Депутат от ГЕРБ след вота: БСП излъга хората!

Според Спас Гърневски у нас се готви метеж и пуч
Обновена: 21 юли 2020 12:24 | 21 юли 2020 12:20, Камелия Цветанова
84
Депутат от ГЕРБ след вота: БСП излъга хората!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След гласуването на вота на недоверие към правителството, който очаквано бе отхвърлен, депутатът от ГЕРБ Маноил Манев обвини БСП, че са излъгали хората, че заради тях внасят вота и участват в протестите.

"Аз, депутатът от ГЕРБ Маноил Манев, гласувах против вашия вот поради три основни причини. Първата се нарича - лъжа. Втората се нарича - глупост, третата - се казва омраза. Вие с вашия вот на недоверие излъгахте младите хора, които ходят по улиците на България. Излъгахте, че го правите заради тях. Нищо подобно. Правите го заради вашата неосъществена лидерка", обвини той.

Още по темата
Според съпартиеца му Спас Гърневски пък се готви метеж и пуч. Той също нападна червената шефка Корнелия Нинова.

"Уволнената от собствения си премиер заради корупция по цял ден крещи "Долу на подкупените", скочи той.

"България е под безпрецедентен опит за метеж срещу законното правителство, в което участват три групи хора. Първата е самоизяждаща се БСП. Тя се опитва да спаси от възмездие създаденото от нея в криминалния преход мафиотска-олигарфия. За лице на уличния пуч бе изведен най-големият провал на БСП в политиката фелдфебел Румен Радев", скочи Гърневски.

"Няма друго определение на държавник, застанал на страната на бегълци от правосъдието срещу българската прокуратура, която търси възмездие. До дясното му рамо инсталираха водачката на безродната червена глутница Нинова, която от виден приватизатор днес вече се е превъплатила в ролята на Мизийската Света Богородица", каза още Гърневски.

По думите му във втората група попадат както отхвърлени от обществото политически маргинали, така и добре мотивирани ултраси, а третата е на интелигенти хора, които са се разграничили от първите две.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
12
 
3
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Добре нека си изкарат целият мандат тия от ГРОБ Но поне Гешев да си подаде оставката
54
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бре Рублев с международна подкрепа?!
53
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ас павече нама да гласовам за Боилко штото лажа и крада од народу веча ми писна 10 години кражба и куропция сига кражба Ас сам за Ромен Радев ас вервам на Радев тои ште оправа Балгариа ас сам за рефорендом за президенско препоблика Ромен Радев е точниа човек ас го харесвам на следоштите извори ште гласовам за тебе Радав
52
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак се прегърнаха ДПС със своята майкаБКП/БСП!.Язък пропадна мерака на Корнела да стане премиер!!!И да предложи топката лой за шеф на ДАНС!Няма Орешарски 2
51
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маноил Манов и Гърневски са извадено от нафталина, само глупости се чуват от тях ГЕРБ са по големи комунисти и от БСП ОСТАВКА !
50
6
 
4
 
! Отговори
Гърневски преди 3 години
освен че е набеден поет и нагъл опортюнист, е и всепризнат майстор на демагогските хиперболи.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пише се превъплЪщавам, коренът е плът, а не плат.
48
4
 
5
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
Че кога бесепето не е лъгало? Ако някога каже истината Слънцето ще изгрее от запад.
47
0
 
7
 
! Отговори
Петър Петров преди 3 години
Това е самата истина.
46
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСтачката е въпрос на време и вероятно догодина по това време, защото Борисов 4 ще фалира още първия месец 2021 г.
45
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо няма национална стачка?
44
10
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Крайно време беше ГЕРБ и коаилицонните му партньори, да назоват нещата с точните им имена и да застанат твърдо на местата, които им е определил избирателя оправдавайки неговото доверие ... Опита да се ухажват маргиналите от улицата и да се уволняват успешни министири, за да се успокоява тълпата само ще влоши положението .. !!!
43
16
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Тези от ГЕРБ егати нагледците. ГЕРБ били демократи? Какви демократи могат да бъдат отрочетата на БКП, начело с Тиквата. За. БСП да не говоря същите ***! Младите хора напуснаха България заради вас ***!
42
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кой го казва това? Гърлевски подобно на Костов разграбва и фалира държавната печатница в Пловдив, а после сменя СДС с ДСБ и сега ГЕРП за да има имунитиет и Цацаров и Гешев си затварят очите.
41
7
 
15
 
! Отговори
пешо преди 3 години
не разбрахте ли най-после:НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА ДА ИМА НОВИ ИЗБОРИ!!!!!!!!!хората протестират срещу МУТРИТЕ,МАФИЯТА,ГРАБИТЕЛИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ на Родината ни!а вие,всички мекерета,продали се за някой кървав лев,престанете да пишете глупости и подкрепяте мафията!няма бспета,дпсета,гербери и т.н.-хората НЕ ВИ ИСКАТ ВАС,оядените и гнусни човечета!
40
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 36Колелото на промяната винаги се върти бе, но при вас е в обратна посока - към Азия !То затова вие русофилите сте като воденичен камък на шията на държавата.
39
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Гешев трябва ги заличи като възраждането
38
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 38Колелото на промяната винаги се върти бе, но при вас е в обратна посока - към Азия !То затова вие русофилите сте като воденичен камък на шията на държавата.
37
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36Лошото в случая е, че може да има и счупени глави, както предишния път..........кухи червени глави има но не са много здрави камо ли читави! :)))))))))))))
36
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36Колелото на промяната вече се е завъртяло и няма спиране. Колкото и да се пените правителството ще падне. Лошото в случая е, че може да има и счупени глави, както предишния път......Да, пада ерекцията на БКП-БСП и увяхват червени глави! :))))))))))))))))