Мая Манолова със седящ протест пред МС, вече е пред парламента

Нейното движение поиска оставка на кабинета
Обновена: 23 май 2020 13:02 | 23 май 2020 12:44, Александър Попов
175

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мая Манолова и симпатизанти на гражданска платформа "Изправи се.БГ" седнаха на пластмасови столове пред Министерския съвет на нещо средно между хепънинг и протест.

Според организаторите дошли хора от над 20 града и села, но като цяло са няколкостотин души.

Очаква се към този протест да се влеят и майките на деца с увреждания от "Системата ни убива", а за този час - 12:30, е предвидено и автошествие, а хората без коли се насочиха към парламента.

Протестът е против управлението на кабинета, скандира се "Оставка".

Според Манолова Бoриcoв e eдинcтвeният прeмиeр в Eврoпa, кoйтo нe e oтпуcнaл рeaлни пoмoщи пo врeмe нa икoнoмичecкaтa кризa пoкрaй кoрoнaвируc пaндeмиятa, а неуспелият кандидат-кмет на София се закани да иска ревизия на обещаните 4,5 млрд. лв.

Мaнoлoвa зaяви, чe прaвитeлcтвoтo e oтпуcнaлo eдинcтвeнo "крeдити, крeдити, крeдити", a дoри и гoлямa чacт oт крeдититe нe ca дocтигнaли дo нуждaeщитe ce oт тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: протестМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
1
 
! Отговори
Analdo_Pores преди 3 години
Интересно коментарите, който са в защита на Герб са писани един след друг по едно и също време .. Много интересно ... Не знам на кой са му дали 20, 120 и 150 лв да протестира , но определено има хора ,на който Герб плаща или може би са просто подлизурки и го правят за "добрата кауза", Да стоят зад компютрите и да нагрубяват хората ,който виждат реалната обстановка.
147
3
 
5
 
! Отговори
seira преди 3 години
УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!
146
7
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
протест организирала Май Костинбродская :))))))))))))))))))) Резил!!!
145
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И костинбродската превратаджийка е решила да ни "оправя".
144
2
 
3
 
! Отговори
postradal pasi преди 3 години
До Хан Крум Стига с тия партии създадени от ДС повечето стари членове са за пенсия съучастници са в разграбването на България и геноцида над българския народ . Само гражданско общество от млади и умни българчета може да изправи България на крака без значение кой организира протестите по важно е народа да се събуди стига са ни крали и избивали докога бе хора...
143
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мис кюстендилска пролет прави протести...
142
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нейното движение поиска оставка на кабинетаа *** не иска ли?
141
15
 
13
 
! Отговори
123 преди 3 години
Бях на протеста, предварителната уговорка беше 100 лева за седящ протестира и 150 лева за прав... ИЗЛЪГАХА НИ ДАДОХА по 20 лева, другите щели да ги дадът на друг протест... ОМРЪЗНА МИ ДА МЕ ЛЪЖАТ.
140
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другият път-протест с джипки.И по една кукла на Горанов на седалката.
139
10
 
20
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
Мая Галева - като каква ще се кандидатираш на редовните избори? Щото вече не си член на БСП - Ниновицата те прецака елегантно като тъ..п.а кокошка и сега не си "членка" не си омбудсман и не си и кмет. От коя партия ще се кандидатираш - тази на Бездарния безделник от Дондуков 2 + Учиндолския плешив чалгар - финансирани от Цв. Василев и Черепа със специалното участие на братя Галеви? Аре - знаеме те вече колко гроша ти е цената за всеки който те пожелае. Наистина си много "рядко щастие" за нас.
138
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ха, ха,ха,хааааааааа Нали - и аз така мисля, лежащ е по - добре. Не знаех че си имам съмишленик. Само се притеснявам като легнат да не забравят да станат. Лежачката измързелява.
137
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следваща стъпка- лежащ протест. Че то и на стол да седиш след време гърбът се изморява. БСП и кака Корни да пуснат малко гювеч и да закупят туристически спални чували. Така и вълкът сит и агнето цяло. Само с изхранването как ще е. Там в центъра на София да не стане пак *** както навремето с палатковия лагер. Не знам, това май най - много ме притеснява, от подобни протести остава само мръсотия, друго няма. Жалко, София все пак си е столица и не е никак лош град.
136
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
za 20 lv. tolkova protestirashti.
135
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 138По- глупаво нещо от това - здраве му кажи.
134
4
 
20
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
За какаво протестира М.Манолова всъщност..??!ЧЕ НЯМА ТРУПОВЕ ОТ КОВИД-19, ПО УЛИЦАТА ЛИ.....ХА,ХА,ХААААААААА...АМИ --КАТО ДОЙДЕ ТЯ ИЛИ НИНОВА НА ВЛАСТ ...ЩЕ ИМА ,БЕ...!ИМА ВРЕМЕ ....ХА,ХА,ХАААААААААА... И "ЧЕРВЕНИТЕ ДА СЕ ДОКАЖАТ".../...да не дава Господ.../
133
9
 
12
 
! Отговори
В момента гледам преди 3 години
ТV-репортаж от този протест.Въпросната Мая току що излая "Всеки има право на достоен живот!"Днес беше пряко засегнато и потъпкано достойнството на нашите здрави и жизнерадостни деца, които не са отпаднали от училище още в 1-и, 3-и или 5-и клас и са отраснали на издръжка на родителите си, а не на соц.помощи от джоба на данъкоплатците. Те са абитуриенти веднъж в живота си, но бяха прогонени от сърцето на столицата заради цирк, организиран в подкрепа на интересите напартията-разбойник!
132
2
 
21
 
! Отговори
Преди 5 часа № 116 преди 3 години
си зададе въпроса как така всички участници в този протест са си донесли еднакви столове, при това съвсем новички? Кой им ги купи и им ги раздаде? И след протеста къде ще ги складират и кой какво смята да ги прави? Или са им казали, че им ги подаряват за спомен от този "протест-хепънинг"?Питам, защото от моите и от вашите данъци се отчисляват субсидиите за партиите.Не е възможно да ни бъде безразлично кой, за какви прояви, реквизит и дарове харчи парите ни? И най-вече - с каква цел?
131
1
 
26
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
АМА , ЗАЩО "СЕДЯЩ" Е ПРОТЕСТА ,БЕ....НАПРАВЕТЕ ГО "ЛЕЖАЩ".....ЗАЩОТО НАЛИ ТАКА СИ ВАДИТЕ ХЛЯБА...??!ТАКА Е ДАЖЕ ..."ПО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ"!!
130
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е демагогия, докато изчерпите натрупаните резерви на хората и ги принудите да живеят на кредит. И както винаги в живота винаги печелят само , които грабят много и само за себе си.
129
5
 
29
 
! Отговори
Майчо преди 3 години
Мановола е психоболна.