Мая Манолова със седящ протест пред МС, вече е пред парламента

Нейното движение поиска оставка на кабинета
Обновена: 23 май 2020 13:02 | 23 май 2020 12:44, Александър Попов
175

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мая Манолова и симпатизанти на гражданска платформа "Изправи се.БГ" седнаха на пластмасови столове пред Министерския съвет на нещо средно между хепънинг и протест.

Според организаторите дошли хора от над 20 града и села, но като цяло са няколкостотин души.

Очаква се към този протест да се влеят и майките на деца с увреждания от "Системата ни убива", а за този час - 12:30, е предвидено и автошествие, а хората без коли се насочиха към парламента.

Протестът е против управлението на кабинета, скандира се "Оставка".

Според Манолова Бoриcoв e eдинcтвeният прeмиeр в Eврoпa, кoйтo нe e oтпуcнaл рeaлни пoмoщи пo врeмe нa икoнoмичecкaтa кризa пoкрaй кoрoнaвируc пaндeмиятa, а неуспелият кандидат-кмет на София се закани да иска ревизия на обещаните 4,5 млрд. лв.

Мaнoлoвa зaяви, чe прaвитeлcтвoтo e oтпуcнaлo eдинcтвeнo "крeдити, крeдити, крeдити", a дoри и гoлямa чacт oт крeдититe нe ca дocтигнaли дo нуждaeщитe ce oт тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: протестМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който и да е, само да не е борисов (че се позабрави)
127
16
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Факт,да прав си,също като твоята любима тиква-***.
126
6
 
21
 
! Отговори
До ХА ХА ХА преди 3 години
Явно е свършила парите...
125
5
 
21
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 3 години
Тая пък откъде изпълзя?
124
5
 
20
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
"БСП може и да може без милионерите , но милионерите без БСП не могат. " Това ми го каза вчера един мой приятел, заклет бесепар:)
123
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравейте роби на комунизма (защото още има комунисти - е бивши ама комунисти начело на държавата) или по скоро затворници на демокрацията!Защо отново се гласите да избирате бивши комунисти? Няма ли свестни млади образовани българи? Докато има такива като Гергов в БСП е БСП е не избираема! всички имате интернет щом пишете тук, защо не го ползвате и за информация? Вярно е, че има много лъжи в интернет-а, ама това ще ви направи по чувствителни към лъжите! Българина е мързелив и иска всичко нагов
122
12
 
37
 
! Отговори
ИВАНОВА преди 3 години
МАЯ, КАКВО СИ СЕ РАЗКРЕЩЯЛА , БЕЗ ДА ИМАШ НУЖНИЯ АВТОРИТЕТ И ВИЗИЯ ! СТИГА СИ ИЗПОЛЗВАЛА ТИЯ МАЙКИ, КАКВО ИСКАТ ПОВЕЧЕ? КАКВО ЛИ НЕ СЕ НАПРАВИ ЗА ТЯХ И НЕ СА САМО ТЕ.НАЛИ МИСЛЯТ ЗА ДЕЦАТА СИ , ЗАЩО СА ИЗЛЕЗЛИ ПРИ ТОЛКОВА ХОРА?УТРЕ ЩЕ ЗАРЕВЪТ ,ЧЕ ДЕЦАТА ИМ СА БОЛНИ. ПАК ЛИ БОРИСОВ ЩЕ ИМ Е ВИНОВЕН, А НЕ МАЯ?
121
12
 
46
 
! Отговори
Факт преди 3 години
По-големи лъжци и манипулатори от червените комуниги няма ! Най-вероятно това сега се прави, за да се отклони вниманието от глемия червен скандал с "поръчката" на Масларов !
120
9
 
34
 
! Отговори
Е преди 3 години
Да поседне жената, че и да полегне даже, понеже много работи и е уморена !
119
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Hahahahaha,хунта бил Борисов,ако беше хунта сега да сте по стадионите и баните разчекнати а не да блеете и да правите циркове по площадите,много много мека Мара е Борисов и имате ксмет за жалост.
118
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искам пари на ръка. Това е илюзия, за някаква наличност, която ще даде кеф само докато парите свършат. А света е различен вече. По добрата идея е шефа де ме запази и да мисли как ще прескочи проблемите. А които шефове намерят решение, после ще дърпат и държавата. Държавата върви ли, ще има и за работниците. Това е единствената работеща логика. Останалото е популизъм, и превръща народа в публика, която кряка правилно и чака папо. Кокошарник е това, а не народ. А Българина е свободолюбив.
117
2
 
9
 
! Отговори
В духа на 24-ти Май преди 3 години
Да попитам...уат дъ фак из ъ 'хепънинг'?? И, по-важното, ако има замисъл в този т.нар. 'хепънинг', то тогава не е ли в духа на протест? А! Какво беше това?! Пайсий ли чух да се върти в гроба си??!
116
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков и мустака плащат дебело, а щом е така козата Мая ще врещи силно.
115
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както винаги палатките и столовете са повече от хората.
114
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да остане на власт при следващите избори, мафията ГЕРБ плаща за оплюването на конкуренцията, за да откаже хората от гласуване и ГЕРБ да спечели пак с купените гласове от гетата. Последните избори ГЕРБ ги спечели с минимален процент от имащите право на глас, доколкото си спомням 14% от техните гласове.
113
24
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 3 години
Гледам мафията яко плаща на тpoловете си да пишат против всеки дръзнал са поиска оставката на мафията.
112
13
 
27
 
! Отговори
неверващ преди 3 години
Аз само да попитам Майчето "Тези бели столчета кой ги осигъри. Всеки ли си ги носи или тя ги донесе от дома си"???????
111
14
 
19
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Ама верно ли и Шивиков се появил на сборището? БСП са отчаяни! Активизирали са всички де-г-енерати и от-реп-ки! Шивиков, Шивиков... Няма вече войници да ти работят безплатно на апартамента и бахчата, тц, тц, тц... Ама спокойно! Кога Пу-тя дойде да ви освободи, другари, ще възроди КЕЧ-а и ще има роби да ви работят безплатно на вилите и нивите!Венсеремос!
110
20
 
23
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Да оставим на страна , че Мановола е инициатор на това. Да оставим настрана , че иска сваляне на правителството, но я ми кажете държава , която е давала кредити на хората останали без работа? Правителството получи пари и всичко което направи е да раздаде заеми на хората и 75 милиона на бухалките ако не си върнете тези заеми да има с какво да ви бият. И аз искам ревизия на тези пари
109
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Вечната кандидатираща се"-новото занимание на Мая Манолова. Кой ще даде парите сега, след като черепът го няма?