БСП vs. Борисов: Раздава парите на българите сякаш са лично негови!

Премиерът трябвало да предложи актуализация на бюджета
290
БСП vs. Борисов: Раздава парите на българите сякаш са лично негови!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини управляващото мнозинство, че потъпква парламентаризма и настоя премиерът Бойко Борисов да дойде в НС и да предложи актуализация на бюджета.
 
"Премиерът да дойде и да не говори в парламента за мазнинки, а да дойде с числа какво е изпълнението на бюджета, какви са прогнозите, откъде идват тези 2 милиарда и да дебатираме как тези пари ще стигнат до хората и бизнеса, а не до вашето обкръжение“, отсече тя в декларация от името на ПГ на БСП.
Още по темата
Тя обвини лично Борисов, че е обявил антикризисните мерки, докато е пътувал из страната.
 
"Пак от джип, а сякаш това са му лични пари, не, това са парите на българските граждани и вместо днес да е тук да предложи актуализация на бюджета, както се прави в парламентарна република, какво предлагате вие -дори не мнозинство, а един депутат Валери Симеонов и то в Закона за местните данъци и такси иска промяна на ДДС върху вино и бира. Това не е нормален парламентаризъм“, скочи червената шефка.
 
Според нея по този начин управляващите лишават опозицията от правото й да направи своите предложения за актуализация на бюджета за антикризисните мерки.
 
"Лишавате ни от възможността да изложим своето виждане за антикризисен план. Сега кой носи отговорността за предложенията и защо не давате гаранции, че парите няма да отидат в чекмеджето на Борисов", настоя тя.
 
Заради призивите на Нинова, шефката на НС Цвета Караянчева обяви, че ще разговаря с премиера и ще уведоми депутатите дали ще отиде при тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
0
 
1
 
! Отговори
postradal pasi преди 3 години
До ЩирлицВъоръжавайте се ама не с търпение ...
234
2
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Комсомолските секретари управляват България от 1944г.Айде по-леко,че няма да заспите.
233
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На дневен ред се задат едни големи пари,и комсомолските секретари място не могат си намери.С такава стръв плюят,че ще се отровят сами накрая.Те не искат законни избори,защото тези избори първо не могат да ги спечелят,и второ са много далеч,чак догодина.А до тогава обещаните пари ще бъдат усвоени и разпределени по фондовете за развитие.Така че те не могат да чакат повече,и искат да бутнат сегашното правителство чрез уличен преврат,заблуждавайки и подлъгвайки младите лявоориентирани студенти и уче
232
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия ,,гладните'' ако дойдат отново направо не знам какво ще и се случи на тая държавица.Идват отново избори,а те няма дори и политическа платформа за това.Насъскват безпричинно народът срещу настоящето правителство,говорят срещу ЕС от където чакат да дойдат парите които те планират да откраднат,и се молят България да излезе по някакъв начин от ЕС,защото ЕС разледва злоупотреби с парите по техните фондове.БСП иска като краде,никой да няма право да им държи сметка.Те дори не обещават нищо на хорат
231
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, ако пак дойде БКП-то.... Голяма мъка ще бъде.
230
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя дава, а при вас как беше?
229
0
 
3
 
! Отговори
Домуса преди 3 години
До БСП са гад.иниАз чистя София. Някакви проблеми ли имаш?
228
7
 
22
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
А бе, червени отпадъци, да не ги раздава на аверите си в махалата, раздава ги на пенсионери, лекари, бизнеса. Ако вие го бяхте направили щяхте да оревете всичко колко сте добри.
227
9
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Бойко другия месец ще ни даде 50 лв. и още 50 за септември, и още 50 за октомври. След това ще даде и Коледна добавка, а след това и Великденска. И ето, че си е изкарал мандата. След това ще гласуваме за ГЕРБ и ГЕРБ ще управлява без Бойко, и така Бойко няма да влезе в затвора никога.
226
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президентът си вдигна юмрука и поведе народа, а Бойко си вдигна шкембето за да си види умрялата работа.
225
2
 
10
 
! Отговори
Асан преди 3 години
Тоа пъ! Оти раздава паре на бъгарете> Нали бкп-то казаа, дека само на назе шъ дават ако гласуваме за тех
224
6
 
20
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Много алчна тази. Само за пари мисли. Дато Амгъл от Задругата на Пръстена.
223
7
 
22
 
! Отговори
коко преди 3 години
Импексовата кръв пикае.Горката,нрможе да се облажи и тя.Скапаната и телевизия се роди с тия протести.Само протести и руски филми.
222
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а бе той раздава, ами ти......само прибираше!
221
23
 
13
 
! Отговори
ПОЗОР ГЕРБЕРИ преди 3 години
ГЕРБЕРИ ИЗСЛУШАЙТЕ ТОЗИ ЗАПИС, НА ВАШИЯ ДИКТАТОР И АКО СЪВСЕМ СТЕ ГАНЬОВЦИИИ ТОГАВА ПАК ГО ХВАЛЕТЕ.https://youtube/watch?v=R_Fb6_eXBW0
220
8
 
27
 
! Отговори
Курнело , ма преди 3 години
Е те тая изфирясала червена *** е дежурната оплаквачка. Все нещо и криво, все нещо не става по нейна воля. На всяко действие на правителството скача като ощипана.
219
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дариткова ги нарекла про/стаци.не знам дали е така,но БРАВО НА ДАРИТКОВА!!Меко казано ПРО/СТАЦИ!!
218
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес Цвета Караянчева наказа депутат от БСП че каза че Бойко се крие като мишка от въпросите на опозиционните депутати и от протеста. А самата тя беше наречена в потвърдения от САЩ запис проста кърджалийска........... Караянчева докога ще търпиш да си в ролята на обслужващ персонал.
217
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия наистина са полудели,АБЕ НЕ-НОРМАЛНИЦИ В КОЯ ДЪРЖАВА ПРЕМИЕР РАЗДАВА СОБСТВЕНИ ПАРИ И КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА??НАЛИ ГИ ДАВА НА ПЕНСИОНЕРИ И ТО НА ВСИЧКИ,МНОГО ЧЕРВЕНИ ПЕНЦИИ ЩЕ ВЗЕМАТ ДОБАВКИ!!БКП Е ПРОТИВ 1000ЛВ.ЗА МЕДИЦИ,ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ,ПРОТИВ ПО-НИСКО ДДС пък макар и за вино о бира!А ПРОТИВ ЛИ СА И 9% ДДС ЗА ДЕТСКИ СТОКИ??КаКъв е проблемът сега,ЧЕ НЕ ГИ РАЗДАВАТЕ ВИЕ НАЛИ,НЯМА ДА ГИ РАЗДАВАТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ!ВЕРИЦАТА ВИ СКА..ПАНА!!ЛИЦЕМЕРИ ДОЛ/НИ И ГНУ/СНИ!
216
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конституция - Република България е държава с парламентарно управление. Разбира се че Винету, агент Буда, псуващият политици от Европейския съюз е длъжен да се отчита пред парламента за всеки един лев.