Борисов обеща проветряване в ГЕРБ, обновена листа за изборите догодина

Трябват авторитети, смята премиерът
156
Борисов обеща проветряване в ГЕРБ, обновена листа за изборите догодина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ ще заложи на обновена листа за предстоящите през пролетта на 2021 година парламентарни избори, обяви премиерът Бойко Борисов на среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика.

Още по темата
"Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше голямо значение дали са на отделните градове. Сега има вече много голямо значение, а и в тази нова политическа ситуация на популизъм буквално си трябват авторитети",  коментира премиерът и лидер на партия ГЕРБ, цитиран от БНР.

По думите му последиците от коронавируса най-ясно се виждат по данните на Летище "София" - през април тази година спрямо април миналата, пътниците преминали през летището, са намалели с 94%.

По време на дискусията финансовият министър Владислав Горанов отбеляза, че част от съпротива срещу влизането на България в еврозоната е свързана с геополитиката. По думите му дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16 е въпрос на геополитика, защото и двете машини летят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
м да мозъците на българите се нуждаят от проветряване за да спрат да избират банкянски комунисти за управници
111
1
 
37
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Дон Борисов в действие...
110
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков сега ги пече на бавен огън.Не могат да се осъзнаят този покерджия има ли "силна фигура " в ръката си,блъфира ли или ще извади скрито Асо от ръкава си! А ,че Черепа се е подсигурил с някое и друго документче,клипче или разписка е вън от съмнение.
109
8
 
32
 
! Отговори
Божи ли? преди 3 години
Божков ли? Божков е мъртъв бе патенце ама още не го знае
108
0
 
32
 
! Отговори
Затишие пред буря... преди 3 години
Не си разбрал приказката за полярната звезда - той казал така таралежа: един като тебе ми стига, че като се нароят много слънца по небето нищо няма да остане за ядене на тая земя, че всичко ще земат. Пак не стопляш и майтапа за Кой счупи ракията и за ясна звезда Деница. Слънчицата бяха много 30 години и стана зле. Одържавяване - колко добра идея. Държавата работи и полярната звезда работи ... Църката не работи!!! Особено ако са много църкви на небето ...
107
0
 
36
 
! Отговори
не трий мижитурка преди 3 години
Ровят си в една кофа двама клошари и си говорят: Единият: Има криза в страната!Другият: Какво означава това?! Имаш ли познати бизнесмени? НЕ! Ее Скоро ще имашСледва ОДЪРЖАВЯВАНЕ на КАПИТАЛА И за заптиетата и дупетатите се отнася,но не четат история на България.
106
1
 
45
 
! Отговори
Хванаха преди 3 години
пиарката на Герб с палат и апартамент за 300 000. Спестила от закуски.
105
1
 
32
 
! Отговори
До95 преди 3 години
Не само в Силистра ами и Тервел, симича му знаем далаверите, защо още го търпи Боко незнам.смяна, смяна и пъндел.
104
0
 
43
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Само аутисти, свързани и купени ще гласуват за ГЕРБ през 2021. Това са само едни 300-400 хиляди човека.
103
1
 
45
 
! Отговори
А бате Бойко, батеее преди 3 години
Не избързвай Бойче. Не си си платил версиите.Има бая тегавини, дето трябва да оправяш. Не се прави, че всичко е нормално, защото НЕ Е! Няма нищо нормално тая година. Това, което тепърва ти се стоварва е само малка част от истинската тежест, която ще понесеш. :(Жалко, защото на моменти дори съм харесвал Бойко Борисов. Но това вече не е така.
102
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Недей да гониш гърневски и биков,че като нищо ще отидат в БСП
101
1
 
36
 
! Отговори
Sata NATO преди 3 години
дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16 е въпрос на геополитика, защото и двете машини летят------Ето го и дългоочакваният завой на Изток, който нереформираният *** Борисов скоро ще обяви официално.
100
1
 
49
 
! Отговори
Ку-Ку Ку-Ку преди 3 години
Този наглец говори за избори догодина. Явно няма намерение да подава оставка, колкото и да му е кафяв отзад панталона.
99
0
 
54
 
! Отговори
Шехеразада преди 3 години
Борисов може да почне със Арнаудова.Тая смотлa така се развихри във фейсбук ,че си призна че е посредничела в сделки с Борисов.А Самият Борисов така се оплита в обяснения ,че се чудя позатъпял ли е или просто е станал по-нагъл
98
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо поуморен изглежда дрогаря от снимката. Май от нерви нема и време да се пообръсне....Изобщо жалка картинка. Как да вкараш мислещи хора в партия, където се назначават само верни и послушни (и най-вече - НАШИ ХОРА), а ръководството е еднолично от тоя, дето все казва, все дава и т.н.?Нали се нагледахме как уволнихте мислещите и тези, които се опитаха да направят нещо без да чакат да им се спуснат инструкции отгоре? Сега какво - извънземни ли ще докарате?
97
1
 
47
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Колкото и да менят козината си, си оставт същите продажници и крадци. Не бих гласувал за ГЕРБ никога, нито за БСП и ДПС, нито пък за фалшивите патриоти и останалите патерици на ГЕРБ и БСП. Това са 99,9% от партиите, които не стават за нищо. Ако има една партия дето става, пак е добре, но почти всички са за бунището. Затова не гласувам, няма и смисъл. Не давам 10 лева субсидия на месец за търтеи.
96
0
 
41
 
! Отговори
Маркс преди 3 години
Количествените натрупвания ( години, килограми и пари) водят до качествени изменения.
95
0
 
41
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Колкото и да се проветряват,все на миришат! Всичките.Не само Гроб!
94
2
 
47
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Борисов, престъпник долен, вече си мишена. Тик так тик так
93
1
 
52
 
! Отговори
обнови Горанов преди 3 години
Борисов - обнови финансовият министър.Ама всички знаем ,че си страхлив и няма да посмеешГовнанов е толкова ОЧЕИЗВАДНО ,че е корумпиран ,че колкото повече го държиш толкова по-очевдно става какъв си страхопъзло.