Може ли да бъде дисквалифициран лидерът на ГЕРБ с компромати?

Имало подготвена атака срещу премиера
Обновена: 18 юни 2020 09:41 | 17 юни 2020 22:05, Екип на Bulgaria On Air
312

Системни атаки срещу властта през последните дни. След като в медийното пространство бе разпространен аудиозапис, в който се твърди, че говори премиерът Бойко Борисов, излезе и серия от снимки от спалнята му.

Политическият психолог проф. Антоанета Христова посочи за "Денят ON AIR", че разпространените снимки са резултат на предварително планирана атака.

"Заплахата не ни изглежда сериозна на нас, всичко ни изглежда много нагласено. Вадят се аудиозаписи, SMS-и, но реално погледнато нищо от тях не предизвикваше груб скандал, освен че има комуникация между хората на властта и бизнеса. Предвид факта, че и самият премиер, а и анализаторите твърдят, че всички SMS-и и атаки са били подготвени поне година преди днешния ден, означава, че има системна организация за дисквалифициране на лидера на ГЕРБ", обясни проф. Христова.

Според нея ГЕРБ прави грешки като партия, има проблеми в секторните политики, но почти от всяка криза на ГЕРБ "министър-председателят успява да извади политическата партия".

"Това е подготвена атака срещу лидер, именно защото той е силният коз на ГЕРБ", коментира тя за Bulgaria ON AIR относно атаките срещу премиера.

По думите ѝ така негативите на ГЕРБ могат да бъдат обрани.

"Заговори се, че може да е човек от НСО, това беше първата хипотеза. Заговори се за хора, които имат достъп, особено преди година са имали. Можело е да са набирали кадри, които после могат да бъдат монтирани", обясни проф. Христова относно разпространените снимки на Борисов.

"В крайна сметка, цялата опозиция в различните ѝ вариации вижда, че не може да се справи със собствения си капацитет, който е малък. Единственият шанс е да руинира силния коз на ГЕРБ,  това е министър-председателят", добави политическият психолог.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още по темата: Атакаборисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
4
 
5
 
! Отговори
Ели преди 3 години
Според някои данни записът е правен от iPhone 6. 3/9/2014 в 1:29 часа.Какъв Радев 2014 г., само кюлчетата са към 90 хиляди лева и могат да бъдат проследени. и това нещо отива по посолства. Минимум един милион да 2 милиона са на шкафчето, банкнотите евро също могат да се проследят.
207
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхме какво е правил Радев по време на пандемията с COVID-19 !Така е като няма екскурзии за Радевица и закони на които да налага "вето" ето му творението - играл си е с дронове и правил фотошп на компа с Радевица.Не очаквах да падне толкова !Срам за тези кремълски пoдлоги.
206
9
 
21
 
! Отговори
До 280 преди 3 години
Какъв позор и фалшификации като ББ сам си призна "че говорил така"?
205
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев се издаде, че е съучастник във вулгарния пасквил за Борисов.Позор за Радев !
204
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позор за инициаторите и изпълнителите на евтиния фотошоп и аудио запис с "Борисов".Русофилската Мафия е най-продажната секта в Света.Боже спаси България от русофилите !
203
11
 
18
 
! Отговори
До 275 преди 3 години
Караянчева - някоя си. Жена без достойнство.Как може да нямаш грам самоуважение и да не си подадеш оставката.Къде е мъжът на тази жена?Човек без достойнство е биологична единица с с гънки.Единственият реагирал на бандитския клан беше Радан Кънев.Главното ББ спи с над ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА, откъде са тези суми със заплата на премиер. Спи с ЕДИН МИЛИОН ЛЕВАОставка, просто Оставка.
202
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев показа до къде е стигнола злобата му, жаждата за отмъщение и безсилието да постигне нещо повече от това да обявява "вето" и да води на екскурзии Радевица.Този бълвоч за дескридитиране на Борисов, който си е поръчал показва на кава низост е способен.Жалко и за българското офицерство, за което Радев е най-голямият позор за всички времена !
201
12
 
18
 
! Отговори
Омерзителен бандитиз преди 3 години
Банкнотите от 500 евро ги спряха 2018 г.Като гледам този човек спи с ЕДИН МИЛИОН лева,На всяко кюлче има номер и може да бъде проследено кога и откъде ги е купил, да не се окажат от БГ злато прехвърлено в КТБ ха ха.За да спиш с един милион лева в шкафчето и кюлчета.имаш поне един милиард. Откъде със заплата на премиер има ЕДИН МИЛИОН, колко ли има в офшорки?Хората нямат пари да си платят парното, продават си апартаментите.Омерзителна история - единственият изход е оставка!
200
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, Божков & Со с пошлите си пасквили показаха на Зайчарника си Борисов точно такъв какъвто искаха да го видят - отрупан с откраднати кюлчета злато, пари и с пистолет до главата на нощното шкафче в спалнята му.А пък на аудио записа Борисов си говори цинизми сам, пиян и и на фона чалга музика.Е трябва да си най-голямият загyбеняк та да повярваш на тези некадърни евтини постановки.Радев се издаде, че е съучастник в вулгарния комплот.Срам ме е от този президент !
199
11
 
15
 
! Отговори
Бай Кольо преди 3 години
Според мен истерията в опонентите на ГЕРБ,започна когато обявиха намерението си,да ревизират всички приватизационни сделки и да конфискуват имоти и средства на незаконно забогателите,а всички знаят,че те са 95% от БСП-БКП.
198
1
 
16
 
! Отговори
не ми е ясно преди 3 години
Едно не ми е ясно, защо са нужни клетви и сълзи, а не една експертиза от външна лаборатория?
197
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грабители, Еничари, Разбойници, Бългоубийци
196
7
 
11
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Слугиня, маскирана като психолог........
195
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той толкова години сам се дискридитира с каруцарския си език с обидите си към народа и най-вече с лакомията на всички около него ,никога не е имало такава нагла и безцеремонна лакомия на политици ,не може на 3 месеца да си увеличават заплатите а пенсионерите да им дава на година по пет лева !
194
12
 
22
 
! Отговори
8 преди 3 години
Премиерът е параноик ! Просто трябва да се лекува !А за престъпленията си ще отговаря отделно !
193
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и записа е истински и снимките и къщата в Барселона с копилето, дето няма баща по документи. а колко още неща има и престъпления от подземния бос Буда, който овладя всички държавни институции и ги превърна в частна собственост за собствени поръчки - това ще се разбере чак след 30 години, а може и никога. шайката е окупирала с фалшификации властта - няма разумен човек да гласува за тия дерибеи
192
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я гледай! Целият български елит, пронизан от европейска политическа култура и дендърски ценности, защитавал бил комуниста Бойко Б.
191
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кръстника
190
23
 
17
 
! Отговори
Престъпе Сговор преди 3 години
С една пресконференция Борисов занули многомесечните усилия на олигархията съвместно политически лица и партии да очернят и свали Бойко и правителството.Крайна цел - съдебно реабилитиран на крадците и връщането им към хранилките източващи бюджета. Даже Резидента "на всички българи" има силно доверие и симпатии към подсъдимите и активно участва в опитите им за сваляне на правителството.Дали не е време за импичмънт!?
189
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велик е Бойко и това се доказва от факта, че целият български елит, освен комунисти и други престъпници, Го защитава по телевизията! Наистина имаме европейска политическа култура вече!