Бойко Борисов: Каквото искат да говорят, няма лоша реклама

Премиерът коментира вотът на недоверие на БСП
Обновена: 15 юни 2020 11:52 | 15 юни 2020 11:30, Нели Христова
226
Бойко Борисов: Каквото искат да говорят, няма лоша реклама

Днес премиерът Бойко Борисов, заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, инспектира скоростния път, който трябва да свърже магистрала "Хемус" с Видин. По време на живо включване във Facebook той коментира нападките към него от последните дни и искането на БСП за национален вот на недоверие.

"Отворихме границите на България 2-3 седмици преди другите държави. Бяхме предпазливи и това ни се отплати. Българската иконимика и стопанство заработиха по-рано. Надявам се туристическият ни бранш да привлече българите на нашето Черноморие. А не с такава радост да чакат решението ни с Мицотакис да отворим границите. Ето един прекрасен пример българите да подкрепят българският туристически бранш, а не да протестират срещу него, избирайки други дестинации. Не да ни питат всеки ден как ще подкрепим българският туристически бранш, а да привлекат българите, които ще отидат да си изхарчат парите в Гърция", обясни премиерът Борисов. 

"Ако някой иска да сравни икономиката на България с Германия и Франция, съжалявам", заяви премиерът.

Днес превозвачите отново планират да излязат на протест, но премиерът увери, че е изпратил министрите си да говорят с тях. А за вота на недоверие на БСП, той бе категоричен: "Колкото пъти го направят, толкова пъти ги бия. Ако мисля дори за това, значи му обръщам внимание. Няма лоша реклама, така че колкото искат да говорят, да пишат."

Той обясни, че публикуваните негови записи са всъщност така нареченият "дийп фейк": "На форума в Давос ни обясняваха как взимат интервю след интервю на един кмет и после с неговите думи задават какво да каже. Видяхте и президента Обама, как го бяха направили. И на президента Путин. Така че, сега ми подготвят такива неща, но това само ме прави по-силен."

"Промених се към по-добро", отговори Борисов на думите на Цветан Цветанов, че се е променил и вече не е престижно да е част от ГЕРБ.

Запитан за клиповете, които Васил Божков публикува, Борисов заяви: "Да се върне, да си плати данъците. Да ги върне, никой не го е закачал. Повтарям, сигналът за заплахите за убийство дойде от неговите съдружници. Как де не ги разработим? 

Бойко Борисов получи и наградата "Дядо Йоцо гледа", която спечелил още през 2018 година.

"Радвам се на това, което правим. По-добре, като го правим, да го правим, както трябва. Трафикът върви, развива се. Което сме обещали, ще стане", уточни той в заключение за АМ "Хемус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
5
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 3 години
Гербо Тролчета разни вий по кой материал си падате по белият ли ;)
124
1
 
9
 
! Отговори
Първо от патериците преди 3 години
Първо трябва да се оттървем от патериците на Бойко. В днешният парламент и т.н. "патриоти", и ДПС и Марешки се борят за едно - кой е по-добър слуга на Бойко и трябва да се намести по-близо до държавната баница. А уж всички те са опозиция, но когато гласуват за държавният бюджет, който е финансовият израз на политиката на ГЕРБ, всички са за. На практика БСП е единствената опозиция. А десните партии, в насипно състояние. Сашко Йорданов се уреди за евродепутатАко ще се обединяват, първо срещу ГЕРБ
123
9
 
13
 
! Отговори
Нострадам преди 3 години
Другари ще дъвчете пожарникарският още 5 години .
122
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Падането от власт на ГЕРБ ще е почти като това на БКП през 1989 г. - след него пластовете ще се наместват още дълги години, толкова са се сраснали тия с властта.
121
2
 
7
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 3 години
"ДИЙП ФЕЙК" ТОВА ПИ-АРКАТА ЛИ ТИ ГО КАЗА БОРИСОФФ , ТИ НЯМАШ ТОЛКОВА АКЪЛ ДА ЗНАЕШ КАКВО ОЗНАЧАВА .
120
4
 
