Нинова отчете: Битката със задкулисието в и извън БСП е най-трудна

Каквото обещах, го направих, похвали се тя пред съпратийци
20 авг 2020 13:28, Красимир Ангелов
194
Нинова отчете: Битката със задкулисието в и извън БСП е най-трудна

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отчете постигнатото от партията в нейния мандат като председател пред членове на БСП и нейни застъпници в кампанията и за втори мандат в район "Красно село" в София

"Каквото обещах - го  направих", заяви Корнелия Нинова пред съпартийците си.

Още по темата
"Заедно с вас вдигнах партията на крака, спечелихме президентските избори, увеличихме депутатите от 38 на 80, увеличихме евродепутатите, кметовете и общинските съветници. Направих промяна вътре в партията - мандатност за депутати, за председател на партията и пряк избор от всички членове“, отчете Нинова. Като част от своите постижения тя посочи и стартирането на партийна телевизия.

"Най-трудна ми беше битката със задкулисието в държавата и вътре в партията. То е един от най-големите пороци на прехода, заради които днес хиляди българи протестират по площадите. Заставам пред вас с открито лице, защото четири години водя тази битка и нито за миг не ви предадох, за пост или лична облага", откровено посочи Корнелия Нинова.

"Но това противоборство не е приключило. Ако преди 4 години бяхме сами, сега сме заедно с хилядите хора, които искат промяна. Сега ние българските социалисти решаваме ще продължим ли по този път. Това решение минава през прекия избор на председател. Гласувайте свободно и смело за когото искате. Но бъдете активни и не се поддавайте на внушения", призова съпартийците си Нинова.

Лидерът на столетницата заяви, че от структурите във Велико Търново, Враца, Стара Загора, Пазарджик и други области имало сигнали, че членове и активисти на ДПС се намесват в процесите вътре в партията.

"Искам да съм ясна пред вас - съдбата на БСП ще се решава само и единствено от членовете на БСП. Аз съм гарант за това. Докато съм председател, а съм такъв до избора на нов, няма да позволя друг освен българските социалисти да вземат решенията в партията. Днес тези решения са ключови за бъдещето на България. Вярвам във вашата мъдрост и почтеност. Благодаря ви за всичко, което постигнахме заедно. Продължаваме напред", завърши Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
У нас когато имаше една партия доста бяха членове и да строили са, малко бяха тези които нищо не правиха. Пък даже и ако се погледне реално дори и НДК нямаше да го има без идеята Людмила Живкова. Интересно какви идеи е имал примерно демократина Филип Димитров с разрухата от 90те, освен че е първият депутатин гей привнесен от америката.
144
2
 
21
 
! Отговори
Я па ЯДраги дрОгарю, преди 3 години
До съсЗАКОНИЕ!!!!!Драги ДРОГАРЮ,не партията ,ние построихме всичко това въпреки партията ,да си видял партия да налива бетон или партиен секретар да кове кофраж ???Вашето мъдро ръководство убърка толкова много ,че оке 20години не може да се оправи...Нима държавите които сега гледаме със завист ги водеха комунисти ,та сега нямат жилища ,атомни и топлоцентрали или са със пропаднала икономика????ЗАСРАМЕТЕ СЕ ,СКРИЙТЕ СЕ И НЕ СЕ ХВАЛЕТЕ...ТЕ БИЛИ СТРОИЛИ...!
143
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 155БСП спечелили президентските избори? Нали Радев беше независим. Кога лъжат сега или тогава?====БСП ВИНАГИ ЛЪЖАТ, ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА. ВИНАГИ!!!
142
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП спечелили президентските избори? Нали Радев беше независим. Кога лъжат сега или тогава?
141
6
 
31
 
! Отговори
Курнелия разби БСП преди 3 години
*** водеше около 2500 комунисти от цяла България на този измислен митинг на БСП в София. Площадът беше наполовина празен. А самите комунисти казват, че предишни години на Бузлуджа са се събирали по 20-25 хиляди души. Това значи, че *** е намалила привържениците на БСП около 10 пъти. Сами си представете какво ще остане от БСП ако *** управлява партията още един мандат...
140
3
 
