Депутат от ГЕРБ след вота: БСП излъга хората!

Според Спас Гърневски у нас се готви метеж и пуч
Обновена: 21 юли 2020 12:24 | 21 юли 2020 12:20, Камелия Цветанова
84
Депутат от ГЕРБ след вота: БСП излъга хората!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След гласуването на вота на недоверие към правителството, който очаквано бе отхвърлен, депутатът от ГЕРБ Маноил Манев обвини БСП, че са излъгали хората, че заради тях внасят вота и участват в протестите.

"Аз, депутатът от ГЕРБ Маноил Манев, гласувах против вашия вот поради три основни причини. Първата се нарича - лъжа. Втората се нарича - глупост, третата - се казва омраза. Вие с вашия вот на недоверие излъгахте младите хора, които ходят по улиците на България. Излъгахте, че го правите заради тях. Нищо подобно. Правите го заради вашата неосъществена лидерка", обвини той.

Още по темата
Според съпартиеца му Спас Гърневски пък се готви метеж и пуч. Той също нападна червената шефка Корнелия Нинова.

"Уволнената от собствения си премиер заради корупция по цял ден крещи "Долу на подкупените", скочи той.

"България е под безпрецедентен опит за метеж срещу законното правителство, в което участват три групи хора. Първата е самоизяждаща се БСП. Тя се опитва да спаси от възмездие създаденото от нея в криминалния преход мафиотска-олигарфия. За лице на уличния пуч бе изведен най-големият провал на БСП в политиката фелдфебел Румен Радев", скочи Гърневски.

"Няма друго определение на държавник, застанал на страната на бегълци от правосъдието срещу българската прокуратура, която търси възмездие. До дясното му рамо инсталираха водачката на безродната червена глутница Нинова, която от виден приватизатор днес вече се е превъплатила в ролята на Мизийската Света Богородица", каза още Гърневски.

По думите му във втората група попадат както отхвърлени от обществото политически маргинали, така и добре мотивирани ултраси, а третата е на интелигенти хора, които са се разграничили от първите две.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименчудно гербавите за ква червена чума говорят, като върхушката им е съставена точно от такива, отрочета на бивши партийни величия, възпитавани в същият тоз комунизъм, когото така пламенно оплюват, пък в същност градят същото квото беше и преди 89-таУправлението на герп си е тоталитарен комунизъм отвсякъде, начело с комсомолската ..опс младежката организация гроп
34
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колелото на промяната вече се е завъртяло и няма спиране. Колкото и да се пените правителството ще падне. Лошото в случая е, че може да има и счупени глави, както предишния път.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки народ заслужава онези които го управляват. Едно магаре като не е на кеф спира и протестира, а ние хич не можем да се равняваме с магаретата
32
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много точен коментар на Гърневски.Всяка дума точно в десятката.Откакто червената Мафия успя да излъже сума ти е наивници да изберат кремълската марионетка Радев за Президент, непрекъснато демонизират управляващите оплюваки всички постижения на Кабинета и представяйки страната ни като едва ли не последната страна по всички показатели на Света, за да подготвят тълпата за революционната ситуация днес.Да ама Не Ресто, не стана !
31
3
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
За 32 години _ В България нищо не се промени- напротив- Арогантно Глуповати Хора говорят от Трибуната на Народното Събрание- Те нямат "езика" интелекта" ранга" за да са Политици- Политик не се учи- Политик е блестящ оратор - човек защитаващ интересите на Държавата -А сега едни барбаганьоси викат -В името на майка България -ще си напълня джобовете! Каква майка ви е тя?? Кои сте ВИЕ? Кой ви е възпитал така безобразно! За 32 Години БЪлгария загуби много- "КРЪВТА" отиде в Чужбина-Тук остана СКЕЛЕТА!
30
10
 
5
 
! Отговори
За жалост преди 3 години
на протестиращите това, което ЕС подкрепи е "върховенство на закона" а това означава, че улицата не може да свали главния прокурор, нито правителството. Нито пък президента може да ги свали, ако не му отърват. Също така означава, че не може да ходиш и да провокираш Доган, защото за Европа, той е защитник на малцинстата, а там това е "върховенство на закона". Така че ако искате нещо друго - то ни дърпате в Евразия, а на нас ни харесва в Европа - сори
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вотът няма как да мине, защото има такива, като Магарешки, които излязат ли от властта, никога няма да за докопат, а това е пагубно за тях.
28
3
 
