ДПС стои на дистанция, нямало да го въвлекат в политическото блато

Войната между институциите водела до криза
63
ДПС стои на дистанция, нямало да го въвлекат в политическото блато
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ДПС, което до момента се въздържаше от коментари относно протести, продължава да стои на дистанция.

Още по темата

Опитите да ни включат в политическото блато няма да успеят“, зарече се лидерът на движението Мустафа Карадайъ. Според него войната между институциите ще доведе до политическа парламентарна и конституционна криза. Карадайъ отсече, че проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета, а не някъде другаде.

Той коментира и протестите край парк "Росенец" през уикенда.

По думите му проблем няма и ако някой има претенции, за каквито и да е нарушения,трябва да се обърне към компетентни органи, които могат да бъдат сезират.

„Тези въпроси не се решават нито на територията на частен имот, нито на официален плаж, законно отдаден на концесия, нито на камънака, който всички видяха. На "Росенец" бяха едни бутикови партийки с дежурните протестиращи, както и едни организирани агитки, за които вчера разбрахме кой и как ги организира с бомбички и запалителни течности", коментира Карадайъ.

Протестите и битката за "Росенец" - ще подаде ли оставка кабинетът?

„Ние 30 години сме пазители на мира, сигурността, демокрацията и евроатлантическата посока на развитие на страната. Поздравления за младежката организация на ДПС, които бяха на висота, не се поддадоха на провокациите, не допуснаха да се реализира предварително подготвения сценарий за посегателство върху частна собственост, на единствения държавник в най-новата ни история д-р Ахмед Доган“, каза лидерът на ДПС.

Според него именно младите от ДПС, които се събраха пред т. нар. „летни сараи“ на Доган са защитили Конституцията, законността, демокрацията, правото на неприкосновена собственост, мира и сигурността на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Обаче изкараха башибозука,когато хората потърсиха сметка на Доган за Сараите и плажа!Иначе политическото блато си е тяхно дело,щото българите сме будали и им се вързваме.Когато един (недалечен) ден си получим падишахопрезидента ,ще разберем къде сме сбъркали!Както винаги-твърде късно....
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не протестирате пред сараите на Доган и другите Киряк Стефчовци като Шиши!Данчо ментата...
27
2
 
8
 
! Отговори
Мистър Сенко преди 3 години
ДПС е политическото блато.
26
0
 
15
 
! Отговори
Манипулатори преди 3 години
Манипулатори на собствения си електорат. Ама младата част от него е образована с модерно мислене, така че картината се променя.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с този псведо етнически модел, мир. В САЩ през месец гърмят между расови скандали и още нямат гражданска война с която тук ни плашат ДС агентите на ДПС.
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия май не са разбрали че протеста е и срещу тях.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС е кремълски проектсарая на доган е долепен до лукойл, нали е ясно с каква благословия става всичкоДПС стоят настрана, така че ако резидента румен и корни се провалят, да продължат да помагт за ограбването на народа ни от кремълците
22
1
 
10
 
! Отговори
ÏYI преди 3 години
Нали е блато бе жабок? "Ние 30 години сме пазители на мира, сигурността, демокрацията и евроатлантическата посока на развитие на страната."|Къде сте от 30 години? В чистите изворни води?И кой, ако не вие, мътите политиката в нашата държава?Да ги оплачеш горкичките, те чиста вода ненапита и видиш ли някой си се опитвал да ги вкара в блатото. ***!!!
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това фъфлещо подставено лице на бившата дс сега дпс няма собствено мнение.а дпс подкрепя и изнудва всички които са мнозинство срещу изгода от всякъкъв вид.
20
1
 
8
 
! Отговори
мак преди 3 години
Когато со.ола ги извика да пазят него и сараите му, това бе почивка на плажа, а не въвличане в блатото и заемане на страна. Смешници, да ви имам нахалство. Когато ви е удобно, вадите етнически мир, когато не ви изнася, сте неутрални и не се месите. Радвайте се, че имате етническа партия и право на глас, неграмотният електорат също.
19
1
 
6
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Дпс дефакто са за статуквото, тях ги устройва БМБ. Техните 8 пр са сигурни
18
0
 
9
 
! Отговори
решетников преди 3 години
Айде и ДПС отсвириха фигуранта.
17
0
 
11
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Няма начин да бъде "въвлечен" в блатото някой, КОЙТО СТОИ НА ДЪНОТО МУ.
16
1
 
7
 
! Отговори
Мафията преди 3 години
изглежда отново ще спечели след протеста "срещу мафията". О, бедна Майко Българийо! За кой ли път си на път да бъдеш сексуално употребена от "пазителите на мира сигурността и демокрацията".
15
2
 
13
 
! Отговори
Сараите преди 3 години
Безплатен лагер за Българските деца.
14
4
 
10
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Вие сте , едни корумпирани ***... Като ГЕрП.
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС, Доган и Пеевски, реално са БЛАТОТО.
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е време Радев и Борисов да постъпят като държавници и да отстъпят с достойнство и двамата. Радев оттегля искането си за оставка. Борисов предлага всеобхватен меморандум споразумение между всички политически партии за пълен политически бойкот и изолация на ДПС на всички нива.Време е и българските турци да се ориентират към партии според политическите им очаквания и убеждения, не според кланово-объчната зависимост.
11
1
 
20
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Драги вие не сте излизали от блатото.
10
1
 
14
 
! Отговори
Мустафар преди 3 години
30 години пазители на антиконституционализма.