Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение

Премиерът отговори на обвиненията на президента
Обновена: 5 юли 2020 14:03 | 5 юли 2020 11:30, Камелия Цветанова
197
Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение
Снимка: МС

„Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев. Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система. Да ти пращат съдиите предварително актовете си и ти да ги одобряваш, това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случвало”. Така премиерът Бойко Борисов отговори на обвиненията на президента Румен Радев, цитиран от Нова тв.

Още по темата

Борисов е в Бургас, където инспектира готовия обходен път за Поморие.

В събота президентът Румен Радев отказа да коментира пред журналисти съобщенията си с бизнесмена Пламен Бобоков. Но коментира отношенията му с бизнеса, които били коренно различни от тези на премиера. „Аз общувам с този бизнес, който произвежда, изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки", заяви Радев.

В Бургас Борисов отговори на обвиненията за „скандалните обществени поръчки": „Ето ги обществените поръчки”, посочи премиерът новия път. „Това, което ние строим, те не могат да го боядисат", допълни Борисов.

„Да се опита да обединява, а не да разединява нацията. Ние показваме направеното. Българският бизнес не заслужава такова отношение”, коментира още Борисов.

Преди това той инспектира реконструкцията и разширяването на пречиствателната станция за отпадни води и изграждане на довеждаща инфраструктура на територията на Приморско и Китен.

„Огромната пречиствателна станция на общините Китен и Приморско има най-съвременните шведски и италиански системи. Изпълнихме това, което сме обещали - да предоставим най-чистото море“, заяви Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз виждам едно: Колкото и да краде правителството на ГЕРБ, според Радев и комунистите от БСП, се постигат завидни резултати във всички области. Дори в кризата на Ковид продължават да откриват нови обекти, а да не забравяме, че дойдоха на власт във световната криза през 2008 година. ГЕРБ засега е незаменим. Когато дойде друга партия, достойна да ги замени с по добри идеи и реформи, може и да станат опозиция. Засега БСП и ДПС само ще гледат отстрани как се правят реформи в посткомунистическа Бъ
16
15
 
24
 
! Отговори
2LOOP преди 3 години
Бойко Методиев БОРИСОВ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ.ИМА СТОТИЦИ ДОКАЗАТЕЛСТВА В НЕТА КАКТО Е И ОСЪЖДАН 2 ПЪТИ. ЗА КЛЕВЕТА.КАДЕПЕ ПЪТЯ В РУСЕ КАДЕ Е ТУНЕЛА РОД ПЕТРОХАН САДЕ СА 22 МИЛИАРДА ВЪНШЕН ДЪЛГ ИЗТЕГЛЕН ПО НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ.
15
18
 
12
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Не сме народ, а ***.......Радев е агент на руснаците и национален предател, но Тиквата е най-лошото , което можа да ни се случи---диктатура,бедност, презрение към българите в чужбина. За да бъде този индивид на власт , вина според мен има и Меркел и сие. Но..основната вина е наша. Всеки народ си заслужава съдбата-- защото не сме народ, а ***, с това започнах и с това ще свърша.
14
18
 
9
 
! Отговори
Край преди 3 години
В тази ситуация президента трябва да направи военен преврат И да забрани партиите.Хунтата държи всички репресивни органи и телевизиите с избори няма да пусне властта.Президента обаче е едно мрънкало за това хунтата е необходимост
13
7
 
7
 
! Отговори
2LOOP преди 3 години
КАТО ВИ СПРЯ ТЕЛЕВИЗИЯТА В НАЦИОНАЛНИЯ ЕФИР ПОЧНАХТЕ ДА СВАЛЯТЕ ***.А БЕШЕ ВРЕМЕ КОГАТО ВАРНА БЕШЕ ГРАД НА БУДИТЕЛИТЕ
12
21
 
17
 
! Отговори
И.Б. преди 3 години
Нима това е задачата и призванието на един президент - да се заяжда като обидено дете на куче, а не да представлява и обединява нацията?Настоящият президент трябва да си намери друго занимание и да не поглъща такава заплата, която е предназначена за качества в полза на нацията.
11
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да говори Борисов, не може да отговори на Радев за "изпразването на хазната с прескъпи обществени поръчки, при които диспечерът на порциите е министър-председателят" и на "откриване на прескъпи обекти, които се разпадат малко след откриването им"!
10
14
 
31
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Борисов пак се навираш между шамарите на Радев!Значи ТИ си мечтаеш съдията да те пита кого и как да осъди?Е да ама Президент Радев не мечтае за твоите мутренски извращения , а за справедливост - това Ви е разликата , но ТИ Бойко едва ли схващаш за какво иде реч , защото както сам се обяви си *** , а и доста алчен!
9
28
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От президента файда никаква, премиера постоянно показва какво ново се е направило при неговото правителство. Вие сами преценете дали на Радев има някакъв смисъл да се обсъждат злобните му заяждания с Борисов. ГЕРБ засега е най работещото правителство на България от 681-ва година насам.
8
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-якото беше "Къде е безделничил пак?" - Румбата сигурно ще си скъса зелените чорапи и ще направи коремно :)
7
18
 
29
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
И ВИРУСА ЩЕ ПОБЕДИМ , НО ПРОСТОТИЯТА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ....НЕ !!!!
6
5
 
26
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Бойко ще избие рибата в Кориците. Ако играе себе си и си говори лакърдии ще популярен актьор. Може да играе и Бойко Борисов в Столичани в повече.
5
21
 
20
 
! Отговори
ист преди 3 години
Съдии пращали предварително актове, а Радев ги одобрявал.Явна съдии и Радев живеят още в комунизма. Тези вкупом съгрешиха, и веднага вън от системата и президентството, но вътре в прокуратурата, а от там вътре на топло.
4
19
 
35
 
! Отговори
Чичето преди 3 години
Интересно, дали Еднокнижният може да докаже плямпането си в съда? Досега два пъти го осъдиха за лъжа, може да направи и хеттрик!?
3
15
 
37
 
! Отговори
Северозапад преди 3 години
Това пак бива. Друго си е да командваш ВСС с есемеси - нали, другарю Бидон? И, доколкото си спомням, Цацата и Каскета ходят на оперативки при теб, а не при президента!? Пък и как да вярвам на осъден за клевета и лъжа - и то два пъти?
2
45
 
27
 
! Отговори
Автоголаджия преди 3 години
Радев сам си го просеше! Да би си мълчало, не би шут яло! С удоволствие ще чакам новия президентски "бисер", с който ще вдигне топката на Борисов да му забие следващия гол от воле!
1
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изтъркани лафове, от които нито един не е плод на собствените му мисли! Когато е в оригинал, звучи като на записите от спалнята.