10
 
! Отговори
До 147 преди 3 години
Жестоко и само жестоко се лъжеш ти и само ти се лъжеш безпартийните са различни свести са а вие не сте свестни
139
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като видяхме какъв президент ни натресе Нинова, не трябва да вижда влас, че не се знае още какви ще ги надроби.
138
8
 
3
 
! Отговори
До 108 преди 3 години
Можеи да е бил ама младия премиер с харема е по-честен още по-честен е и от него
137
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, не говори в минало време!Задкулисието винаги съществува.И много се дразни от силни и много образовани жени с характер!Не обича умни и доблестни хора.Това не се отнася само за задкулисието.На сцената е същото.Успех е да обещаеш реално събитие, което е очаквано и да го осъществиш.Винаги си сам в такива позиции и това остава завинаги.Успех!Трудно е, успех за честните хора, знаещи, че България има друго място в света - на новите технологии и човешкия просперитет!
136
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако си мислиш, че пък безпартийните са по-различни се лъжеш.Не съм гласувал за Борисов, но напоследък се вижда, че си стъпваме на краката.Точно затова БСП са бесни, вече не могат да повтарят като латерни колко сме зле.Хората започват да разбират и не им се връзват толкова лесно на лъжите и компроматите.Като са толкова добри да покажат март месец колко ги харесва народа.Според мен Радев и тези зад него са за затвора.
135
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП И ГЕРБ СА ОТВРАТ ЗАЕДНО С ЧАЛГАРИТЕ И КОСТОВИСТИТЕ БЕЗПАРТИЙНИТЕ МАЖОРИТАРНО ЩЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА ИНАЧЕ ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА А ОТВРАТ И ЕМИГРАЦИЯ
134
4
 
29
 
! Отговори
Бай Онзи преди 3 години
Задкулисието в България винаги е съществувало. И БКП и БСП най-много се възползваха от него. От най-дребният селски кмет, до най-високите етажи на властта. Но Каката явно няма от тези спомени. Иначе и за Техноимпекс щеше да се сети.
133
5
 
12
 
! Отговори
До 81 преди 3 години
Младите безпартийни маоритарно ще вземат властта а вие комунистите изпадате от парлаента
132
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Построила комплексите.Построи ги - изключително грозните комплексиМагазините бяха празни.Иот заводи и главно от селата се крадеше 80% от продукцията.Ходил съм на бригади като студент - още като го хвърлят в щайгите гроздето беше почнало да мухлясва. Да не говарим докато дойде да магазина какво представляваше.Големите заводи бяха на дотации на държавата, не можеха дори да се изхранват сами.Завод "Ворошилов" дето правеше телевизорите - продукцията му залежаваше.Соца беше едно недоносче.
131
4
 
27
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 3 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...
130
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво задкулисие, другарко Нинова?От обяви за работа в нашата община:старши експерт електронно обслужване , изисквания.... английски език, ...заплащане: 950 до 1050 лева бруто.
129
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво задкулисие, другарко Нинова? ОТ обяви за работа в нашата община: финансов контрольор - изисквания - минимум магистър (Горанов беше бакалавър), ..., заплата 610 - 1800 лв.
128
8
 
7
 
! Отговори
съсЗАКОНИЕ!!!!! преди 3 години
днес не е време нито да избираме такива които побеждават в избори, нито да избираме такива чиято партия построи ЖК комплексите, язовирите, заводите топло и атомните централи, даде образование, медицинско и пенсионно обслузване и изгради достойана армия, полиция и разузнаване.ДНЕС ТРЯБВА ДА ЕЛИМИНИРАМЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА СОФРА ТИЯ ДЕТО ДОСЕГА И ДНЕС КРАДЪТ ЧРЕЗ ИЗГОДНО ИМ ОПЕЧЕНИ ЗАКОНИ, НАРАДБИ И СЪДЕБНА СИСТЕМА.
127
2
 
24
 
! Отговори
обещано преди 3 години
Още преди година ОБЕЩАХ да си подам оставката и след седмица отказах.
126
1
 
31
 
! Отговори
Червените милионери преди 3 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.