Мая Манолова със седящ протест пред МС, вече е пред парламента

Нейното движение поиска оставка на кабинета
Обновена: 23 май 2020 13:02 | 23 май 2020 12:44, Александър Попов
175

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мая Манолова и симпатизанти на гражданска платформа "Изправи се.БГ" седнаха на пластмасови столове пред Министерския съвет на нещо средно между хепънинг и протест.

Според организаторите дошли хора от над 20 града и села, но като цяло са няколкостотин души.

Очаква се към този протест да се влеят и майките на деца с увреждания от "Системата ни убива", а за този час - 12:30, е предвидено и автошествие, а хората без коли се насочиха към парламента.

Протестът е против управлението на кабинета, скандира се "Оставка".

Според Манолова Бoриcoв e eдинcтвeният прeмиeр в Eврoпa, кoйтo нe e oтпуcнaл рeaлни пoмoщи пo врeмe нa икoнoмичecкaтa кризa пoкрaй кoрoнaвируc пaндeмиятa, а неуспелият кандидат-кмет на София се закани да иска ревизия на обещаните 4,5 млрд. лв.

Мaнoлoвa зaяви, чe прaвитeлcтвoтo e oтпуcнaлo eдинcтвeнo "крeдити, крeдити, крeдити", a дoри и гoлямa чacт oт крeдититe нe ca дocтигнaли дo нуждaeщитe ce oт тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: протестМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова мода седнал протест. оа сега съм виждал истински протести само в Гърция, Фпанция и преди време в Турция - Истанбул. Какъв е този седнал протест? Следващият път протестът може да е легнал както е тръгнало.
87
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоЛЪЖЕЦО, като си казал А, кажи и Б! Правителството на Олигарски до един сега са съюзници на ГЕРБ в управлението (особено ДПС), или в най-добрия случай - казионна опозиция като Станишев, а зад кулисите отново играят заедно с Боко!
86
11
 
14
 
! Отговори
до 68 от толуп преди 3 години
А герб сте много умни --щото всички са пребоядисани бивши комунисти - вярно е умни са щом успяха да се вредят на голямата маса ...Много ме кефят как делят хороата на комунисти и анти комунисти ,като те са антикомунисти демократи .А в действителност предлагат еднолично управление интересно защо ги наричат хунта и прочие.А началника управлява с едни 25% от отишли да гласуват около 52% --25 те процента са ПОЧТИ всички на държавна хранилка и семействата им ........
85
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герберасти, да знаете тези на столчетата не взимат по 30 лв. за участие - доброволци са
84
12
 
26
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Платформата на която се е качила Мая Костинбродска, несъстоялата се кметица на София и бивша омбудсманка и адвокатка на братя Галеви, много напомня на тази на която са стъпили и симпатизантите на извънпарламентарната партия "Възраждане", същите които навремето предизвикаха един февруарски метеж, с помощта на руското посолство и които след Костинбродската афера на Мая, докараха на власт Олигарски оглавил правителство на БСП с мандата на ДПС, който фалира поредната банка и ни спря Евро-фондовете..
83
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ГробокопачЩе ви трябват доста повече. Или мислите да дойдете само 600? :))))
82
5
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
До 1600 чувала за трупове;))) Преходникът иска да бъде герой, а ти си червеен тор!
81
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една седянка народ. То не е народ, а публика. От толкоз седяне и към ром ментал отива.Дайте ни от общите пари, щото ние може дълго да седим по седянки.
80
6
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Иван Козарев-БалканТи си само въздух под налягане. :)))) А ние вече сме добре организирана групичка от около 600 човека, които ще направят живота тъжен на всеки който се престраши да влезе в географския район който мислим да пазим ако Комунистите осъществят преврат. Не знаете какво ви чака (намек: Френския легион).
79
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иван Козарев-БалканТогава ще минем към въоръжена война и ще ви избиваме заендо със семействата! Вие требе си отидете и то ЗАВИНАГИ! Аррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр!....................С този пост само доказваш агресивността и бруталността на тези,които искат да вземат властта и убиват масово,не можем да гласуваме за такива агресивни хора или убийци!
78
7
 
17
 
! Отговори
до 83 преди 3 години
И сестра Галева и по-младата и по с акъла си?Хич не и личи.Ако има алтернатива за Борисов - добре.Ама да се сменят с недоразумения като Манолова - боже упази!
77
11
 
2
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
До 1Аз нема да те тепам с пушка. Ще те дебна тихо в ноща, промъквайки се в мракът безшумно. Ще ти дам шанса да се самообладаеш, че си велик ловец и че предимството е на твоя страна. Но, истината е, че така ти ставаш моя жертва и дебнейки на чакалото си високо в дърветата,на лунна светлина в поляната моят пробег, аз ще съм леопардът зад теб, който в миг ще прегризе гръклянът ти. Пушката ти, нема д апроизведе и изстрел, ще тупне на земята глухо, а аз ще се наслаждавам на топлата ти кръв!
76
7
 
8
 
! Отговори
Satira преди 3 години
В България не е добре да си съвестен гражданин. Да плащаш данъци и да се осигуряваш, за да плащаме разходите на гетата
75
10
 
10
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
До АнонименПетелът Тиквю твърде много е затлъстял и остарял и на курника е нужен нов, малко по-млад и по с акълът си;)))
74
6
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Иван Козарев-БалканПриготвил съм глок-а и ловната пушка за кандидатите. :))) През ден съм на стрелбището. Комунисти в България вече само през трупа ми.
73
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кво?Тръгнали на протест със столчета под мишница?Винаги съм знаел, особено след поредните циркове за кмет на София, когато всеки ден говореше точно противоположното на вчера, че тая е неадекватна.
72
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво направи Мая Манолова през 2005-2009 година по времето на тройната коалиция в комисията по правни въпроси ? да припомня, своеволията на ЧСИ-тата днес са именно по нейни предложения за изменение в ГПК, а да сещам се и за една известна поправка "Ванко-1" , така че тая по нищо не се различава от цялата политичекс пасмина като почнеш от БСП , минеш през ДПС и стигнеш до ГЕРБ, защо нито веднъж не предложи вкарването на абсолютен давностен срок за задължения към банки и монополисти ?
71
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГлупости,нито за Мая ,нито за чалгаря Слави ще гласувам някога,пари и палати да ми дават,няма да гласувам за тях,вредни за България!
70
6
 
5
 
! Отговори
Що да няма помощи преди 3 години
Помощи има! Не сте ги забелязали просто. Цели гета необразовани хора живеят от най-различни помощи. Че дори и образованите вишисти си взимат за децата по цели 350 лв майчинство. Детските на образованите и плащащите данъци пък са по около 70 лв на месец. Е?На това нямане ли му казвате? Иначе и без Манолова и с нея пак ще е : след мъглата пак мъгла..Поне да остави хората да работят нормално.
69
8
 
3
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
До АнонименТогава ще минем към въоръжена война и ще ви избиваме заендо със семействата! Вие требе си отидете и то ЗАВИНАГИ! Аррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр!