Каракачанов за палатковите лагери: Подобни неща не могат да се търпят

Соросоидни НПО-та искат джендър република и гей бракове, каза вицепремиерът
9 авг 2020 13:42, Анисия Иванова
631
Каракачанов за палатковите лагери: Подобни неща не могат да се търпят
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира във Варна възстановяването на палатковите лагери в София и твърдението на столичната полиция за опити за окървавяване на протестите:

"Хората, които първата вечер отидоха - с качулките, с маските - бяха приготвили бухалки, бяха приготвили запалителни течности, с идеята - какво да правят - да ги хвърлят по полицията или да нападат полицията, с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор.

Полицията постъпи мъдро, не ги атакува. Подобни неща не могат да се търпят вече. Не може, в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм съгласен", заяви вицепремиерът.

В отговор на въпрос каква ще е реакцията на държавата ако се стигне до крайни действия, той отговори, "че няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко".

Във Варна той съобщи още, че се водят преговори за закупуване на подводници с две държави.

Министърът обясни, че опциите за подводници "втора ръка" са две - едната е Норвегия, другата европейска страна, с която България преговаря, министърът не назова. Каракачанов изрази надежда в следващите години да бъде решен и въпросът с подводниците.

Преди да се стигне до подписването на договор за строежа на двата нови модулни патрулни кораба за ВМС, трябва да приключим преговорите, коментира още той.

Министърът изрази надежда, че следващите няколко месеца, най-късно до октомври, той ще бъде подписан. И двата кораба ще се строят във Варна, Каракачанов припомни, че нашето условие е било минимум единият от тях да се строи в България. Според него при строежа у нас страната ни ще ползва "бонус", тъй като 40 процента от парите са за грубата работа по изграждане на корпусите на плавателните съдове, т.е. това са пари, които ще останат в българската икономика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а доган бей и пеевски и мутрите му приятели като си заграждат държавата незаконно няма проблеми нали
408
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До За сведение 469Тоя комунистически нагъл доносник Краси с 5 тераси, не мога да го гледам!Не е само Краси а цялото БКП - Герб, БСП, Патриоти, Воля, ДПС и прочие! Искат да снемят едната мафия с друга от което някои ще понамажат но българския народ пак ще го......нали се сещате!
407
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами защо ги търпите тогава? Ако такъв лагер възникне на ключово кръстовище някъде на запад веднага полицията ще ги измете на тротоава или възможно най-близко където няма да пречат! Никой няма право да забрани протеста но в крайна сметка права имат всички граждани.
406
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оправи си армията,имаш толкова много служители на двойна хранилка-заплата и пенсия едновременно четири години до кога,няма незаменими!!!
405
2
 
11
 
! Отговори
За сведение преди 3 години
Тоя комунистически нагъл доносник Краси с 5 тераси, не мога да го гледам!
404
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрите. Долу правителство в което участва това нещо на снимката. Долу правителство на Борисов, Доган, Гешев, Пеевски, Каракачанов...............Съд и строга справедлива присъда
403
2
 
14
 
! Отговори
ЗАТВОР преди 3 години
Ти прokлeт предател втори път няма да се докопаш до властта.Ти си поредната грешка на българският избирател и на обстоятелството че в България истински политици няма и трябва да избираме измежду мутри като теб
402
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнycнa мaзнa топкa. Такова НЕЩО като теб не може да се търпи. Веднъж излъга хората с обещанието за 300 лева минимална пенсия. Втори път няма да ти гласува и сляпа бабичка.
401
1
 
4
 
! Отговори
бг преди 3 години
другарю Каракоччанов не сте прав по въпроса за гейовете .Вашите вождове и учители от СССР държат в центъра на столицата препариран гей и му се кланят.
400
1
 
13
 
! Отговори
ПОНИ преди 3 години
Защо до сега прокурорите не се самосезираха и за действията на тая каракачанка? И за всички други престъпници? Престъпни прокурори!!! Народ ът ви бил виновен? - за какво бе, наглеци? Махайте се час по скоро! Всеки миг с вас е загубен за България. Дано не сте изхарчили всичките народни пари, защото как ще управляват тези след вас, които трябва да възстановяват изчезналата държава?!
399
1
 
8
 
! Отговори
ЯСЕН ВАН ДЕР ЩРУДЕЛ преди 3 години
ВМРО -- Държавна Сигурност ги създаде, заедно с ДПС .. И то по едно и също време -- на 7 април 1990 година !!НЕСЛУЧАЙНО КАРАКАЧАНА И ДОГАН СА НЕСМЕНЯЕМИ !Целта беше да вземат имотите на старата оригинална организация в СОФИЯ най-вече , при идващата реституция .ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА СЕ ЗАБРАНИ ТАЗИ ТЕРРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ . ОТНОВО .Така казаха от САЩ . ВМОРО МЕВЕРЕ ЕОО --АУТ, ЗАВИНАГИ .
398
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бряг на черепната кост. Президент фигурант. мин.пред. череп. Мин.на външни сарай. Мин на културата чалгар. Благодат, ама не го искаме.
397
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двама хитри, професионални демагози,успяха да изтикат Борисов на "пързалката".Той увлечен от чувството си да остане да власт,прегърна тяхната идея и това ще ускори заминаването му от "Дондуков"1,този път,безвъзвратно.Низост,унижение е,да се "облегнеш" на нещо,което е лишено от всякаква сила и авторитет.Ум умува,ум робува,у патки пасе!
396
9
 
7
 
! Отговори
Много е просто преди 3 години
Разследвате, арестувате организаторитеДругите малко по малко ще се разотидат.Ораганизаторите с повдигнати обвинения и на съдЗаконно, честно, ефективно
395
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние не можем повече да ви търпим.
394
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След изхождане!!А вии ???Само с тоялетна хартия го прибръсвам ако има!!!Аз пробвах да не го мия, ама сърби яко, после през денят!
393
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каракачанка захапи с обратната захапка и не пускай!Само напред и нагоре!!
392
3
 
4
 
! Отговори
Сачева за герб преди 3 години
"Ако в случая с хората, за които говорим от политическа партия ГЕРБ, няма как в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет, част от тях. Няма как те да се занимавали с покровителство на едни ли други сенчести бизнеси и изведнъж внезапно, когато са станали на 40-45 години, да са станали човеколюбци."
391
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжеш,пишман патриоте.Никой не иска гей бракове и ***.Искаме да се махнете от властта.Веднага!
390
3
 
17
 
! Отговори
тюфлек преди 3 години
време е лично да изпиташ колко "полезно работят" бюрото по труда и агенцията за социално подпомагане