Нинова уговаря 30 леви партии за общи действия

Цели се изграждането на социална държава
26 юли 2020 16:01,
141
Нинова уговаря 30 леви партии за общи действия
Снимка: БСП

“Водим разговори с над 30 партии и сдружения в левия спектър за общи позиции и действия.” Това заяви председателят на БСП пред делегатите на отчетно-изборната конференция в Ловеч, съобщават от пресцентъра на левицата.

Още по темата


“Целта е разграждане на паралелната държава и изграждане на социална такава, с развита високотехнологична икономика. На тези срещи загърбваме различията в годините назад и търсим единение зад национален план за модерна България с достойно място в Европа”, подчерта Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30 КУЦИ И САКАТИ ПЕДЕЛЕВИ БАНДИЧКИ ОТ ПО 2-3 ПАРТИЗАНИ
98
3
 
15
 
! Отговори
Станишев преди 3 години
До 105"Михаил Миков: Няма ясна лява алтернатива"Статията я има в сайта.
97
3
 
23
 
! Отговори
Курнелия разби БСП преди 3 години
*** водеше около 2500 комунисти от цяла България на този измислен митинг на БСП в София. Площадът беше наполовина празен. А самите комунисти казват, че предишни години на Бузлуджа са се събирали по 20-25 хиляди души. Това значи, че *** е намалила привържениците на БСП около 10 пъти. Сами си представете какво ще остане от БСП ако *** управлява партията още един мандат...
96
33
 
0
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До ДИМИТЪР ЛУДЖЕВ: БСП -вмирисан труп? БСП е единствената парламентарна опозиция? А ти кой си? Никой, жалък ***. БСП е управлявала и пак ще управлява защото България има нужда от социална политика.
95
3
 
13
 
! Отговори
Станишев преди 3 години
Борисов трябва да се обърне към избирателите си за митинг-подкрепа на правителството. Като ще го караме през просото, дай поне да се преброим, пък после ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат.
94
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възелът се затяга около БСП и президента. Знаят какво ще каже КС на 30 юли и правят палаткови лагери на 29. Ох, ама изцепките не се забравят. Скоро народът ще ви измете.
93
1
 
27
 
! Отговори
Бсп-жалки преди 3 години
Бойко бил такъв и онакъв... А какво да кажем за БСП, дето не могат да победят на избори един пожарникар и охранител вече дванайсет поредни години? Кой ще им има доверие ?
92
4
 
22
 
! Отговори
Симеон преди 3 години
И кой от силните държави ще разреши в България да имаме печеливша "високотехнологична икономика"? И - бедна държава, ако се превърне в социална - означава пълен крах на всичко само за няколко години! Г-жа Корнелия Нинова е една голяма червена паттка застреляна.
91
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на президента. Наруши Конституцията. Само НС може да иска оставка на Министър-председателя, само ВСС може да иска оставка на ГП. Недопустимо е държ.глава да отправя обиди срещу съдебната власт. КС ще ги отчете.
90
22
 
13
 
! Отговори
ДИМИТЪР ЛУДЖЕВ преди 3 години
БСП СА ТРУП..ВМИРИСАН КРАДЛИВ ТРУП !НО СЛАВИ Е ЖИВ - И ЩЕ ПОМЕТЕ ГЕРБ .СЛАВИС ТРИФОНАКИС = ИСКАМ КАТО СМАЧКА ТИКВАТА , ПЪРВОТО НЕЩО ::ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ НА БОКО !!..ЗА 12 ГОДНИ !...ВЛИЗА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ И ПРАВИ АКО ТЯБВА 5 ГОДИНИ РЕВИЗИЯ НА ГЕРБ И НА МАЛОУУУУМНАТА БАРСЕЛОНСКА ТИКВА.ДА СЕ ИЗДИРИ -- КОЙ ДОКУМЕНТ Е ИЗГОРЕН И ПУСНАТ НА ШРЕДЕРА...КАКВО Е ПРАВИЛ БОКО ЗА 12 ГОДИНИ ---- ОТ 4 ЮЛИ 2009 ГОДИНА, КОГАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ !!ТОТАЛНА УЛТРА-МЕГА РЕВИЗИЯ -- НА ТИКВЕНО-ГЕРБАВОТО РОБСТВО !
89
3
 
27
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Мисля си колко трябва да е тъn човек, за да повярва на такива откровени лъжи!?И най - фрапантното е, че много млади хора им се връзват!
88
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много леви(обратни) бе.
87
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мокрите сънища на нинова продължават.
86
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия 30 партии, са с итересни имена. Някои от тях са на хиподила, на чалгара, на старите пенсионери от БКП, на пенсионери с последен грош,, бирената партия. Но се пита , откъде пари ще дойдат за Яслата
85
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Определено, Нинова ме кефи изключително! Никога Партията не е била така разядена от подобен вредител отвътре:)Както казва народа - На зла Круша(вица) - зъл пърт!!!
84
3
 
23
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Другият път партиите ще са 100 - на ченетата и паркинсона! Мууухааа
83
6
 
22
 
! Отговори
ВАСИЛ БОЖКОВ преди 3 години
БСП ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ И ЗАКРИЕ. И ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОВА И ОГРОМНА ИСТИНСКА ЛЯВА МАОИСТА И УЛТРА-КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ .
82
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП, ДПС и Чалгата са ориентирани на изток. Никога не ги допускайте до властта.
81
1
 
27
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
То е ясно кои обединява, Татяна Дончева, Румен Петков, такива като Паунов, сдруженията на русофилите от яз.Копринка, Съюза на активните борци против фашизЪма и капитализЪма ... да вземе да призове и Сашо Аапашо, който също изникна сред старите муцуни на протестите ... Като представител на градските либерали десантчика с гумената лодка, също може да се влее в редиците на левичарите ... !!!
80
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баламурките са не повече от 2000.