Дончев: Един политик трябва да слуша добре, а не да говори

Има нужда от промени в Конституцията, заяви той
15 авг 2020 09:30, Петя Славова
136
Дончев: Един политик трябва да слуша добре, а не да говори
Снимка: БГНЕС

"Категорично има нужда от промени в Конституцията и свикване на Велико народно събрание". Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев пред bTV.

"Илюзия е, че един политик трябва да говори добре - един политик трябва да може да слуша добре. Мисля, че тези предложения са в резултат на добрия слух", обясни още той.

Още по темата

"Нужда от рестарт има. Факт е, че демокрацията е в криза. Една голяма част от българите не познават държавната уредба и нямат доверие в институциите", заяви Дончев и допълни, че ГЕРБ са започнали да подготвя тези промени още преди пет години. "Дори в програмата, с която се явихме на последните избори, са заложени тези промени. Нямаме нужда да печелим време. За нас е най-изгодно да си подадем оставката, но така нищо няма да се промени", каза вицепремиерът.

Той пак потвърди, че не би заел позицията на премиер. Дончев коментира и предложението за наборна нужда като го нарече спорно. "Не съм сигурен, че майките на момчета ще са във възторг от това предложение", уточни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Ей Продиджи !- Ти не умря ли БРЕ?? Сега на Политик се маскираш?хахаха
19
4
 
8
 
! Отговори
Правилно Оставка преди 3 години
Затуй ЕДИНАДЕСЕТ години Стигат!Оставка е решението.Нагледахме се на евра, кюлчета, пишаЦи, чалги за фон.Наслушахме се на Пунти Мари, Главанаци, ***, ев***л съм ги с двеста, туй немеца унгарица ги въ?ртааа.По живо по здраво, както в Британския Парламент - Бяхте ни много полезни от ГЕРБ, благодаря ви за дългогодишните труд и усилия...Време е да си ходите, така си Велият Чърчил, Чембърлейн, Дьо Гол.Няма нищо срамно сър Джон да си подадете оставката!Историята помни и Мария Антоанета?!
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е в интерес на Владетелят на слуша мнението на Поробения, освен ако не му дава илюзията за свобода (каквато е демокрацията).
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е Дончев както обикновено но относно казармата НЕ Е-трябва да има ако ще само за месец и момчета и момичета-да разберат че не всичко захарен памук има и обикновенна дъвка в този живот и трябва малко да се стегнат когато има нужда от тях РОДИНАТА.
16
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Сорос в България е финансирал само БСП , ромите и хелзинския комитет. Сорос е забогатял чрез бизнес със социалистически държави и е техен защитник. След като една другарка опразни червената каса и си купи хотел, поискаха пари от Сорос, но той вече не е адекватен и пари няма. Справка интернет .
15
3
 
1
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Зачетох се в коментарите и вярно адски прилича на този от клипа на продиджи
14
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слушайте внимателно, няма да търпим мафиоти, като вас, да променят Конституцията и да ни пишат законите. Ще правим политически екшън срещу вас.
13
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав си Дончев , има нужда от нова Конституция , но не и докато ГЕРБ са на власт. Оставка ,избори и тогава може да се говори за това. Стига с опитите да ни баламосвате , просто си вървете .
12
23
 
13
 
! Отговори
Абе преди 3 години
До Димитър ДелевСто човека по барикадите не са всички хора. ГЕРБ ще спечелят следващите избори за голяма твоя изненада.
11
5
 
10
 
! Отговори
Док преди 3 години
ТомиСливе, амнезия ли получи или рязко забрави как твоите избиратели за малко да те изядат когато се мъчеше преди известно време да потушаваш недоволството заради племенни изстъпления в родното ти Габрово? И колко внимателен политик-слушател беше?
10
5
 
11
 
! Отговори
???? преди 3 години
Томислав Дончев да не се прави на много интересен , ами да каже колко пари открадна от НДК заедно с Боршош????
9
7
 
23
 
! Отговори
Димитър Делев преди 3 години
Томиславе, не ви вярват хората. От сутрин до вечер обяснявате как всички са ***, само вие може да управлявате. Е кой ще ви повярва като гледа и слуша Цвета, Барни, Деса от Сливен, вицето Марияна с перфектния английски. И така - до последния член на правителството. Е, кой ще повярва, че тези откровено казано полуграмотни хора могат да решат бъдещето на БГ. Отивайте си !!!
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркоманчета с пушка!Ще се изпотрепят!
7
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф рестартирай се или изчезвай!
6
6
 
10
 
! Отговори
x преди 3 години
Върнете наборната служба, където момчетата ставаха мъже, а не като днешните изнежени джендърчета.
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простотиите на божковчета,маджовци,ристьовци...нямат край!Просто лош материал!
4
9
 
19
 
! Отговори
Няма невинни преди 3 години
Чувате ли? Оставка...и после бой докато не върнете награбеното... Чувате ли?
3
0
 
7
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Всички сайтове са на принципа copy paste, без да прочетат дори и така една грешка се размножава навсякъде, каква е тая наборна нужда, за наборна служба става дума.
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дончев ми мяза на оня от клипа на Продиджи.
1
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде махайте се и да свършва герберската агония