Ангелкова отвратена от снимките с премиера

Министърът отрече да има конспирации за опашките по границите
18 юни 2020 13:42, Петя Славова
166
Ангелкова отвратена от снимките с премиера
Снимка: БГНЕС

"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова тв.

По думите й, цялата партия стои зад гърба на премиера и така ще устоят на атаките. "Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", обясни тя и допълни, че не се говори за успешните неща, направени от ГЕРБ, а вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати.

За Ангелкова напускането на ГЕРБ от Цветан Цветанов, не е мъжка постъпка. Според нея, не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска.

 "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни", заяви тя.

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги тя да се търси в страната ни.

Още по темата

"Не разбирам защо всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, трябва непременно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна", посочи тя.

"Опитваме се по всякакъв начин да улесним пътуванията и към България, и извън България, защото всеки сам трябва да реши къде иска да прекара своята почивка. Не разбирам защо всичко, което се случва при нашите съседи, трябва да е провокирано от нас", каза още министърът на туризма.

Солени глоби ще има за платените плажове по Черноморието. Ангелкова коментира примера от последните дни - безплатен чадър и шезлонг, а кафе срещу 8 лева. В такива случаи глобите за  търговците и концесионерите ще бъдат между 3 и 10 000 лева.

"Направихме необходимите проверки. Изпратили сме указания и ще има санкции, тъй като плажните принадлежности не трябва да се смесват с допълнителната търговска площ", заяви Ангелкова.

По думите й, става въпрос за единични сигнали, които със сигурност отвращават хората. Затова пък именно те нарицателно и са удар върху труда и усилията на останалите в бранша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
18
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Вчера всики Герберисти зад Бойко и неговата реч -бяха меко казано уплашени - Но в този повод как мислите -Всички Тези Хора зад Него -ако бяха в спалнята му влезли и да видят че Вожда кърти децибелите в пияно състояние а от Шкафа се подават безброи пачки по 50 000 евро-Та как мислите -отговор А-Биха си взели някоя друга пачка тайно-отговар Б не биха пипнали шкафа---аз лично съм Убеден в отговор А-Те са една Хунта на Крадци готови да продадът и майките си за ПАРИ! Партия на FAST MONEY е това!
50
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 45Ами тогава не се врете по новинарски сайтове със задръстената ти дъщеря, след като има кошмари.
49
12
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
добър монтаж
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберските крадливи педерастюги още 50 години ще се оправдават с комунистите.
47
0
 
1
 
! Отговори
Коци преди 3 години
Бойко Борисов
46
0
 
12
 
! Отговори
Nikk преди 3 години
Аз съм отвратен от премиера с тези снимки и този звуков файл
45
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Kaкъв за Бога е тоя кон на снимката?
44
1
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Гешефф,да се...самосезира,от къде има Боко половин милион евро(от снимките си личи) в нощното си шкафче,а може и да са...повече.За златото да не коментираме.Да му се сметнат...заплатите от как е станал премиер,до сега.Проверката е...бакалска и Гешефф има...ценз да я направи на един...лист с молифф,защото е завършил Магнаурската школа и ще свърши работата.Дерзайй Гешефф,цял народ те...гледа и чака от теб да...види,кой каскет ще сложиш утре.
43
14
 
1
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
На червените чyкyндypи много ви се иска да управлявате, но истината е, че власт в България няма да видите никога повече. След много години, вероятно други ще управляват, а не ГЕРБ, но няма да е БСП.
42
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко тея дни ще подаде оставка. То е ясно.Мен не ме устройва. Дължи обяснение за милионите само в шкафа. Да не говорим за къщи, сметки, крадене. И влади също
41
0
 
17
 
! Отговори
п@тк@ преди 3 години
Ангелкова, а от записът не беше ли отвратена?Как нарекоха председателят на НС, най-висшия орган на Р.България?С колко ги беше еВ***л баце, с 200!? Не си ли отвратена от високата скорост или пък си отвратена, че те няма в изброените.Много избирателна отвратеност се забелязва в калинките.Но пък аз не съм, защото видях един ТОЛУП да спи до обЕд.Сега пък виждам всякакви *** и калинки впрегнати като магарета да бранят вожда. А снимките сигурно са от близък човек, спор няма.
40
0
 
16
 
! Отговори
Ммдаа преди 3 години
Снимките са от рекламен клип за нашето черноморие !! Уморен..пожарникар спи , но не се страхува да държи милиони в чекмедже.. извода..у нас е спокойно , не се краде... Това ще привлече куп туристи дето ще са спокойни за парите си!! Само ангелкова да не я снимат на клипа! Че децата ще почнат да заекват!! Или е реклама на спалня!! Спите и сънувате числата за джак пот!! Или..са пари от търкане на талончета..
39
0
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Герберистите в този форум вече не си правят труда да защитават Вожда си -ТЕ просто се УМОРИХА от Скандали --хахахахахаххахахаахахахахах
38
0
 
12
 
! Отговори
Визионер преди 3 години
На балъците от герб им подхвърлиха лайнно, сега ги чакат като мухи всички да се полепят по него и да ги изхвърлят накуп от политиката. Само следете събитията.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 34Малка корекция пропуснал си пияницата Елцин всичките които си изброил не могат да му се завъртят на малкия пръст.
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така напреко на леглото и безпаметно спи само човек, който е довлечен до леглото от прЕател, след жесток запой.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимките бяха в стил спящия Ал Капоне, или съвременния вариант Ал Бойконе !
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Варианта да е човек от ораната е 50 процента.50 процента е варианта да е някоя ***. Бойко си призна че е ***. И е факт. И Костов и Доган крадоха яко навремето, обаче не бяха балъци като Бойко
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая защо се прави на луда снимките са правени от някой от тях от най-приближените на тиквата, а това че са отвратителни е вярно вижда се един ояден ту.луп потънал в пари и злато.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва герберастите да мислят, ако могат. Къде ще им е конюшната. А че територията е приключила е явно. Видими резултати!