БСП внася до края на юли в НС вот на недоверие заради корупцията

Държавата се управлява от задкулисието, смята Нинова
Обновена: 29 юни 2020 23:00 | 29 юни 2020 23:00, Анисия Иванова
86
БСП внася до края на юли в НС вот на недоверие заради корупцията
Сниммка: БСП

До края на юли БСП ще внесе в парламента вот на недоверие на правителството на тема корупция. Това обяви в Горна Оряховица председателят на партията Корнелия Нинова.

Група от депутати подготвя мотивите за втория вот на недоверие на тема корупция, който БСП ще внесе в парламента за този мандат, поясни Нинова, цитирана от БНР.

"Ние вече сме я водили тази битка. Ще я водим отново и с нови конкретни примери. Аз бих сложила на първо място случаите в областта на екологията", каза тя.

Примерите за корупция в последните месеци са най-разнородни – във ВиК сектора, в строителството, посочи още Корнелия Нинова.

По повод последните арести в ГД БОП и прокурорските проверки, лидерът на БСП посочи, че трябва да се изчака решението на съда: "Добри действия, добри стъпки, но трябва да чакаме окончателните осъдителни присъди. Тогава ще имаме и реална справедливост“.

Нинова също така заяви в Горна Оряховица, където присъства на общинската отчетно-изборна конференция на БСП, че последните скандали с видеозаписи и SMS-комуникация са не признак, а доказателство, че държавата се управлява от задкулисието. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ГЕРБ И БСП СИ ИГРАЯТ НА СТРАЖАРИ И АПАШИ И НА ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ ВЕЧЕ МНОГО ГОДИНИ КАТО ЗАТОВА ИМ СЕ ПЛАЩАТ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ ОТ НАШИЯТ ДЖОБ СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ ЦИРКАДЖИИСКИ НОМЕРА ОМРЪЗНАХТЕ НИ
47
17
 
4
 
! Отговори
3 преди 3 години
Трябва да утрепят Б. Б. за да се орпавят нещата в България и да ЗАКРИЯТ тая фирма с която оня прехвърля башибозуци към България- "" агенция за бежанци""'... Когато пукне бежанец- башибозук, винаги е добре, както ги трепахме тия бежанци при Освобождението на БЪлгария през 1878 г.
46
20
 
5
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Какъв край на юли, месецът едва започна! Протести до дупка и мафията да си тръгва моментално, даже много се бавят. Никакво чакане , Борисов да осъмне на въжето за престъпления срещу собствения си народ!
45
4
 
20
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
А когато Иван Костов нареди изрично да се даде на теб да приватизираш Техноимпекс, тогава дали имаше корупция или нямаше?
44
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато бяха затворени и никои не идваше скок на заболели нямаше питам аз с моя акъл това нее ли втора вълна та ще мие специалист обикновенно протича в рамките на 15;20 дни учудващо ми говори за втора вълна в Китай бе четри месеца тук се копира гледам и то ние да не работим да строим китайски комунизъм умни градове и умни села остава м с това впечатление да се върнем назад преди 30 години моделанбе същ КПП и декларация и връзките и манифестация миналата година нямаше ли про формат подобен
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да попитам едно защо не затворите границите и защо пуснахте туристите господин Кантарджиев ако ми отговорите ако четете това сте шампион
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да има екзекутирани политици, колкото повече - толкова по-добре.
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам Доган и Пеевски да ги ритаме всичките с кубинки, а палатите им да бъдат изринати и там да има гори.
40
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам тая дришла да се маха, както и да видя премиера да търка нара. Искам Волен Сидеров да бъде затворен в клиника и да спре да бъде фактор. За кого да гласувам?
39
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искаме нови партии,искаме си ГЕРБ,БПС,ДПС и ОП,може би и Воля,това е,стигат ни!
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНикога няма да подкрепя Слави чалгаря,Мая общата ,защото и двамата развяваха знаците на ислямска държава,няма и да подкрепя и протестиращите майки на инвалиди на които Мая им е плащала по 2000 лева на човек да протестират,защото те също развяваха знаците и знамената на ИД!
37
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова,хората от БСП не те искат,защото казаха,че си вредна за партията БСП и за страната!Като не те искат бесепарите какво се натискаш за поста?
36
9
 
4
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 години
Като привърженик на демокрацията, казвам не на БСП,но...нито една дума на *** Нинова по отношение на Тиквата не е лъжа. Този индивид е срам за всички нас и погреба надеждата за просперитет. Та преди 11г.ние бяхме далеч преди Румъния,а сега сме далеч след нея....извод..долу Тиквата и сие.
35
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък по интересно е може ли да се некои обеснение защо в 00;30 публикувате данни за ковид 19 това не трябва ли дас е публикува сутринта маи Слави ще дае доста прав жълти ни и клюки.кои къде ходил коис кого бил и какво правил сега за три месеца вече иска се да продължи верно съгласен съм *** всяка вечер доктори казват се едно и също демек теория на вероятноста поне с моя акъл така го разбирам сега
34
2
 
17
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
33
1
 
8
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Не на Нинова! Тая разби Партията!!!
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази леля е троен агент: на руските, американските служби и на Костов.Простичката и роля е да държи БСП слаби и разединени и лелята се справя добре със задачката.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, нинова, ама като говориш се самовслушвай. Щом като за арестите в ГДБОП трябвало да се произнесе съдът, не трябва ли да е така и за записите и снимките. Ти защо раздаваш обвинения за управляващите. Друг е въпросът, че задкулисието винаги е било на "Позитано" 20. То затова и всичките олигарси са ваши.
30
0
 
13
 
! Отговори
кашкавал преди 3 години
Корни, това няма да ти помогне да си задържиш поста в БСП.
29
1
 
12
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
Хе-хе, точно тези ли? И точно те за корупция ли?