Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение

Премиерът отговори на обвиненията на президента
Обновена: 5 юли 2020 14:03 | 5 юли 2020 11:30, Камелия Цветанова
197
Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение
Снимка: МС

„Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев. Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система. Да ти пращат съдиите предварително актовете си и ти да ги одобряваш, това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случвало”. Така премиерът Бойко Борисов отговори на обвиненията на президента Румен Радев, цитиран от Нова тв.

Още по темата

Борисов е в Бургас, където инспектира готовия обходен път за Поморие.

В събота президентът Румен Радев отказа да коментира пред журналисти съобщенията си с бизнесмена Пламен Бобоков. Но коментира отношенията му с бизнеса, които били коренно различни от тези на премиера. „Аз общувам с този бизнес, който произвежда, изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки", заяви Радев.

В Бургас Борисов отговори на обвиненията за „скандалните обществени поръчки": „Ето ги обществените поръчки”, посочи премиерът новия път. „Това, което ние строим, те не могат да го боядисат", допълни Борисов.

„Да се опита да обединява, а не да разединява нацията. Ние показваме направеното. Българският бизнес не заслужава такова отношение”, коментира още Борисов.

Преди това той инспектира реконструкцията и разширяването на пречиствателната станция за отпадни води и изграждане на довеждаща инфраструктура на територията на Приморско и Китен.

„Огромната пречиствателна станция на общините Китен и Приморско има най-съвременните шведски и италиански системи. Изпълнихме това, което сме обещали - да предоставим най-чистото море“, заяви Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
12
 
21
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Слави чалгата, Румен ветото, Иво Христов зомбито, Елена катебето, Мая Костинбродска, *** Техноимпексова - това са мутрите на България сега..Пред тях Бисер Миланов тере петното, е като попова лъжичка...
36
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Няма такава Държавапитай Орешарски къде са парите, защо питаш нас
35
14
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
До бай ПешоТи си от...герберските *** втора смяна,които сега се...събуждат.Объркал си само името на...мегаганстера с пистолета Глог и пачките...недекларирани милиони евра до главата му.Иначе си прав.
34
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави чалгата, Румен ветото, Иво Христов зомбито, Елена катебето, Мая Костинбродска, *** Техноимпексова - това са мутрите на България сега..
33
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - "ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО"Каква оставка бе приятелю - ЗАТВОР!
32
14
 
15
 
! Отговори
Няма такава Държава преди 3 години
Днес Общият Външен дълг е 3 пъти по-голям от 1989г. Като само Правителствата на Борисов са изтеглили над 10млрд евро! Вие виждате ли тези пари около вас? Аз не! Къде са те?
31
17
 
12
 
! Отговори
До РАДЕВ преди 3 години
Радев Мачкай Гадните Сикаджии от ГЕРБ .
30
7
 
11
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
ТОЗИ ЛИ ВИ ОБЕЩА ПРЕЗ 2009 АЕЦ БЕЛЕНЕ И ЕВТИН ТОК , А 2020 СОБСТВЕНИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ И БЕЗПЛАТЕН БЕНЗИН ????ЧЕКМЕДЖЕ ПАША !!!
29
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Др. Радев е нещастие за България. Цял ден се разхожда и говори глупости. Той стана ръководител на ОПГ за кражби и далавери. Сега се крие от Грипена, защото има да връща пет милиона евро рушвет.
28
10
 
11
 
! Отговори
Boko bo преди 3 години
Изключваме всичко! Но този *** с този изказ е премиер? Какво да очакваш от него освен това, което се случва вече повече от 10години
27
12
 
16
 
! Отговори
бай Пешо преди 3 години
Когато приключи мандатът на Радев догодина, трябва да бъде веднага заловен и изправен пред съда, да не му се позволява да избяга както направиха другите мегагангстери!
26
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безкнижникът Радев за четири месеца добре се е нарушила.
25
8
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ако Цеца Майката,Бокича бе успял да я...пробута за президент,нямаше сега да има...никакви проблеми,но така е в...живота;няма...пълно щастие.
24
10
 
10
 
! Отговори
:))))))) преди 3 години
До Анонимен - "Народа все пак си обича президента."
23
6
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
По - добре Еднокнижникът с научна степен да ръководи, отколкото да слушаме злобните подмятания на харесвания Безкнижник.
22
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма защо да завиждаш Борисов. Ти директно диктуваш какво да пише в съдебните решения. Няма нужда да ри ги пращат да ги гледаш.Господин Буда... За затвора сте всичките там. Един единствен свестен президент си имаме и се претрепахте един през друг да се опитвате да го клеветите. Народа все пак си обича президента. Напук на всички заслепени гербери , неудовлетворени герберки и платени тролчета.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2LOOPДобре си се именивал - на български - ***.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снахата и свекървата не се траят.Я малко тишина и възпитение.На държавни постове сте,не сте в селската кръчма.
19
6
 
6
 
! Отговори
Таковата :)))) преди 3 години
До 1 Анонимен"Когато е в оригинал, звучи като на записите от спалнята.":))))Последните дни се оказа , че не малко хора категорично и безрезервно разпознават определени гласове и изображения ( също и някой други неща ) като да са били многократно непосредствени свидетели на дадени събития.Очевидно Вие също сте от тази група :)))) И как беше ? Дълго ли чакахте ред за да ви уважат?Повторихте ли за престиж ?Евраците барахте ли ги ? А пищака истински ли е или от гумените ? Доволни ли сте ? :))))))
18
26
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО!ТИРАНИНЪТ Е МАША НА БОБОКОВ, СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!