Бойко Борисов: Каквото искат да говорят, няма лоша реклама

Премиерът коментира вотът на недоверие на БСП
Обновена: 15 юни 2020 11:52 | 15 юни 2020 11:30, Нели Христова
226
Бойко Борисов: Каквото искат да говорят, няма лоша реклама

Днес премиерът Бойко Борисов, заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, инспектира скоростния път, който трябва да свърже магистрала "Хемус" с Видин. По време на живо включване във Facebook той коментира нападките към него от последните дни и искането на БСП за национален вот на недоверие.

"Отворихме границите на България 2-3 седмици преди другите държави. Бяхме предпазливи и това ни се отплати. Българската иконимика и стопанство заработиха по-рано. Надявам се туристическият ни бранш да привлече българите на нашето Черноморие. А не с такава радост да чакат решението ни с Мицотакис да отворим границите. Ето един прекрасен пример българите да подкрепят българският туристически бранш, а не да протестират срещу него, избирайки други дестинации. Не да ни питат всеки ден как ще подкрепим българският туристически бранш, а да привлекат българите, които ще отидат да си изхарчат парите в Гърция", обясни премиерът Борисов. 

"Ако някой иска да сравни икономиката на България с Германия и Франция, съжалявам", заяви премиерът.

Днес превозвачите отново планират да излязат на протест, но премиерът увери, че е изпратил министрите си да говорят с тях. А за вота на недоверие на БСП, той бе категоричен: "Колкото пъти го направят, толкова пъти ги бия. Ако мисля дори за това, значи му обръщам внимание. Няма лоша реклама, така че колкото искат да говорят, да пишат."

Той обясни, че публикуваните негови записи са всъщност така нареченият "дийп фейк": "На форума в Давос ни обясняваха как взимат интервю след интервю на един кмет и после с неговите думи задават какво да каже. Видяхте и президента Обама, как го бяха направили. И на президента Путин. Така че, сега ми подготвят такива неща, но това само ме прави по-силен."

"Промених се към по-добро", отговори Борисов на думите на Цветан Цветанов, че се е променил и вече не е престижно да е част от ГЕРБ.

Запитан за клиповете, които Васил Божков публикува, Борисов заяви: "Да се върне, да си плати данъците. Да ги върне, никой не го е закачал. Повтарям, сигналът за заплахите за убийство дойде от неговите съдружници. Как де не ги разработим? 

Бойко Борисов получи и наградата "Дядо Йоцо гледа", която спечелил още през 2018 година.

"Радвам се на това, което правим. По-добре, като го правим, да го правим, както трябва. Трафикът върви, развива се. Което сме обещали, ще стане", уточни той в заключение за АМ "Хемус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
4
 
14
 
! Отговори
Даскала преди 3 години
Бойко , тури уредба на джипа и отдето минеш да се чува рекламата ти : Аз съм *** , убиец , крадец , лъжец , *** и интригант - изберете ме до живот/пък да не вземат да ти скъсят живота , а?- трябва да се обмисли пак/
144
5
 
10
 
! Отговори
еха преди 3 години
на следващите избори побойко ще духаа на всички манголи за да оживее просташкатаму партия
143
5
 
5
 
! Отговори
Търсача преди 3 години
Този инспектор ли е? Тоя повече инспектира и от тези на които това им е работата! И реално не инспектира нищо а го прави да се хвали колко е велик, сякаш той слага асфалта и копае. А накрая се оказва,2 че изпълнението е некачествено! Ех инспекторе, инспекторе! Че сте ***, *** сте, но защо започнахте всеки ден да го заявявате? Преди имахме възможност да го забравим, но сега не ни давате възможност инспекторе!
142
7
 
7
 
! Отговори
сара преди 3 години
До Анонимен до сараКакъвто и да е не е никаква реклама.
141
2
 
8
 
! Отговори
сара преди 3 години
Никога не съм разбирала израза, че няма лоша реклама в смисъла, който се влага по-горе. Доколкото рекламата е за нещо позитивно само по себе си нещо негативно не би могло да бъде изобщо реклама и не е това думата, която го описва. С една дума този запис по никакъв начин не е реклама - нито добра, нито лоша.
140
1
 
