Ще има ли кадрови промени в кабинета?

Коалиционният съвет решава днес бъдещето на МС
Обновена: 23 юли 2020 08:31 | 23 юли 2020 08:30, Камелия Цветанова
101
Ще има ли кадрови промени в кабинета?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На заседание Коалиционният съвет решава дали и кои министри трябва да напуснат кабинета на Бойко Борисов.

Още по темата


Премиерът, вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и председателят на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов отново обсъждаха темата, но решиха, че преди да оповестят решението си ще разговарят с парламентарните си групи.

Очаква се днес те окончателно да решат кои министерски позиции могат да бъдат освободени.

През седмица Борисов поиска оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов, но впоследствие процедурата беше замразена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
1
 
! Отговори
Не може преди 3 години
Христо Иванов да прехвърля проблема, който си има / той или спонсорите му/ от болната глава на здравата. В края на краищата той си го написа този закон, дето точно описва, как се назначава и контролира главния прокурор. Верно тогава Борисов го подкрепи на 100 процента, обаче длъжен ли е човека да разбира от всичко. Доверил му се е, а сега тоя се обръща срещу него. И то призовава да му оправя бакиите, дето сам си ги е натворил. Справедливо ли е това?
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рокада се прави само веднъж в партията.А досега видяхме много рокади.Стига толкова.Време е за ендшпил.МАТ!
57
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не можем да те оставим повече да "размазваш тия,които не се съобразяват с тебе"/от записа/.Не може повече децата ни да бягат от тук заради ниските доходи,следствие на крадливото ви управление.Няма да търпим бухалката ти Гешев да действа избирателно само срещу неудобните.Преядохте с власт и пари и затова е крайно време да си ходите.
56
5
 
2
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До не може. И кой идва? Искам имена и уверение,че няма да стане по-лошо. Защото ние този салам сме го яли.
55
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какви промени бе наркоманчета, бойко даде 29 милярда евра на народа, никога няма да го сменим никога! Още 20-25 години да е жив и здрав ще гласуваме за Бойко!!!
54
6
 
5
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Най-ценното постижение на българското гражданско общество от Прехода насам е факта че България има Конституция и законодателство, които се аналогични на тези в развитите западноевропейски държави и които предопределят наличието на Партийна система и Разделение на властите .... опитите на едни маргинали от улицата, да подвеждат тълпата с искания са смяна на системата, президентска република и някакави форми на гражданско управление ще наредят България до държави извън ЕС, като раССия и Турция ...
53
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До алтернативата. Ама не излизат, нали? Защо ли?
52
6
 
2
 
! Отговори
Дори кмета преди 3 години
на Перник се обърна към Бойко дето му е партиен опонент и, човека му реши проблема. Хем дето се вика проблема си беше природно бедствие и то му го реши дългосрочно. Значи човека е нужен и признат, като ефективен дори от опонентите си. Не злоупотребява с положението, за да смаже опозицията. Кой друг политик или министър председател, или дори президент може да се заяви,че е такъв.
51
4
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
До 54. И откога е така? Нали през 2013 тулупът си тръгна и дойде БСП на власт? Защо не го промениха това? И защо си тръгнаха след само една година? Защо бе, дюмбел?
50
1
 
7
 
! Отговори
АЛТЕРНАТИВАТА преди 3 години
НА ОСТАВКАТА е ВСИЧКИ ДА ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦАТА И ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ.И ВЕДНАГА ДА ОТИВАТ ... ПРИ БАЙ СТАВРИ ...
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барба Ганьос е в ступор.Опитва се да ни баламосва с някакви рокади,докато Влади замете следите.Няма да стане.Отивате си.Всички.
48
4
 
1
 
! Отговори
Дори преди 3 години
протестиращите, започнаха да се обръщат към Бойко да им решава казусите с главния прокурор, макар дет се вика, неведнъж той им каза, че не той, а президента го назначава. Значи човека е необходим, незаменим и оценен като такъв, дори от най-яростните си опоненти - факт.
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тулупа и шайката около него всичко вече е казано.Е,може и още нещо да изскочи,но и това е достатъчно за да отиде в канала на историята.Според Евростат и всички световни медии,България е най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС.Не че и ние не си го знаем,де.Трябва да сложим край на всичко това.
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Пеевски и тия зад него позволят, ще има. Ако не, няма да има. Какво неясно тук, дами и господа ?
45
1
 
4
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
"Най-чистия" ще търси други чисти хора за да управлява с тях?Ти добре ли си?Я си пии редовно хапчетата,че лудостта е опасна и за околните.
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бокич ще тупа топката до последно.Прави се на улав ,като че ли не разбира,че хората искат точно неговата оставка,а не козметичните му промени.Това "Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме" важи само за първите три думи от изречението.
43
2
 
9
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
Запази си мнението за себе си.Ние сме млади,образовани и не искаме един *** еднокнижник повече да ни управлява.
42
2
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
И да ги махнат,,,и други да сложат работата ще е една и съща щото са си само едни фигуранти за пред публиката!Конците им ги дърпа задкулисието в сянка дето държи парите!Това е положението!Нито от бедните викачи по площадите..нито от Боко,Чоко и Мокро зависи нещо!Ония дето държат милионите и милиардите те решават кое как да е!
41
14
 
1
 
! Отговори
Народа е с БОЙКО!!!! преди 3 години
Нека Бойко остане а всички министри да ги уволни и с нови чисти хора да гради държавата!
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже тоя филм ни е омръзнал,да продължим да ги търпим,така ли?Не си познал.