След ремонта на кабинета Борисов можело да не е премиер?

Каракачанов готов да хвърли оставка, ако не се справял
Обновена: 17 юли 2020 15:50 | 17 юли 2020 15:42, Камелия Цветанова
190
След ремонта на кабинета Борисов можело да не е премиер?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът и министърна отбратаКрасимир Каракачанов заяви, че ще подаде оставка, ако командирите, коалиционният съвет или премиерът смятат, че не се е справил като министър на отбраната, съобщи БНР.

Той и президентът Румен Радев присъстваха на военноморското учение "Бриз 2020".

Още по темата

По-рано държавният глава беше посрещнат на Морската гара в Бургас от две агитки, скандиращи "Оставка" – едната в подкрепа на управляващите, а другата – в подкрепа на националния протест.

Преди да се качи на кораба "Горди", президентът Румен Радев отказа да отговаря на журналистически въпроси. Той напусна учението "Бриз 2020" два часа след като то започна.

Каракачанов коментира, че е възможно новият ремонтиран кабинет да бъде без министър-председателя Бойко Борисов.

Това обаче ще се коментира след вота на недоверие.

Според министъра е нужно приоритизиране на съществуващата програма. Относно протестите в страната, вицепремиерът посочи, че трябва да има по-голяма чуваемост на това, което обществото очаква.

По време на обучението министърът на отбраната съобщи, че до октомври тази година ще бъде подписан договор за два нови военни кораба. Процедурата е приключила. Изпълнител ще е немска фирма.

Строителството на корпусите на корабите ще бъде направено от българска корабостроителница, а въоръжението ще е от чужбина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Прав си
110
1
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Да , но чалгарчетата от площада не слушат такава музика.71803
109
0
 
1
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Да , но чалгарчетата от площада не слушат такава музика.71803
108
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Злите сили не спят- Васко Кръпката.Колко е прав !
107
3
 
6
 
! Отговори
саки преди 3 години
Тези баламосват с една цел,да минава времето и хората да се отказват от протестите!Не си познал,Каракачанов и с армия и без армия си вапсан в кафяво отзад!Жив посердон!
106
7
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Спокойно, след изборите ще има Борисов 4.
105
3
 
7
 
! Отговори
kory преди 3 години
Тези как не разбраха,че и на деветия ден,от протестите ще си ходят,омитат, отиват си или казано накратко-ненужни сте!Държавата е затънала в политически ***!
104
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нарочно се пускат разнопосочни информации, за да объркват хората. Всички са синджир марка, пазят си копанята. Тези *** на държавната трапеза трябва да бъдат ИЗМЕТЕНИ.
103
1
 
4
 
! Отговори
До:ТРОЛ преди 3 години
До До:Който пише - "ИСТИНАТА Е, ЧЕ 30г НИ УПРАВЛЯВАТ КОРУМ-ПИРАНИ ПОЛИТ-ИЦИ!"На коя страна наклони главица, за да събереш мозъчето си в капка?Форум на де*би*ли*те!==========А, не е ли истина бе "умньо", не знаеш ли, че сме на 1-во място по корупция?Дай пример, кой политик не е корум-пиран?!
102
3
 
8
 
! Отговори
Fate преди 3 години
Тоя национален предател започва да баламосва
101
3
 
0
 
! Отговори
ТРОЛ преди 3 години
До До:Който пише - "ИСТИНАТА Е, ЧЕ 30г НИ УПРАВЛЯВАТ КОРУМ-ПИРАНИ ПОЛИТ-ИЦИ!"На коя страна наклони главица, за да събереш мозъчето си в капка?Форум на де*би*ли*те!
100
0
 
4
 
! Отговори
До:Който пише преди 3 години
тук и каже,че за 11 години си е повишил производителността на труда с повече от 30 процента ще призная,че е прав да критикува правителството ,за това че България е на последно място в ЕС.Обаче просто ей така да търсим вината в другите.Нека всеки да се вгледа в себе си...............АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!ИСТИНАТА Е, ЧЕ 30г НИ УПРАВЛЯВАТ КОРУМ-ПИРАНИ ПОЛИТ-ИЦИ!
99
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Цъцъцъ - "Гледай фигуранта да не те хване теб за топките, ще станеш скопен нерез."На фигуранта е много малка ръчичката за моите топки, а скоро и ще бъде строшена!
98
2
 
6
 
! Отговори
винаги истината преди 3 години
Този да не се гласи да става премиер!? Този дето се налапас пари от задграничните пасспорти, този ,дето купува ненужни самолети / Русия не ни е враг/ само заради комисионните , който направи евродепутат братовчед на жена си , този , който си купи апартамент за милиони "само"от заплатите ,той не е ходил войник и с това шкембе е много смешен .ОТВРАТ!
97
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименРедакцийка що ми триете името, той си се е нарекъл Ш*О*П*А*Р?
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ШОПАРТИ КАСТРИРАН ЛИ СИ?
95
2
 
10
 
! Отговори
ШОПАР преди 3 години
Да "ремонтираме кабинета" казваш, с какъв цвят латекс да го боядисаме?Цялата ви коалиция сте пребоядисани коммуннисти, кадри на БКП/ДС! Агент ИВАН, хората не искат "козметични ремонти", а ОСТАВКА на цялото ви правителство!!!
94
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво ще бъде - "почетен председател " и "шиши" едновременно?
93
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са се хванали за властта като мaймyни за палма.
92
2
 
16
 
! Отговори
Д-а-а преди 3 години
абсурд е да се каже - традиционното българско трудолюбие, по-правилно е ТРАДИЦИОННИЯ БЪЛГАРСКИ ТАРИКАТЛЪК. А той е в полза на най-големите тарикати - Божков, Пеевски, Прокопиев, Арабаджиеви, Цеко Минев, Илия Павлов и т.н. знайни и незнайни герои, закърмени със червени пари.