Каракачанов за палатковите лагери: Подобни неща не могат да се търпят

Соросоидни НПО-та искат джендър република и гей бракове, каза вицепремиерът
9 авг 2020 13:42, Анисия Иванова
631
Каракачанов за палатковите лагери: Подобни неща не могат да се търпят
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира във Варна възстановяването на палатковите лагери в София и твърдението на столичната полиция за опити за окървавяване на протестите:

"Хората, които първата вечер отидоха - с качулките, с маските - бяха приготвили бухалки, бяха приготвили запалителни течности, с идеята - какво да правят - да ги хвърлят по полицията или да нападат полицията, с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор.

Полицията постъпи мъдро, не ги атакува. Подобни неща не могат да се търпят вече. Не може, в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм съгласен", заяви вицепремиерът.

В отговор на въпрос каква ще е реакцията на държавата ако се стигне до крайни действия, той отговори, "че няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко".

Във Варна той съобщи още, че се водят преговори за закупуване на подводници с две държави.

Министърът обясни, че опциите за подводници "втора ръка" са две - едната е Норвегия, другата европейска страна, с която България преговаря, министърът не назова. Каракачанов изрази надежда в следващите години да бъде решен и въпросът с подводниците.

Преди да се стигне до подписването на договор за строежа на двата нови модулни патрулни кораба за ВМС, трябва да приключим преговорите, коментира още той.

Министърът изрази надежда, че следващите няколко месеца, най-късно до октомври, той ще бъде подписан. И двата кораба ще се строят във Варна, Каракачанов припомни, че нашето условие е било минимум единият от тях да се строи в България. Според него при строежа у нас страната ни ще ползва "бонус", тъй като 40 процента от парите са за грубата работа по изграждане на корпусите на плавателните съдове, т.е. това са пари, които ще останат в българската икономика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
429
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След оставката - всичкото патриот - на палатки, включително е Джинбазки и Слабаков
428
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До браво за подкрепата 490на независимите протестиращи в чужбина....И колко на брой са протестиращите в чужбина или процентно от числото на живущите там??
427
8
 
15
 
! Отговори
браво за подкрепата преди 3 години
на независимите протестиращи в чужбина
426
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И крадците не се търпят, както той самия каза - много изнагляха
425
1
 
16
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
КАРАКАЧАНОВ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
424
1
 
21
 
! Отговори
EНИЧАР HA ДОГАН преди 3 години
Ти ли продажник ще плашиш хората с органите на реда? Баницата и киселото мляко и милиардите от европейските фондове за теб само да са а за народа тояга? Тези органи ако не бяха мутренски групировки щеше теб да подгонят първо и в затвора щеше вече да те водят за предателство срещу народа и държавата. Я кажи колко паспорти продаде на турци които дори не знаят български?
423
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чичо 484Ало,,военния,,-подарихте 2млрд.долара на чичо Сам за някакви щайги......Чичо е прав, ако бяха инвестирали в хеликоптерни линейки примерно щеше да има смисъл. Покупката е просто безмислена. На всичкото отгоре сме в НАТО така че защитата (е не че някой иска да ни нападне) ни е абсолютно осигурена.
422
1
 
14
 
! Отговори
ББ заповяда преди 3 години
Каракачана, премиерът е наредил на Терзията и Хаджията никакви погроми от милиционерите над блокиралите Орлов мост, площадчето пред Ректората и пл."Независимост" нито през деня, нито през нощта. Забранил е и побои над протестиращите. Те ще предадат на Тони Тъ. Така че заедно с Татарина от Бургас свивайте знамената и си мирвайте на задните части. Ако скочите той ще разтури коалицията и вие двамата ставате безработни. Did you understand? И ще помиришете/видите НС през крив макарон!
421
0
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Ало,,военния,,-подарихте 2млрд.долара на чичо Сам за някакви щайги,които изобщо не е сигурно,че ще дойдат някога.Вместо тях да бяхте купили модерни противопожарни машини и хеликоптери за гасене на пожари.Всяка година има десетки пожари и ние никога не сме на ниво.Поне пожарникарите да могат да си вършат работата по-ефикасно,а от вас освен кражби и далавери нищо друго не очакваме.Хайде марш.
420
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 482Барикадите са нещо като да се застреляш сам в краката! Много от симпатизантите минаха в другия лагер което намалява бройката на недоволните от Герб! Ако застанете на тротоара така че да ви виждат всичките преминаващи през кръстовището за броени дни ще съберете повече привърженици към каузата. Мислете, мислете, мислете!
419
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Твоят бос нареди да не се пипат барикадите - така че ще трябва да ги търпиш ! Както ние те търпяхме !
418
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нечистоплътен агент
417
1
 
16
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Ох ,завалията се загрижил за демокрацията.Усеща,че кранчето му пресъхва,като язовир Студена.
416
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Прасе с каска 478Затова е цятото това врещене и черните предсказания за "тежкото време" което щяло да настъпи ако ГЕРБ си заминат......Не е само до Герб или друга партия! Лошото тепърва идва защото България е силно зависима от ЕС, а ЕС ще гледа първо тяхните граждани да са добре преди българските! Ако, да кажем, България беше прикрепена за момента към Русия сценария щеше да е същия. Кофтито иде независимо дали Герб ще са на власт или друга партия, неизбежно е особено за слаба държава -нашата
415
6
 
1
 
! Отговори
А 1 преди 3 години
До Прасе с каскаах червени ,червени рози ,но без бодли,хибриди червени,червени... изпята вие песента!
414
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 473а доган бей и пеевски и мутрите му приятели като си заграждат държавата незаконно няма проблеми нали.Има разбира се, но така е когато царува БКП-то! Когато не могат да поделят кокъла веднага се скарват и всяка партия гледа да привлече колкото се може повече "граждани" на нейна страна за да се образува маса! Масата се налага, идват "ангелите нови" и преразграждат двора по техно му. След някоя друга година като се оядат сюжета се повтаря но с дгугата "честна" партия и така завинаги
413
0
 
14
 
! Отговори
Прасе с каска преди 3 години
Шубето е голям страх .... Ако тия мутри паднат от власт Борисов и 2-3 от приближените му може и да се спасят ама Шкембе-воевода го чака дълъг и мъчителен съдебен процес и раздяла с натрупаните с "труд" доларчета ... а после и затвор.Затова е цятото това врещене и черните предсказания за "тежкото време" което щяло да настъпи ако ГЕРБ си заминат. Да, тежко ще е... за гребаджийските муцууни и слугите им . Ще си загубят сладката службичка и ще трябва да работят като всички нас ....
412
10
 
4
 
! Отговори
РАБОТ преди 3 години
вкарай баретите в протеста да ги згънат на 2 на 3 ,че тез /***/ от дума не разбират!
411
3
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Дори Борисов да е решил да хвърли пешкира,този и онзи с кофти мекото произношение го юркат да се бави ,нали не носят отговорност пък гърба му е широк за да се крият.
410
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и друга алтернатива като например Краско да отвори бутка за български паспорти в лагера.