Слави Трифонов зад Радев, трябвали нови избори

Протестът на площада в София бил спонтанен
6
Слави Трифонов зад Радев, трябвали нови избори
Снимка: Dnes.bg

"Трябва да има мир и справедливост и за да има мир и справедливост, трябва да има нови избори". Това каза пред БНР шоуменът и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Щом не се тревожат от това да има избори, щом са убедени, че хората много ги обичат, пак ще ги изберат", допълни той.

Още по темата

Според Трифонов "живеем в действителност с овладени медии и овладян бизнес и това прилича на комунизъм. 30 години след комунизма трябва да има нови избори... Властта развращава, абсолютната власт развращава
абсолютно. Тези се развратиха абсолютно. Време е за избори".

Той смята, че българинът е търпелив, "но като му писне, става жесток. Това ще се случи и сега. Ако те не го виждат, значи са недалновидни и не са за тази работа".

Трифонов коментира и събитията край плаж "Росенец".

"Тези плажове не са частни. Трябваше веднага да допуснат хората, които искаха да отидат там. Какво означава "сараите на Доган"? Трябва да има законност. Искам да съм част от държава, в която законът е на страната на държавността и в която не се самозабравят онези, които вземат властта", каза той. 

Трифонов изрази мнение, че протестът на хората е спонтанен.

"При протестите срещу Жан Виденов БСП говореха същите глупости. Властта ги кара да се държат по същия начин. Може би има провокатори, но като цяло протестите са спонтанни", смята той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: протестСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
10
 
30
 
! Отговори
Без истерии Фатмо преди 3 години
Редовните избори са след 8 месеца, какво толкова налага да тръгваме да правим митинги и избори точно по време на разрастваща се covid епидемия. Заради двама президентски съветници не си струва - по-добре да ги уволни. Няма да останат без работа, доказани далаверажии са - единият ще си го вземе Бобоков, другия ще стане портиер във руското посолство... и няма да разваляме държавата.А, става ли!?
27
4
 
16
 
! Отговори
aaa преди 3 години
Е то ще има избори след по малко от година. Не разбирам какъв е зора да има предсрочни избори. Все същите ще дърпат конците, депутатите и министрите ще са различни но какво от това. Нали уж патриотите трябваше да контролират това правителство, но май не се получава. И при БСП и при ГЕРБ брутално се застроява по морето, планините, че и в градовете никакви закони не се спазват. Вчера гледах един апартамент - от терасата до терасата на съседният блок има 1-2 метра буквално. Ново стоителство.
26
10
 
26
 
! Отговори
АмчъмдейвиС преди 3 години
Слави ката стане министър щял да на значи Софка за вицепремиер пък Азис за министър на културата!
25
23
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Славейко не го харесвам..Но това е ЛИЧНО мнение...Поздравявам го обаче за позицията му!Мутроидите ПРОГНИХА цялата държава,крайно време е да се обединим всички антигробари и да въведем най-после ред ,който не само ЗАСЛУЖАВАМЕ,но и от който ЖИЗНЕНО се нуждаем!..Ако искаме да я има България..
24
20
 
11
 
! Отговори
ГЛАВНА ТИКВА преди 3 години
Дойде време да се берат ТИКВИ
23
20
 
11
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Протестите , против мафията на ГЕРБ и ДПС , си бяха съвсем спонтанни, за разлика от туристите с рейсовете на Боку.
22
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този *** къде се присламчва? 30 г му слушахме крещенето по радиа,телевизии и стадиони,опростачи и чалгализира цяло поколение млади и сега и той за правдата! До скоро се влачеше след бб сега като видя от къде духа вятъра и той там!
21
19
 
8
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 3 години
До до ГНЕВЕННикой няма да ви чака до догодина!Цялата крадлива и алчна герберска с.*** ще бъдете по арестите.До понеделник да ви няма ,тикви с тикви!Връщайте се по дупките ,откъдето изпълзяхте като *** преди 11г и съсипахте страната ми!
20
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно уважаваният Борисов няма да се подаде на шантаж.
19
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Подкрепям!!
18
7
 
16
 
! Отговори
Satira преди 3 години
Естествено че Слави ще бъде зад Радев. Нали ако има нови избори и той ще има шанс да влезе в парламента. Събитията са идеални за него.
17
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То хубаво му дават пространство на Слави, ама още не е минал през кредит на обществено доверие. Лежи на стари лаври. Може и за това да му дават думата, но влиянието му върху обществените процеси не е измерено с избори. Имам съмнения, че е многократно по нисък от очакваното.
16
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже има хора, които биха гласували за Дългия, смятам че няма значение дали ГРОБ ще паднат, няма се оправим никога. Просто населението е просто!!!
15
16
 
25
 
! Отговори
Да, ама ... преди 3 години
Оставка и предсрочни избори трябва да има, но на ПРЕЗИДЕНТ !!!
14
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само денонощие му потрябва да се ориентира накъде отиват събитията! Браво! Бърза реакция! Сега остава да излезе довечера и направо да отиде при милиционерите зад колоната! Па, както е известен да видим дали ще посмеят да го ритат!
13
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГНЕВЕНТочно така зад Радев и Слави сме - за да им го сложим на изборите догодина
12
23
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев , Манолова , БСП , Христо Иванов , Божков - ще се избият за кокала Но българинът не си е загубил ума - накрая пак ще гласува за най-малкото зло - Бойко
11
31
 
14
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 3 години
Всички честни и достойни българи са зад ген.Радев и зад Слави!Зад Тиквата ,Доган и Гешефта стоят тъмнорусите и платени екскурзианти от Хасковско ,Кърджалийско и Варненските села.
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалга, въз от президента!!!
9
6
 
21
 
! Отговори
да бе преди 3 години
Що ли му са се приискали избори? Не бе, хич не си гледа собствения интерес, как! Той за хората мисли.. Мда..