Марешки нападна Радев: Дискредитира институцията, оставка!

България има нужда от модерни, почтени и силни лидери, смята той
24 авг 2020 14:12, Красимир Ангелов
179
Марешки нападна Радев: Дискредитира институцията, оставка!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки отново нападна президента Румен Радев.

"С изказването си на връх Шипка вчера Радев обруга този символ на българския героизъм и родолюбие. Радев дискредитира за пореден път президентската институция, говорейки за политика и прокарвайки собствените си интереси в момент, в който България прекланя глава пред саможертвата и подвига на всички, участвали преди 134 години в Шипченската епопея", заяви партийният лидер.

Още по темата
Според него за пореден път Румен Радев е показал, че „президентската институция не му е по мярка".

"Затова, ако наистина обича България – да постъпи като мъж и да подаде оставка! Ако не – да бъде освободен чрез предвидената в закона процедура – импийчмънт!", настоя Марешки, който е и заместник-председател на парламента.

"България има нужда от модерни, почтени и силни лидери, обединители на нацията! Такъв задължително трябва да бъде и президентът! Радев определено не е!", завърши Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВеселинМагарешки е най добрият!Избирайте ВеселинМагарешки !Напред с ВеселинМагарешки!Завинсги с господин ВеселинМагарешки!
138
6
 
0
 
! Отговори
Фатмак с калпак преди 3 години
Тъй ли бе "Генерал-крадец" коментаторе? Я се поразрови из официалните досиета, документите, а дори и ако щеш из сайтове да видиш колко нелепи лъжи си написал. Няма нито една вярна дума *** или *** или гробаджийче. Дано поне хубаво да плащат, че му се вижда края на хранилката при НИдялко и сие
137
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички лапахте на Марешки маркуча, като намали цената на горивото:)))))))))))))- много ви е къса паметта
136
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез протестъри и троловете им защо защитават Радев- нали бяха срещу него или той е истинския подбудител и финансист на тия протести.Страх го е да не го тикнат зад решетките. За президент не става, за политик също, като пилот не се е сражавал - за какво става всъщност!?
135
1
 
0
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Браво Марешки, браво мойто муньче, в следващият ми кабинет може да спретнеме една коалицийа с тебе
134
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже помагай на стадото, че ***'оти като Марешки се изявяват в политиката !
133
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напомня ми на типичен работодател,който не уважава служителите си не знам защо. говори по зле от Борисов.
132
4
 
5
 
! Отговори
Беда преди 3 години
Защо всички бойкоглави и с конски глави са против Румен Радев!!!??!? Специално този казваше преди 3 години, че герберастите желаят да му сложат намордник и да го опитомят, но той не бил волен Сидеров и нямало да им се предаде! Факт!
131
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки гларус опърпан,ти си един празноглав елемент,на който му покриха делата и днес с голяма страст ближе гъ.а на бат Бойко.Не се ли срамуваш от себе си,когато хората те определят като *** индивид?Подмазвач,демагог,лъжец,това говорят хората за теб във варненските кафенета.
130
2
 
2
 
! Отговори
az преди 3 години
До АнонименаА от къде мислиш взема пари за по евтино, нали от нас
129
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Генерал-крадецРадев уредил жена си на две заплати - чудо голямо. Всеки в тая държава се е уредил с нещо, включително ти, ***. Убеден съм до мозъка на костите си. И да е уредил жена си Радев, това не може да се мери с това да се уредиш с нощно шкафче на баце ти. Задкулисието не се занимава с Радев, а действа чрез ГЕРБ, ДПС и кръговете около тях. Ясно като бял ден за всеки, който не е полирано гербаджийско мозъче.
128
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Патеричката на баце скача много активно. Все едно с милионите му има особено значение дали ще *** държавна пара или не. Ама пуста алчност, бе. Пусто лоби. Ненаядохте се. Къде ще ги носите тия пари, в гробищата или на оня свят направо? Да си алчник е достойно за съжаление, да си алчник без достойнство е направо за презрение.
127
3
 
3
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Стига се напиня, бе! Не виждаш ли, че си говориш сам! Хората са в другата тема! Прехвърли се там, че тиквите имат нужда от наторяване и дъжд!
126
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е да се даде гласност за саботажите, които този пишман-пилот е вършил, докато е бил действащ офицер.Изпочупил самолетите, а после тръгнал да пазарува нови, заради комисионните.Дето си е плащал за секс с държавни пари, докато пенсионерите гласуваха е разбираемо за него. Импотентност от всякъде и липса на морал от млад.
125
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най - учудващо е,че някой достигнал до най - високия пост в държавата, може да остане толкова комплексиран,злобен и неудовлетворен,че да се срине до нулев рейтинг.
124
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господ здраве да му дава на господин Марешки.В най- трудните времена ни осигури евтини лекарства.Без него родителите ми пенсионери, нямаше да оцелеят.Какво говорят завистниците не ме интересува. Сега и с цените на горивата този Човек доказа,че може да е бизнесмен, без да унищожава народа.Останалите ,, назначени капиталисти,, са шлака , отпадъци.
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 135Едва ли е милиардер.Имаш ли представа за сума 1 милиард?Човекът, който не ти е приятен, е постигнал нещо без да стане престъпник.
122
10
 
13
 
! Отговори
Генерал-крадец преди 3 години
Този генерал Шивиков беше съден за пладнешка кражба докато беше на служба и злоупотреба със служебно положение. Сега се опитва да спаси кожата. Да вземем и Грипен Радев как беше уредил любовницата си на две заплати. Въобще на тези генерали вяра да нямаш...
121
6
 
9
 
! Отговори
Браво, Марешки! преди 3 години
Ти не веднъж доказа, че и едно обикновено момче от обикновен квартал може да постигне нещо, ако се амбицира.Наплювателите нека да се замислят. Нали и те живяха по същото време? Нали и те са имали възможност да правят анализи? Но за да анализираш, трябва да имаш знания и способност да мислиш мащабно.И ако добре си направиш сметката и си изградиш стратегия, точно в преходните периоди можеш да постигнеш нещо значимо.Така че, да не злословят от завист по адрес на Марешки. Могъл - постигнал!
120
0
 
10
 
! Отговори
Иван Иванов преди 3 години
Пилотчето няма да коментирам но оправете новината Навършват се 143 години преди 134 пилотчето е бил редови военнослужещ в БА.