Борисов: Цветанов вероятно ще прави собствен политически проект

Пожелавам му успех, всеки си има пътя, допълни премиерът
Обновена: 31 май 2020 20:06 | 31 май 2020 15:06, Анисия Иванова
190

По време на инспекцията на строежа на магистрала Тракия, премиерът Бойко Борисов заяви още, че съжалява, че е отстранил бившия си заместник в партията Цветан Цветанов, но няма да го върне.

По думите му, някогашната му "дясна ръка" "най-вероятно ще направи свой политически проект, защото бил обиден.

За да илюстрира колко безкомпромисна е ГЕРБ по отношение на грешките на своите членове, премиерът даде за пример Цветан Цветанов.

Бившият втори в ГЕРБ, който изгуби всичките си постове в партията заради скандала, станал известен като "Апартаментгейтс".

"Като оправдаха Цветанов и ние съжалихме, че сме го отстранили, но тогава така беше помните много добре", заяви премиерът, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Връщане назад за Цветанов обаче нямало.

"Той най-вероятно ще си направи собствен политически проект, защото е обиден от това, че беше отстранен. Пожелавам му успех. Той си има свой път в политиката", допълни Бойко Борисов.

"Специално ГЕРБ не може да ни обвините в милост", заяви министър-председателят, припомняйки за отстраняването на Цветанов от ГЕРБ

Той съобщи още, че в края на юни отсечката Поморие - Ахелой ще бъде готова. А след като тя бъде пусната, ще се стартира строежът на новия лот на магистрала "Тракия".

Вижте повече в репортажа на Милена Енчева.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бъркайте арабите с турците --те не работят заедно, понежесамите араби не обичат турците.
132
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Като оправдаха Цветанов и ние съжалихме, че сме го отстранили"-- нямам впечатление да е невинен,ако го бяхте върнали сигурно веченямаше да сте на власт, аз същосъжалявам за този ваш пропуск.
131
1
 
12
 
! Отговори
Печална радост преди 3 години
Жал ми е за баба. Баба е 88 годишна пенсионирана учителка по Български език. Като такава е работила точно 50 години. Третото число, левовият размер на пенсията ме е срам да го споделя. Но с първите две числа се гордея.Тя всяка вечер хвърля боб и кълне Бойко. Веднъж каза че ако той се заболее, че ще покани делиормански тромпетисти и тракийски акордеонисти да свирят Одата на Радостта. С добро, баба, каза тя, с добро ще го проводим
130
0
 
8
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Боже, пази България! Тези и короната не ги лови!
129
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това се нарича мазохизъм - да усещаш с всичките си възприятия, че си на дъното и отново да си избираш онези които с коляно те притискат там - ГЕРБ Цв. Цв.
128
1
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Трепетно се...надява Бокича,бившата му...дясна ръка Цв.,да направи полит.проект.Ха познайте...защо? Защото това ще е ГЕРП номер 2.което ще значи нова...легитимация на старите гербаджийски...муцуни и бетониране на това...управление за поне още 10 години,с една...коалиция.А дано,ама...надали.
127
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Объркан свят - ония, които трябва да търкат наровете в затвора "управляват" държава! Пардон - крадът и съсипват! Само се чудя поголовно ли сме останали без капка разум, че още не сме им показали местото им?!! :(((
126
0
 
9
 
! Отговори
Бегайте преди 3 години
в хамерика там ви чакат със свинска мас.А списъка с крадливите да се покаже на всички трудещи се.И от там модерен затвор.
125
0
 
2
 
! Отговори
гласуваме за Цецо преди 3 години
Щом Буба така брутално изхвърли бат Цецо, то би следвало г-н Цветан Цветанов да си надене на лявата всички часовници, подарени му от Бубата, и пред Цитаделата ГЕРБ и с мачете да си отсече ръката с лигавите сатници като с тиксо си залепи пръстите в популярния среднопръстов международен знак за израз на дълбоко несъгласие, след което преди да падне в несвяст да им метне отсечената ръка в Приемната на Буба!Сесо и да си връткал апп, я погледни ко е правил финансовия. Ти 5, а той изпортени 700 мильна
124
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте за Цв Цв, после се сърдете на себе си.
123
1
 
9
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
И кого ще спечели Цвъцко, като той и от подръжниците на Бочко не бе харесван. Той си бе лошото ченге в тандема. Всички знаят за какво си замина, на всички е ясно и съдебната система в Бг как работи и кого оправдава. Тва ако се яви на някакви избори ще е само с помощта на Буда, за да се обърка някой със задраскване на номер в бюлетина, или за тотално неориентирани, но колкото да не гласуват за други.Цвъцко е политически мъртвец и то много мъртъв.
122
0
 
7
 
! Отговори
Ne minesota преди 3 години
ще се повтори у нас .Много тарикати и крадливи политици и фалшиви полицай.
121
2
 
4
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
И боко тиквата е обиждан няколко пъти от кмета на Симитли
120
4
 
3
 
! Отговори
КАКЪВ НОМЕР... преди 3 години
ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТА ДА Е С ПЪЛНОТО МНОЗИНСТВО НА ГЕРБ! УСЕЩАТЕ ТИ ЛИ КАК ЦЕЦО ЩЕ ПОДЪРЖА ГЕРБ С НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ. А ЦЕЦО ЗНАЕ НАЙ-ДОБРЕ КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ.... ПАРДОН КУПУВАТ!
119
11
 
2
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
До 130. А ти кой си и какъв си? Ако си забравил да ти напомня, че Борисов има титла доктор на науките, бил е главен секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер. Колко българи са постигнали това? Дали е случайно всичко, а? А ти какво си постигнал в жалкия си живот бе, ***?
118
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Borisov spirai im toka. Mnogo sa razhaiteni. Da odat pak po stalbite pesha...zer asansiori, ama, de, de...
117
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Basi vekovnite remonti, Avramova ma, kolko veka gi rabotite tesi 15-20 km?! I oste niama vlak ot Burgas do Obzor, nito gara, nito motrissa?! V koe kiliino uchiliste ste uchili ve, toz patrarh Neofit kakvi falshivi diplomi vi e razdaval?!
116
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо сменете статията за мисията на НАСА с още една снимка на вожда,че само три са ни малко.
115
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Тошо бил ***, а?! Няма по голяма от Бойко Борисовата простотия.
114
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този сайт Бойко ТВ ли стана?