли с 12 часов полет. Майко мила, Тодор Живков започва да ми изглежда като академик пред новите ни лидери.Сигурно след още 30 години този ще започне да ми изглежда интелигентен на фона на новите поколения....
79
1
 
33
 
! Отговори
до 83 преди 4 години
Един беден американец няма пари да дойде в Европа, а англичанинът има. Недей да говориш глупости, много те моля. За референция- коментар 85 е напълно правилен каква е таргет групата на тая мутра Марешки.
78
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не? Леля ми и чичо ми отдавна живеят в САЩ и са минали заветните 500к долара годишен доход. Успели образовани хора са- лекари. Аз живях извесно време в Лос Анджелис, програмист съм. Хората от високите нива на средната класа умират да идват в Европа- за тях това е лукс. Лично каня доста мои приятели от тези години в САЩ и даже двама си купиха къщи в Жеравна- влюбиха се. Хубавото е, че тук биха дошли заможни хора, образовани, а не разни осморазрядни английски хулигани или утайките на ЕС.
77
2
 
34
 
! Отговори
тцтцтцтцт преди 4 години
Толкова ли няма някоя съществена тема , по която да вземе отношение . А тръгнал да приказва глупости
76
3
 
36
 
! Отговори
о, ястига! преди 4 години
Чудят се какво да измислят, само и само да попаднат в новините! Какъв е смисъла да заменяме пияните и дрогирани англичани с подобни екземпляри от САЩ!? И двата сорта са еднакво отвратителни! Не ни трябват вилнеещи вандали, при това и масово заразени с К-19.
75
0
 
36
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Това вица на годината, той трябва да бъде записан в сделката с краварите в графата офес. Упсссс тука няма офсет, има само фуцк офф за България. 2027 първия самолвт! До тогава всички ще са на дронове. Сащ ни факнаха да купим на 9 септември фабрика! Видими резултати.
74
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък искам бум на марсианци у нас и да плащат с диаманти.....:) Едно е да искаш,друго е да можеш ,трето и четвърто е да го направиш,както каза Хайтов!
73
0
 
33
 
! Отговори
също така преди 4 години
а не може ли да се договори с Мустафа ,те тук - ние на Хаваите
72
0
 
32
 
! Отговори
мдаааа преди 4 години
Хипотетично - ако за нула време пак започнат да летят самолетите , и има туристически сезон това лято и американците разберат ,ч е имало едни Балкани с моренца и се запознаят с условията , защо някой би предпочел да летува в България , а не в Гърция , Хърватия или Кипър .....
71
1
 
33
 
! Отговори
Бря преди 4 години
Американци на Китен....как ли пък не.....
70
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой изобщо гласува за този *** ? Това че пусна "евтин" бензин, не трябваше да е причина за неговото избиране...ех народе....
69
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марешки го познавам отблизо, преди 16 години влезна в моето магазинче във Варна и като го попитах мога ли да му помогна ми рече че можел да си купи *** от много места но търсел добро обслужване и ми вика - предлагаш ли добро обслужване и на каква цена а аз ще си преценя дали да си купя *** от тебе. Така, от Марешки само безгранична про.с.ташина и самочувствие без покритие. И да жена му е рускиня, влачеше се навсякъде с него.
68
1
 
38
 
! Отговори
- преди 4 години
Аз пък искам да чуя "БУМ" в Парламента и като го видя , да не е оцелял никой.
67
5
 
34
 
! Отговори
морски преди 4 години
Марешки не даваше пари да купува гласове на парламентарните избори.Плюeте, щото не се включихте на хранилката !
66
1
 
35
 
! Отговори
BRAWO преди 4 години
Браво на Марешки . Доналд Тръмп отговори на Нападките на Марешки по СНН - каза следното - *Абе *** , та нали ти гласува за тези Самолети в Парламента на България .*
65
1
 
37
 
! Отговори
ахахахахах преди 4 години
ahahahaahah охохохохооохохпрекалил е с нещо , ама с какво Още утре ще се юрнат да идват американците у нас .То не че леят самолетите , ама те ще платят по 20-30 000 долара , за да се любуват на нашето бетономорие . А няма ли да ги слагаме 14 дни под карантина като дойдат И подобни хора ни управляват и ни гласуват закони .....
64
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, нещо много ***-га..ре-та се оказаха в нашия парламент...
63
0
 
36
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Аз искам да се запозная с моето американско семейство, което издържам.
62
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъ те хмириканцити не знаят, че съществува тъкваз държава като нашта, бе, па камо ли да съ чували за нас!И като знаем кви са им знанията по география, вместо у Бг, хмириканските туристи шъ вземат да съ изсипят у Бангладеш!!!!Мъ, кът съ позамислим малку, ми чи то ний вечи си имаме хмирикански туристи у хмириканските воени бази у нас!Та съ пита - требват ли ни още таквиз туристи, а???