Правителството няма да подаде оставка, протестите – демокрация

ГЕРБ нямало да загуби депутати в този парламент
Обновена: 13 юли 2020 08:46 | 13 юли 2020 08:45, Камелия Цветанова
331
Правителството няма да подаде оставка, протестите – демокрация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Томислав Дончев увери, че правителството не обмисля да си подаде оставката.

„Това, което се случва на площада е демокрация. Съжалявам, че не мога да заведа студентите си там. Опитвам се да чуя всяко недоволство.  В такава ситуация политиците трябва повече да слушат и по-малко да говорят“, коментира той пред Нова тв.

Още по темата


Според него в момента се наблюдава типичен сблъсък на партиен и държавен интерес.

„Не очаквам да загубим депутати, ако протестите продължат. Организирането на протест в подкрепа на действащо правителство е странен жанр, но имаше повод – приемането на България в чакалнята”, поясни Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 249Ако не си разбрал, че сега живееш достоен живот, значи заминавай в Русия !Като седиш на компа нон стоп, чакай Божков да ти напълни чекмеджето.Тунеядците само за чекмеджета си мечтаят...нали затова ви показаха фотошопа с пачките !
238
19
 
14
 
! Отговори
Ба си преди 3 години
Като чета тролчета та тук излиза че България преди 10 години е била Швейцария не само на Балканите но и на света... А лошия Бойко я е съсипал... Да да.... Ама не другари кУмунисти...
237
14
 
12
 
! Отговори
Бойко ако преди 3 години
Подаде оставка... Черепа се връща на бял кон... Пуска отново ламиниране хартийки.. Народа търка и се надява на светло бъдеще.. Кефффф
236
7
 
22
 
! Отговори
До 241 Анонимен преди 3 години
Твоето не е логика, а цинизъм. Бабите и дядовците по селата, които ги пребиват за 20 лева и те ли бяха на опашката за Гърция? Опашката не е само от български автомобили - повечето са от Румъния и Сърбия. Ами да закрием болниците тогава щом всички са били на опашката за Гърция. Явно болни няма! Кой болен, кой гладен, кой починал - всички тези неща се случват на територията на държавата, а не на опашката за Гърция! Светогледът ти е на същество притежаващо само два увредени неврона вместо мозък.
235
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко бе слушай и чети внимателно ..! Хората не ги интересуват "чакални",метро-стации,магистрали и да гледат как харчиш нашите пари ,парите на народа .....Живота е много кратък ,искаме дастоен живот не сега ,а вчераМоляте подай си оставка ...., след тебе и неграмотни да ни управляват ще се справят по добре...!Ето пусна дискотеките оръжие имаш,стани пазач с Гешев на някоя дискотека...
234
16
 
7
 
! Отговори
Петър Стоянов преди 3 години
Ало," анонимните",!! Поради що се срамите да си пишете името?? От Чекмеджето и Каскета ли ви е страх?? Хи хи хи хи!!
233
5
 
6
 
! Отговори
до 246 преди 3 години
И това ще мине. Всичко идва, минава и си заминава. Кажи какво направихте с предните протести и по- предните протести и през деведесет и някоя си година? Настъпи ли утопията?
232
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смениха тактиката: протестирайте си (мирно и кротко) - ние няма да ви пречим, а ние ще си управляваме - и вие не ни пречете.Томиславе, не може да си толкова Т.Ъ.П. , за да си помислиш, че това СЕГА ще мине. Не и ти.
231
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и в Либия така си мислеха.
230
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И още нещо важно,зад Борисов стои християнска България и БПЦ,а зад фалшивите експерти на прехода стои една *** олигархична шайка атеисти от времето на социализма.
229
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само 7/8 ТВ предават целия протест
228
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде да съм по точен, ще обясня по подробно.Вдигнатата в юмрук ръка е символ за борбата срещу каквото се сетиш подтисничество, използва се навсякъде по света :)
227
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев нарече Короната Провокация, а по време на Карантината се "загрижи" за икономиката защото "Гладът" щял да излезе на улицата.Е отмениха Карантината и "Гладът" се нареди на опашка за Гърция, а охранената "градска десница" - потомствени номенклатурчици - излезе на разходка с домашните си животни по жълтите павета да протестира със русофилския Зайчарник на Радев за установяване на постсъветски режим.Европа "гледа с широко затворени очи" и се пита: Защо пълниме гушите на руските п0длоги !!!?
226
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 236Сигурен съм че повече знам за това, но нищо, продължавай да си вярваш :)
225
1
 
7
 
! Отговори
до 238 преди 3 години
Дали? Колко цветни революции имаше? Колко флага със юмруци имаше на тях? Кой ги финансира?
224
1
 
13
 
! Отговори
Историк преди 3 години
Протестите срещу кабинета на Орешарски продължиха близо година и накрая подаде оставка, НО НЕ ЗАРАДИ ПРОТЕСТИТЕ а заради това,че ДПС оттегли подкрепата си! Така,че в сегашната ситуация ако Патриотите се оттеглят би могло да се очаква подобен развой до 28.03.2021, но не е сигурно,защото Воля и ДПС веднага ще заемат опразнените място!
223
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свитата в юмрук ръка е символ на един, къде го плюете, унгарски еврос, много дърт, много либерал. Обаче как да знаеш..........Глупости. Свитата в юмрук ръка е символ на Че.
222
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайнов,Райчев,всичките политолози и социолози на комунизма и прехода не рабраха нещо важно.КОМУНИЗМЪТ СИ ОТИВА.
221
4
 
5
 
! Отговори
до 235 преди 3 години
Свитата в юмрук ръка е символ на един, къде го плюете, унгарски еврос, много дърт, много либерал. Обаче как да знаеш.
220
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще подаде, и то съвсем скоро, само че този слуга последен ще разбере. Сега са го пратили на амбразурата, да отбранява. Той все пак е слуга, това е добра работа за такъв като него. Забелязвам, че Мутрата праща на интервюта пионките си. Това е защото за тях няма снимки с нощни шкафчета, пълни с пачки от по 500 евро от подкупи, няма пистолети, няма златни килчета. Опитва нещо да ни заблуди, разбира се без успех.