Протестиращи направиха палатков лагер във Варна

Протести имаше и в Бургас, Пловдив, Ямбол и Стара Загора
Обновена: 4 авг 2020 08:59 | 4 авг 2020 08:05, Елка Василева
89

Три ключови кръстовища в София остават блокирани за пореден ден. Протестиращи блокираха кръстовището пред общината във Варна в понеделник вечерта. Демонстрантите опънаха четири палатки и заявиха, че ще останат там, докато не бъдат изпълнени исканията им за оставки, предаде Bulgaria ON AIR.

В Бургас същото поискаха около 50 души. С викове "Оставка" протестиращите преминаха през центъра на града и изпяха химна до Морската гара.

Пред сградата на общината в Ямбол за поредна вечер се събраха недоволни граждани от управлението на страната.

А около 20 души за пореден ден излязоха на протест в Пловдив с искания за оставките на премиера и главния прокурор.

Вече пети ден протестиращи са разположили палатки и на пътя Стара Загора – Хасково при подстъпа към магистрала "Тракия". Намеренията им са да останат, докато не бъдат пуснати да осъществят предварително планираното си шествие през магистралата. Кметът на Стара Загора Живко Тодоров се срещна с тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЕГА ЩЕ ОФЕКАЛЯТ И ОМИРИШАТ ПРЕД ОБЩИНАТА- А КОЙ Е ОРГАНИЗАТОРА НА ПАЛАТКОВИЯ ЛАГЕР- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗНАЕМ ЧЕ БОЖКОВ Е ТОЯ КОЙТО ПЛАЩА ПРОТЕСТИТЕ- АЛТЕРНАТИВНАТА НИ ИКОНОМИКА- ТАКА ЩЕ Е ДО МАРТ.
58
1
 
6
 
! Отговори
Ура! преди 3 години
В знак на протест искам да опъна палатка в Бургас или във Варна, но да е някъде до пясъка на плажа, общината да инсталира наблизо химическа тоалетна и душове, а другото си е наша грижа.Няма да изнудваме никого чрез гладна стачка и не е нужно да ни плащат. Само едно безплатно местенце за палатката искаме, душ и тоалетна. И ще скандираме каквото кажете, чак до средата на септември!
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо във Варна да няма ***?Защо да няма хора, на които да не им дреме за туристическия сезон.А избори с палатки няма как да предизвикат.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,В един бар поставили барман- робот.Влиза първият посетител.- Колко е Вашето IQ?- 160. Барманът му сипва едно уиски и започва разговор за квантова физика., глобалното затопляне.Влиза вторият - IQ 80.Разговарят за спорт,жени, курорти.Третият посетител е с IQ 20. Барманът го пита:- Тази неделя пак ли сте на избори?,,
55
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,- Кърджилов спечелил кола от лотарията на Божков.- Не, не бил Кърджилов, а Бабикян.Не било кола, а колело. И не го спечелил, а му го откраднали.,,
54
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 55Бил ГЕЙ е човек по-богат от цели страни и пълен Куко. За справка провери "лечебните" му ваксини в Африка какъв ефект имат над хората, господин ПЪЛЕН ОТЛИЧНИК ОТ СОФИЯ . Точно е такива БОГОВЕ като него и теб са си помислили,че са нещо повече от другите. Първо ако имаше нещо човешко в теб, нямаше да пишеш пост колко си ПЪЛЕН ОТЛИЧНИК ОТ СОФИЯ
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОставкаЯ ми кажи в какво е невежа? Пълен отличник, с научна степен! И не от природоматематическа в Горно нанадолно, а в София. И в частния бизнес е бил. За разлика от фффатмаци. Най-голения *** в казармата бе отличник от елитната тогава Национална гимназия за древни езици и култура. Бил Гейтс според теб също е невежа? И още много други. "Адвокат" Хаджигенов е еродит и пример за поведение? Онзи с"допинга" в чая дето го бият баби с *** да не те питем? Такива обикновените хора харесват?
52
1
 
12
 
! Отговори
STK преди 3 години
До dmxМоре от народ казваш, 700 до 3000-4000 ако са море от народ то двама с натопени шпаги са море от любов, което вероятно търсиш. Я се осъзнай бе. Повечето хора НЕ искат предсрочни избори, а и обстановката не налага такива. Скоро са редовните, предните ги проведе Ал Бънди с назначеното от него правителство. Какво ревете за манипулации. Ако има такива то е ясно кой е могъл да ги направи.
51
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 56 иначе викаш Боколандия е демократична. В една нормална държава тоя и цялата му хайка необразовани простаци да са по затворите
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гражданинНе, това ни го представят за демокрация. Все да си прави каквото иска, без да го интересуват околните.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 50 Самия ти начин на изказване говори достатъчно.
48
9
 
0
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
До: ДокторДокторе, чакаме смяната на главния прокурор. Строим новия затвор.Бойко да ни дига надника, че после кой ще го храни?
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До dmxПротестират не милиони- милиарди протестират:))))))))))))))).Ще ви се. :)))))))))))). Интересно кога първия гладуваш влезе в интензивното какво песен ще запеете и дали шефа ви Ицо ще може да спи, че това в неговия тефтер се пише. Ами вие сте ограничени трудно ще разберете.
46
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 45Успех, слепецо. Хубаво е да погледнеш по-далеч от носа си. От началото на др година ще започнат масови фалити на световни банки, пък ти си стой вкъщи на топло, когато спестяванията ти се изпарят и твоят работодател фалира. Успех
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 43В БГ е полу демокрация, хем сме демократични,хем се държим като авторитарни диктатори :) Няма оправия по наште земи...Изборите са тъмната Индия, при положение че гласуват 30% от правото си за гласуване население, големи далавери стават там :)
44
22
 
5
 
! Отговори
dmx преди 3 години
50 човека ли? Те и и в София 20-50 безделника били окупирали кръстовищата и пречели на хората да работят. Глупости на платените медии. Протестират хиляди и две трети от населението ги подкрепят. Това са параметрите на протеста. Ясно, че не може всички да кибичат по цял ден на улиците. Вижте какво става след работно време - море от народ. Треперят корумпираните мишлета. Ще има и затвор за някой, май, скоро
43
6
 
18
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Драги ми "протестиращи" , да не мислите , че сега като правите цирковете си , през зимата ще имате работа ? Споко , ще ви оставим в палатките да си протестирате ! На нас ни е топло в къщи. А казаха, че щяла да е люта зима ! На лют протестиращ - люта зима !
42
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 27Всички тези оплаквания - към главния прокурор Гешев и към премиера Борисов!Ако те си вършеха работата, нямаше да има такива бунтове в цялата държава.Ако ГЕРБ не беше мафия а нормална партия, всички ние щяхме да живеем спокойно.А те се скриха като лалугери в миши дупки. Къде са бе? Защо не се показват?Намери ги, като недоволстваш! Точно ти няма да станеш министър, за да осъществиш идеите си за въвеждане на ред!!!
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ганьоЗаблуждавате се, че в условията на т.нар. "демокрация", печели мнозинството. Дори и на избори.
40
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Вождът" нали е врачка и каза, че идва трудни времена. Вия мрънкачи от коя страна на барикадата мислите, че ще бъдете