10
 
! Отговори
Смешник преди 3 години
Бойко тоз запис не е нещо което незнаем даже според мен повечето ти министри и по висшестоящите ти хора са доста прости, пак за тебе и ти сам си го казваш че не си с много гънки на мозъка.
139
2
 
10
 
! Отговори
Сузана от Германия преди 3 години
Попитайте гражданин на улицата коя дума идва на ум първо за България. В Париж, Берлин, Рим, Амстердам, Варшава, Барселона. Всички ще кажат КОРУПЦИЯ, второ ще кажат ДРУГОВА ТЪРГОВИЯ и четат трети ще кажат ЧОВЕШКА ТЪРГОВИЯ. Бойков тлъстото прасе продаде България и го направи безчестен. България без чест и гордост в ръцете на мафията !!! Сигурно се срамувате от себе си, всички българи.
138
0
 
14
 
! Отговори
Доган, Гергов,... преди 3 години
До V: Де да беше само вилата на Доган. За колко работи не питат нито журналистите, нито прокуратурата. С какви пари Доган купи ТЕЦ Варна и сега печели от това, че тя е "студен резерв" без да произвежда ел. енергия? Защо Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И за какво? За да мъти водата в БСП - единствената реална опозиция. А милиона за пиарката Севдалина Арнаудова откъде е ...
137
0
 
14
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
За Борисов, обвиненията че краде , лъже и псува като каруцар , било реклама?Браво бре , я се огледай , не виждаш ли какво те чака , ха,ха,ха....за Чаушеску чувал ли си?
136
0
 
7
 
! Отговори
Да, същински преди 3 години
Бай ***! И за него много се говори, но си е символ на простотия. С това ще запонят и Боко, същенски Бай *** е!
135
0
 
17
 
! Отговори
V преди 3 години
Българите не избират кафяво море точно заради герб. От както дойде герб дори Ахмет Доган си позволи да застроява плажната ивица и никой да няма достъп до нея. Преди герб да дойдат на власт такова нагло застрояване нямаше .И плевела не можеше да строи на самя браг .Защо по гербаво време за Доган и Плевела и такива като тях никакви правила не важат. Това преди гербаво време не беше възможно .Преди герб и журналистите щяха да питат за вилата на Доган .СЕГА ЗАЩО НЕ ПИТАТ ???
134
2
 
11
 
! Отговори
М, да ... преди 3 години
Този живее в някаква своя паралелна реалност! Разделя народа, що ли? Санитарите е добре да си го приберат !
133
3
 
6
 
! Отговори
ГербоТрол преди 3 години
Приключвам социологическото проучване - "сами ще си измрете".
132
12
 
6
 
! Отговори
бай Тошо преди 3 години
На следващите избори Бойко ще вземе 97,3 %.
131
0
 
14
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Ти да се благодариш , че си тури собствени прокурори , следователи и т.н. подпорки !Но като се отприщи бента от гняв няма да ти издържат подпорките!
130
0
 
14
 
! Отговори
Всичко има край, но преди 3 години
Нямаме време да чакаме Господ да си свърши работата. Населението на България вече е под 7 милиона и само тази година сме намалели с над 22 хиляди. А гербаджийските калинки не свършват, само се сменят една с друга.
129
3
 
6
 
! Отговори
ГербоТрол преди 3 години
Нормални, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ЧЕРВЕНИЯ МАТЕРИАЛ ише видите, че положителните им подкрепи са 2-3,толкова оживяха до момента.
128
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гузен не разследва и не търси истината.Това е косвено признание, че записа е истински, и Борисов така си ги плещи .
127
4
 
8
 
! Отговори
БРАВО БОЙКО, преди 3 години
БРАВО
126
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тебе, Партийо любима, дължим това, че всичко има метро, ремонти, магистрали, градини детски и едва ли такава друга ще намерим (със толкова милионери). Ти пазиш ни от БСП-то, благодарим ти за което! И за цената на пюрето, и за *** във морето, за твоето червено минало и за децата ни заминали, за въздуха, богат с олово и за пристанището ново на Отманли, покрай сарая. Признателни сме ти за рая! Благодарим за ДДС-то, благодарим за ДПС-то, за свлачищата укрепени и за имотните замени, за лъскавите сгради с псалми, за медиите ти фекални, за обръч