12
 
! Отговори
ЛИПСВА МИ преди 3 години
ПРЕЗИДЕНТчето
119
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Как да се оттървем - ОТ ГAДНЯРИ КАТО ТЕБ?
118
7
 
12
 
! Отговори
Как да се оттървем преди 3 години
Н'агъл е бянкянският, защото ще купи и следващите избори и новите си патерици.. Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Необходимо е единодействие между всички партии, които мислят за бъдещето на България. Иначе няма да стане.
117
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно защо записа "БСП прави избори в Сливен" бе забравен толкова бързо? И никой не бе "омерзен". Интересно защо след като Румен Петков с втренчен в камерата поглед изреди няколко "случайно" избрани фамилии, ги отказа да извадят записа от неговата среща с ББ? Всички забравиха Мишо Бирата с кой бе по разни мероприятия пред камерата. Не бе с ББ. Нещо много избирателни са реакциите, дори от независими журналсти.
116
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с мешник си ти гербераст Мухобоико време е да те изметем
115
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** си ти гербераст Мухобоико време е да те изметем
114
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиква, ако изриташ глашатаите на Гейтс и СЗО у нас, получаваш подкрепата ми.
113
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къ си бе Хан Аспарухов. Доиш ли кочо. Дой го дой го ного убаво млеко дава. Па давай и на матреало да бозат не бозай само ти. Инъче къ са тулупете. А мисирките Крекат ли убаво. Кадее онаа дека ти вика да се разберете като мъже. Таа и дръжка сигур си има и ше ти го отпере въпроснио. На стари години за кашмер ше станеш. Бегай си на село да не стааш за резил и кашмер.
112
13
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Прав е ББ, фейс-творчеството на един укрил се от закона престъпник, едва ли е негов проблем. Божков като търси справедливост можеше да поиска убежище в някоя правова държава, като Франция, Германия, Белгия и т.н., откъдето би могъл да атакува българската порокуратура, вместо това той се укрива някъде в Абу Даби или Дубай, подобно на Цветан Василев който потърси справедливост в Сърбия. БСП и Радев пък се явяват адвокати на Божков, припознавайки го като свой клиент, а не на българската прокуратура
111
15
 
11
 
! Отговори
Хахахааааааа преди 3 години
*** и техните друзя в България бсп/ бкп се побъркаха какво ли не пробваха, да отклонят държавата от правилния път. Тези хора не могат или не искат да разберат главното.Че докато алтернатива на Герб са нереформираната компартия ,и хора от мутренското време като Майчето, Дончева и смешници като Славчо или бегълци от правосъдието . Бойко и Герб ще управляват България необезпокоявано
110
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя тулууп освен някой отвън като Лаура Кьовеши не може да ги бутне никой... Че вътре в страната матряла е лош и има много грижи как да си плати сметките, докато Лойко краде с милиони и милиарди и къта в офшорки, купува къщи за милиони в чужбина за любовници, кой знае колко дечурлига още има от други, с кмета на Симитли продължават опитите да си имат дете също
109
12
 
21
 
! Отговори
ГЕРБАВ КОМПЛЕКСАР преди 3 години
човекът ви го каза в прав текст - каквото и да говорят, той не му пука и ще си управлява с престъпления, защото е недосегаем. С крадените милиарди си е накупил съдии, прокурори, институции, охрана. Ще го търпи народа докато е жив. Това е положението. Който не му харесва - при Черепа или при Мустака! Времето е НАШЕ!
108
5
 
8
 
! Отговори
отвратен преди 3 години
" Записът " дето наричат *** глу пава .......нали се досещате, много и отива. Защото и без фалшификати мандата и свършва.
107
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добрия Бойко чист като момина сълза.
106
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах и само се чудих и дивих на това колко раболепно разговарят с Бойко тези които са около него!Имам предвид както от тесния му кръг, заместници, секретарки, охрана и т.н., така и тези с които се среща - работници, попове (попът се беше ухилил до ушите, мене така поп не ме е посрещал никога), журналисти и др.Само една журналистка май плахо попита за протестите които се готвят в момента какво ще коментира и той лаконично отговори, че изпратил министри да разговарят с тях.