БСП, Нинова и младежите от партията пред президентството

Бранят президента от "войната на управляващото мнозинство"
9 юли 2020 18:41,
76
БСП, Нинова и младежите от партията пред президентството
Снимка: Пресцентър на БСП

Пред президентството сме, за да защитим Конституцията и върховенството на закона. Срещу президента Радев се води война от първия ден от неговото избиране. Управляващото мнозинство – ГЕРБ и Обединени патриоти я водят на няколко фронта вече от 3 години – в парламента- от парламентарната трибуна, в изпълнителната власт – г-н Борисов като премиер и Министерският съвет. Срещу Радев се води компроматна война. Управляващите от първия ден до днес не приемат, че може да има институция, която да мисли различно от тях, която да има други ценности, да се бори за други неща.“, стана ясно от позицията на Корнелия Нинова, изпратена от пресцентъра на БСП.

Още по темата

„Днешният акт е безпрецедентно действие за президентската институция и държавата ни изобщо. От БСП не премаме тази показност и зрелищност, с които се нахлува в президентската институция. Ако има съмнения за извършени закононарушения от страна на администрацията, то нека те се разследват. Ние уважаваме върховенството на закона, но не по този начин.

Затова сме тук, пред президенството, с цялата парламентарна група и  младежите от партията, за да заявим категорично: Вярваме в почтеността на Румен Радев, вярваме в неговото достойнство, искаме да се спазват Конституцията и върховенството на закона. Да си пазим институциите като темелите на българската държава.“, допълни още соцлидерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
8
 
1
 
! Отговори
СПАРТАК преди 3 години
РАДЕВ - ПРЕМИЕР! СИМОВ - ПРЕЗИДЕНТ! НИНОВА - ГЛАВЕН ПРОКУРОР! Радев безпартиен премиер за гласът на онези 2 - милиона избрали го, и за цял народ, нова република по модел на Левски. От Вазов до Левски. От днес до 18 юли рожденият ден на Васил Кунчев - Левски. ДНИ НА ГНЯВ И ПРОМЯНА! Дни на памет и покаяние пред будителите.
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама Корнело вие наистина сте изр..оди,да протестираш против правителството при акция на прокуратурата,вие сте луди *** кокошко.Това е все едно Борисов да събере една тайфа и да вряка под гадевите прозорци когато му арестуваха министър,пък заместник,пък кметове,а вместо това той ги уволнява.Вашият режидентин един не уволни,а само врещите за човешки права НО САМО ЗА ВАШИТЕ.Съд и прокуратура СА НЕЗАВИСИМИ или ви харесват когато не докосват ваши хора,иначе льоши,льоши та чак мандрите ви зоват.
50
1
 
8
 
! Отговори
манолов преди 3 години
на тая снимка са събрани баш мафиозите
49
1
 
10
 
! Отговори
Хе,хе! преди 3 години
Комунистическите кокошки са пред Президентството и искат да се заразят , но не хваща червеното, не искат хората сърпа и ч.у.к.а пак да ги пляска по главите ! Мъдър е народът ! Знае на кого да вярва! А Гешев е седнал на ъгъла на Президентството, дъвче дъвка и само гледа кои са там . Защото скоро предстои червено дефиле към прокуратурата ! Започват въпросите: "От къде имате толкова милиони и защо загробихте тази икономика и тази красива и богата страна България ?. А отговор нема !
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изсипало се едно ремарке с тор пред преЦеденството и главния аграр го менажира.
47
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честно, като ги гледам тези, предпочитам мафията на Борисов да си остане на власт.
46
2
 
3
 
! Отговори
ф16 преди 3 години
Мафиотска, колонизирана територия.
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
се арестуват хора от президенството толкова демонстративно .??Демонстративно стана, когато Президентът се изправи да се защитава.Ако му беше чиста работата, нямаше да се притеснява толкова
44
1
 
9
 
! Отговори
до 48 преди 3 години
Абе , не съм почитател на герб , доган , сараите му и да се арестуват хора от президенството толкова демонстративно .Но още по-мало съм почитател и на комунистите с Русията и кака *** .И тяхната попара съм сърбал.
43
24
 
3
 
! Отговори
БСП преди 3 години
В този час стотици хиляди Българи се стичат на площада в подкрепа на техния Президент!! България се събужда!! Да изметем хунтата на ГЕРБ!! Да доведем БСП на власт! Само Нинова може да върне справедливостта в България!
42
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представителите на БСП и на ГЕРБ във ВСС дружно избраха Гешев за прокурор!Против беше само Панов и една съдийка от съдийската квота.Нинова и комуниста от Банкя не казаха и дума срещу Гешев. Не казват и дума срещу Доган и Пеевски те са едно и също.Радев е военен има чест и за това казва истината.
41
2
 
18
 
! Отговори
леле мале , смех преди 3 години
бсп и импексова ги видохме , ама младежкото бсп къде беше че нещо не ги видох ! ако под младежи имате предвид от 69г. на горе , значи са били там ! абе независимата къде е , не можа да събере хора за спонтанен протест ли ?
40
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този зад госпожа Лъжа не беше ли, който лъжеше, че водата в София била отровена
39
32
 
4
 
! Отговори
БСП преди 3 години
БСП победа!! г-ж Нинова премиер, г-н Радев президент!! Това е спасението на България от мафията на Борисов.
38
26
 
6
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Всички истински Българи в момента са пред прозорците на Бойко Методиев Борисов!! Кураж Българи победата е близо. Ще изгоним хунтата!!
37
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно на тази госпожа Костова не и е мястото на протеста. Дошла е да си излъска падналия имидж. От три години драпа за предрсочни избори, защото до редовните, съвсем никой вече няма да и вярва.
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев репетира за завряния зет, какво ли ще бъде като арестува
35
2
 
22
 
! Отговори
Импорт експорт преди 3 години
Вие вярвате ам ние НЕ другарко.
34
3
 
26
 
! Отговори
иванов преди 3 години
Партизан за бой се стяга . *** не за победен бой ,ами пак да ги бият
33
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова да каже,как гласуваха представителите на БСП във ВСС при избора на Гешев!?Това обяснява всичко.