Веселин Марешки: Блокадите на София са извращения

Той настоя и за съд за президента Румен Радев
19 авг 2020 15:21, Нели Христова
165
Веселин Марешки: Блокадите на София са извращения
Снимка: БГНЕС

Да бъде потърсена наказателна отговорност на Мая Манолова, Румен Радев, Христо Иванов и "Отровното трио", тъй като те настройват хората едни срещу други. Това поиска на пресконференция във Варна лидерът на "Воля" и заместник председател на парламента, Веселин Марешки, цитиран от "24 часа".

Той определи блокадите на протестиращите като "извращения" и настоя институциите да си свършат работата, за да не позволяват блокирането на кръстовища.

По повод предложението за промени в Конституцията Марешки подчерта, че сега е моментът за свикване на Велико народно събрание, но промените не трябва да засягат броя на депутатите, а да бъде приет законопроект за изцяло мажоритарни избори и да бъде забранено на всички, които в момента са на политически постове, отново да бъдат избирани за депутати и министри.

"В края на мандата, може би и в тази напрегната обстановка, в която и всички казват "нова конституция, ВНС, може би е най-доброто време, но не, за да бъде намален броят на народните представители. Аз мисля, че българите не се интересуват от количеството народни представители, а се интересуват от качеството. Защото, ако днес направим ВНС и изберем 120 негодници и утре държавата се срине още по-тежко, после ще правим ВНС, за да изберем 360 народни представители", каза Марешки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драскайте, гърбави циреи. Облизвайте обилно задниците на властта. Още малко и канчето секва. Един ден самите ви деца ще ви изоставят и плюят на останките ви, задето сте били гербаджийски ***. Надявам се умно да инвестирате кирливите герболевове.
135
1
 
2
 
! Отговори
Ало преди 3 години
Марешки е един от малкото разумни гкасове в тоя парламент
134
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още малко ще бъдат търпени тези протестъри-безделници. Най- много до 15 септември.След това, като се напълнят улиците с родители, които возят децата си до училище, ще бъде изметена тази *** от кръстовищата.Да маршируват по тротоарите. Кой им пречи?
133
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато такива като този *** изказват становище по важни въпроси,благодарен съм,че е далеч от мен,иначе ще се наложи да посети близката за него болница.Натикаха 4-дела на този гларус под килима и го направиха от уличен *** на послушно домашно кученце. Аланкоолу,не закачай президента,той ненавижда продажните елементи.Ти си аут завинаги от политическата сцена.Готов си,да пистанеш на Боко,само и само да останеш над водата.Ще нагълташ вода и то много скоро.
132
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарешки е извращение - оня ден не иска ВНС, сега вече бил съгласен. Колко ти плати тулупа от шкафчето с крадени пари?!? Всички сте за народен съд!!!
131
2
 
5
 
! Отговори
haha преди 3 години
Племенникът ми на 8 години е по-добър с Photoshop от тази картинка в новините, вярвайте си. И си вдигайте шум да. Като болни животни, губещи територията сте си, Марешски Ви е най-малкият проблем..
130
0
 
1
 
! Отговори
58 преди 3 години
До Не ми пречитеСкъп на триците,евтин на брашното.
129
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-120,значи тиквата е невинен.
128
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управляващата коалиция е перверзия, извращение, пълна отврат..
127
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затвор за Марешки!
126
3
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До Лустрация 113 Ти си наивник.В БГ това никога няма да стане в рамките на нормален човешки живот.Затова хората бягат от това проклето място.В БГ няма и никога не е имало закон и правосъдие.БГ е РАЙ за корупция и беззаконие, наследствие от СОЦИАЛИЗМА-оставил незаличими следи върху днешните наследници.
125
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте социологията 60% подкрепят протеста, за гербавите подкрепата е 12%,за това вият на умряло!Скоро колчетата и еврото от шкафчето ще заминат за някоя екзотична дестинация и гербавите трикове ще спрат да замърсяват сайтовете с простотията си!
124
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази адвокатката е член на дай България, всички вътре са ***
123
2
 
9
 
! Отговори
АЗ преди 3 години
А защо не пишат за адвокатката на вандала, който чупи колата на жената пред румънскато посолство. Долно и просташко деяние. Да направиш на жив човек некролог?! Ако беше за баща й, как би реагирала. Това същество не уважава и баща си! И това ми било жена!
122
11
 
8
 
! Отговори
niki преди 3 години
Един съвсем безплатен съвет към този Марешки!Сложи си маската,противогаза и онзи палячовски костюм с калцоните от Парламента.Отиди поне до една такава барикада или кръстовище и просто това ще е последното ти виждане или излизане!Парламентарни мишоци,чакащи поредното курско набиване от Бойко мутрата!
121
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Марешки!Радеф предай св на Гешев!
120
2
 
11
 
! Отговори
До 115 преди 3 години
На колко водки си?Какво смяташ. Какво броиш.Направо си зациклилНикой не те упълномощавал да говориш от името на хората.Не случайно няма официално уведомление за нито един протест.Затова ще ви дърпат ушите за всяко посегателство срещу гражданите.
119
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може протестиращите да обвиняват жената с колата онзи ден, че се е опитала да ги сгази? Тя не се е качила на тротоара да ги гази , а те са на пътя и то незаконно. Кой е виновен в случая, та чак и счупиха колата в присъствието на двете и деца. Осъдете тези неща.стници.
118
2
 
15
 
! Отговори
До 79 преди 3 години
Е какво се оказва.Вие утре ще пишете маршрута на всеки от нас. Така ли? Първо вие си напишете уведомление за протестите, ама там трябва да напишете и колко души ще участват, а вие нямате законния минимум за шествие.По въпроса за провокациите.Ами. Не се поддавайте на провокации. За целта трябва да сте трезви.Мисия невъзможна.
117
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки е прав.Има нужда от поемане на отговорност.Радев, Иванов, Манолова, Божков са отговорни и трябва да отговарят пред закона за размириците.