Борисов за SMS обвинения от Божков: Нямам кирилица на телефона

Моето телефонче е 10-годишно, сподели премиерът
Обновена: 10 юни 2020 14:07 | 10 юни 2020 14:06, Красимир Ангелов
301

Поредна онлайн атака на бизнесмена Васил Божков към властта. Във Facebook хазартният бос публикува SMS разговор, за който твърди, че е воден с премиера Бойко Борисов.

Още по темата
В него се обсъждат футболисти от отбора на "Левски", на който Божков тогава е все още собственик. Друга тема на разговор, месец по-късно, е Мая Манолова. По-голямата част от SMS-чата се води на кирилица.

На днешното правителствено заседание премиерът подчерта, че разговорът няма как да е от неговия телефон.

"Моето телефонче е 10-годишно и на него няма кирилица. И ако някой в България каже, че е получил SMS от мен на кирилица... Друг телефон не съм пипал, той стои при охраната, между другото. На другия не мога да работя", обясни Борисов по време на заседание на Министерския съвет, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
1
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Щом Ви казва шефа че, няма корилица значи няма кирилица. Нали Ви каза че, няма къща в Барселона. Мина й проверка ит прокуратурата. КРАЙ
284
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-289,това дрогаре,за дрогаре тиква ли се отнася.
283
1
 
7
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Поредната "жалка" "ситуация",която ДОКАЗВА кой ви управлява!!!!"Деградацията на нацията ще продължава със пълна сила"!!!!!Тази "трагикомедия" ще продължава!!!!Явно на повечето сънародници им харесва да живеем както преди 78 година..........
282
2
 
9
 
! Отговори
Смехурко преди 3 години
Вервам му.Има само ЕДИН телефон от първобитно-общинния строй и нещо не разбира,а други му пускат съобщения във фейсбука на шльокавица.Освен това живее в палатка във Банки и съседите Катя и Здравко от Ритон му носят сутрин попара и филия с мас.
281
3
 
8
 
! Отговори
R преди 3 години
До ПроСоТоЯ пусни няколко кадъра с тази антика. Да и видиме кирилицата на тази моторола. Смехурко.... Точно тия *** телефони без кирилицата доведоха до шльокавицата.
280
5
 
5
 
! Отговори
R преди 3 години
Децата и внуците ги прогониха ***. 30 години демокрация. 4 г. Костов. 10 г. Борисов. Остават 16 год управление на ***. И...... какво направиха за тези 16г., освен да се целуват с турците на Орлов мост и да фалират няколко пъти държавата.
279
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДрОгаре плачете ли за спонсора си?
278
1
 
16
 
! Отговори
Бойко го каза: преди 3 години
Е от къде да знам как се теглят азбуки от телефон, бре? Аз знам да тегля само държавни заеми. На моята любима къщата й в Барселона й омръзна и вируси бълнува. Сега иска на Карибските острови имот.
277
1
 
16
 
! Отговори
Питам Боко преди 3 години
А 10 годишното ,,тилифончи " от затвора Бойко дали ще има обхват?
276
1
 
2
 
! Отговори
iwo преди 3 години
До nokia 6700какъв симбиан те гони, има само java
275
3
 
13
 
! Отговори
Не бе човек то ясно преди 3 години
че това му е поредната лъжа простотия на човека.Той 2009 стана премиер и по случая си купил Нокия 6700 и оттогава се с нея и тя не е мръднала .Да бе да повервах веднага.Аз верно се замислих че за десет години съм сменил 7или 8 телефона и то не от глезотия а щото се скапват и сериозно питам имали телефон дето да не мръдне 5 години.
274
3
 
16
 
! Отговори
nokia 6700 преди 3 години
До Аз само да питамтелефонът който размаха Борисов е nokia 6700 - и между другото има кирилица.операционната система е ранен симбиан и шрифтовете идват направо с телефона.
273
4
 
10
 
! Отговори
Аз само да питам преди 3 години
абе някой знае ли телефон дето да дъжи 5 години не десет.Да каже марка и модел.Аз телефон повече от 3 години не съм задържал ама и той даваше доста бъгове накрая.А за батерията да не говорим доколкото знам ги правят да дават фиря по лесно че да си купуваме нови.
272
1
 
20
 
! Отговори
Blagodaria преди 3 години
Горкият Борисов, как ли ще обясни писанията си на Кирилица във личния си Фейсбук профил, клипчетата които снима ту в джипката, ту в църквата си в Банкя?
271
2
 
21
 
! Отговори
Хахахаха преди 3 години
Тоя човек съвсем не го е?е вече! Прави си гаргара с овцете, а те му се радват! Кажете му поне едно Благодаря бе! Неблагодарна овча пасмина! Благодарете на човека, че се превърна в най-безпардонния крадец в българската история!
270
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странното е, че за много по-изсмукани от пръстите неща, за някакви незаконни записи с недомлъвки, за някакво назначение на любовница, Гешев Тьпото се опита да клати цялата президентска институция на Държавата! Държавата, за която уж толкова милее. Тука за корупция за милиарди се прави на умрела лисица.
269
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма положителни герои в този театър. Стига ми хвалете Божков. 700 милиона от болните и бедни пенсионери гепи
268
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков и неговата пиарка би трябвало, да бъдат подведени под отговорност за разпространяване на недоказани обвинения,клевети и действия срещу България.
267
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще последва литания с икони.
266
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарят Борисов е в неперкъснат обяснителен режим. Следват клетви и кръстене....и до тук.