7
 
! Отговори
Ако имат преди 3 години
малко мозък тези, които протестират против мафията, или поне техните водачи трябва да се съсредоточат в организацията на протеста, а не да се радват на количеството хора по площадите. Нарича се охрана на протеста и НЕ - МВР няма как да я осигури, ако протестиращите не я създадат вътрешно - така да се оплакват, че са ги изкарали комунисти, че са ги били задно с ултрасите не е много основателно. Редно е да се обърнат за сметка към водачите си, както и утре когато дойдат избори и те отново загубят
27
8
 
7
 
! Отговори
от 10 преди 3 години
До До до 10голем страх, че ако те изритат ще останеш гладен.. и да метете улиците не ставате гербави калинки. Удобно ви е така, храним ви, поим ви, бонуси ви дават, работа не вършите, отговорност не носите - кеф, кво ви дреме, че ние данъкоплатците се чудим как да изкараме някой лев.
26
15
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Мафията ГЕРБ направи Вторият Мандат на РАДЕВ_ ЖЕЛЕЗЕН!! --Но ТЕ са глупо-вати стражари милиционери -некъдърници Лузъри които си мислят че колкото повече викат =-толкова повече Вожда ще им напълни тяхните Нощни Шкафчета!!
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 20"Ми ти кво си свършил е, ?"Аз съм научил сам и минал през 5 занаята. Цял живот съм си изкарвал прехраната с ръцете и главата си. Честен труд, който не експлоатира никой, и не краде от никой, и не си предписва чужди заслуги.
24
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако исканията за оставка не бъдат доведени до успешен край, това ще е голям срам за БГ пред Европа!!Народът не трябва да се предава, докато Бойко не падне!
23
4
 
5
 
! Отговори
20 преди 3 години
Да не забравяме и ръсенето на глупости, което е около 100% от публичната му дейност.
22
4
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 3 години
Ми ти кво си свършил е, мишок? Друго освен да крадеш нафта от буса и тоалетна хартия от буса не си направил. Напразно дишаш въздуха.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До EmigrantПрекрасен разрез направен от врял и кипял в процеса на безметежно и тотално безконтролно крадене, дрогар. Иначе не е нужно да ти се направи патоанатомичен разрез за да се установи, че си куха лейка Emigrante.
20
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха, от каква работа се е пребил Бокича бе? Тоя цял живот не е свършил една полезна работа.Вози се насам натам, режи ленти, и тъпче пачки в шкафчето. Иначе като му слушаш простотиите, ще речеш, че всичко е направил със собствените си ръце, и платил със собствените си пари.Аде стига глупости.
19
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестът беше опорочен от БСП. Цоциалисти въобще не трябваше да бъдат допускани на площада, а трябваше да ги освиркват и да ги питат къде са скрили откраднатото. Никой няма да повярва на протест в който се внедряват получовеците от бандата наречена БСП
18
5
 
4
 
! Отговори
ПУЧ ЛИ-НИЩО ЛОШО! преди 3 години
За да си прочисти Европейска България завинаги от вътрешните си врагове този пуч ще бъде голямо облекчение за Военния трибунал, който ще заседава веднага след Космическата война, а тя е много близо. Иначе е абсолютно сигурно, че веднага при избухване тук на пуч нашите съюзници от НАТО и ПЕНТАГОНА ще пристигнат тук моментално. Да му мислят наивниците като генерал Шивиков...
17
9
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Чудя се -един заем от 16 МИЛИАРДА ЛЕВА ВЗЕТ ОТ ГЕРБ ПРЕДИ ГОДИНА -КАКВО СТАНА ?? КЪДЕ СА ПАРИТЕ-?? СЕГА ПОДСКАЧАТ ЗА ЕДНИ 29МИЛИАРДА
16
13
 
20
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Абсолютно точен и патоанатомично задълбочен разрез на протестите от Спас Гърневски!Дрогарите протестират,че след 70 години на безметежно и тотално безконтролно крадене,рушене,избиване на хора, им дойде времето да застанат пред Темида !!Газ пикаят и се смятат за недосегаеми!Не разбраха,че 90та година им се размина клане ,по свирепо от Баташкото!!Но никога не е късно да си го получат!!Значи Борисов е лошият,че се преби от работа,а Гадев е добрия щот лежи и дроби интриги и пучове?!Народе??!!