Служебен кабинет ще осуети бюджета на ЕС за възстановяване

Близо 25 млрд. евро са безвъзмездна помощ за България
2 авг 2020 10:55, Екип на Bulgaria On Air
184

Eвродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев обясни в предаването „Опорни хора“ на Bulgaria ON AIR, че от общата сума от 29 млрд. евро, отпусната на България от ЕК за справяне с кризата, 24.7 млрд. са безвъзмездна помощ.

4 млрд. се отпускат като дългосрочни заеми. Според евродепутата в Европейския парламент има несъгласие с решението на Европейската комисия за Фонда за възстановяване.

Европарламентът е недоволен, защото са орязани ресурсите на много от общите политики на ЕС, като програмата "Еразъм“, по която учат много млади хора от България, парите за отбрана, за външните граници и др.

Според Андрей Ковачев до октомври трябва да се постигне споразумение.

Ако в България се състави служебен кабинет, страната ни ще осуети и ще отложи решението на целия Европейски съюз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ммм да! А сега си представете болници в които няма лекари, полицаи и пожарникари натръшкани, децата ту на училище, ту в къщи, студ, сметки за ток и парно, за лекарства и на фона на това нямаме Народно събрание, което е единственият орган, имащ правото да гласува закони! Тогава служебният кабинет на Радев започва да управлява държавата с наредби-закони /случило се е само по времето на фашизма/, което означава бламиране на Конституцията и реално тоталитарно управление! Това е сценарият на БСП!
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драго ти си очеваден ***, некадърен при товаПреориентирай се, бойчето е пътник заедно с наденицата ти
23
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
отношенията на ЕС с България са със правителството на страната!НЕ ЛИЧНО С Боковата Хунта!!!!Така че каквото и да е правителството,то ще ни представлява там !Служебния кабинет НИТО Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН,нито ще бъде "нелегитимен" там!Тия "помощи" могат да се разпределят от всяко правителство и всяко НС!!!!..Проблема е,че Тиквата нема да може да ги разфърля по чекмеджетата си,ако падне от стола!..Това е проблема на гробарите.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОРУМПИРАНИ ГЕРБАДЖИИ - МАРШ ОТ БГ.
21
0
 
3
 
! Отговори
ууу преди 3 години
До АнонименДават малко на послушните си слуги, за да могат да вземат повече.
20
0
 
5
 
! Отговори
ДъртГербаджия преди 3 години
Бюджета на ЕС за лапaне
19
0
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
и на Боко шкачето от тоя пари няма нищо да види ... това е проблема
18
0
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Ей,мяу,ЕС ще дава пари,колкото успеем да изкрънкаме/в момента получихме най-малко от всички съседи в ЕС/,защото си плащаме вноските и те съвсем не са малко.Измисли си нови опорни точки,че тия вече се изтъркаха.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15а нещо да кажеш за "надарените", дето десетина години не можаха да предложат нещо свястно и постоянно губят изборите?
16
13
 
5
 
! Отговори
Драго преди 3 години
Най-голяма грешка, която този безкрайно елементарен народ така упорито се опитва да направи, е да свали Борисов. Факт е, че той не е цвете, но за момента по-приемлива алтернатива от него няма.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо по-нелепо не можаха ли да съчинят? Мега бездарни, дори само заради тая глупащина #оставка
14
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пакзатова ли фигуранта напъва за служебен кабинет? освен това, при кабинета на орешарски как спряха всичко? хората не са прости и не дават пари на крадци, разбойници и мошеници!
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Запазена марка на ГЕРБ е да плаши народа-с чували с трупове,със спрени еврофондове,с фалит на държавата,ако не са те.Айде бе.Неграмотници ни убеждават,че те са най-добрите и без тях ще умрем.
12
12
 
5
 
! Отговори
Бау преди 3 години
ЕС не иска да дава пари на държава в хаос. Толкова ли е трудно да се разбере ... За това протести и оставки не са добра идея сега. Ама народа е бесен и не мисли рационално изобщо. Ще страдаме всички ...
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бюджета на ЕС за възстановяване няма да го усетим. Ще го усвоят за един следобед, а ние пак ще сме си в криза. Така че не ми дреме.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ангелогласният"трубадур" Каза"! Ако махнете крадеца Тиквун,Европа отива в небитието! Абе ти нормален ли си бре к'елеме малко?
9
1
 
12
 
! Отговори
Пак преди 3 години
Този лъже, парите се дават на държава а не на управляващи който и да са те....
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде бееее,верно ли?Ами да пробваме.Ако стане така,пак ще ви върнем на власт.Ама че сте елементарни.До един.
7
2
 
12
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Значи открито ни казвате, че Европа ще спре парите, ако не е крвдливото им протеже Бойко на власт? Каква демокрация е тоя а тогава? ЕС в този си вариант на 10 скорости е една не работеща организация каквато беше СССР.
6
2
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
за да не осуетяваме ес наи добре да излезем от него както направи англия и си спести50 милиарда вноска там сме без референдум което е недопустимо