Марешки нападна Радев: Дискредитира институцията, оставка!

България има нужда от модерни, почтени и силни лидери, смята той
24 авг 2020 14:12, Красимир Ангелов
179
Марешки нападна Радев: Дискредитира институцията, оставка!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки отново нападна президента Румен Радев.

"С изказването си на връх Шипка вчера Радев обруга този символ на българския героизъм и родолюбие. Радев дискредитира за пореден път президентската институция, говорейки за политика и прокарвайки собствените си интереси в момент, в който България прекланя глава пред саможертвата и подвига на всички, участвали преди 134 години в Шипченската епопея", заяви партийният лидер.

Още по темата
Според него за пореден път Румен Радев е показал, че „президентската институция не му е по мярка".

"Затова, ако наистина обича България – да постъпи като мъж и да подаде оставка! Ако не – да бъде освободен чрез предвидената в закона процедура – импийчмънт!", настоя Марешки, който е и заместник-председател на парламента.

"България има нужда от модерни, почтени и силни лидери, обединители на нацията! Такъв задължително трябва да бъде и президентът! Радев определено не е!", завърши Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарешки марш в дупката от която изпълзя.
98
9
 
16
 
! Отговори
Козяк преди 3 години
Да го снемем и да сложим Цецка Цачева! Всъщност при изборите тя беше на второ място, което й дава право да седне на този стол. И тя достойно ще представя България надлъж и шир. Или пък може да върнем Плевнелиев, сигурно има някаква буква в закона, която позволява такава трансформация. И двамата са дстойни да заместят Радев, а и Бойко отново ще е щастлив и мотивиран за следващите победи ...
97
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В страната на баткитемутрата е цар!
96
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корупционер-премиер;осъден-зам.председател на Парламента,мутра милиционер-главен прокурор.....Кой аджеба дискредитира България??? Просто риторичен въпрос.
95
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бяхме нормална държава ББ щеше да е подал оставка след всеки от излезлите скандали, Румен Радев щеше да е импийчнат за неспазване на конституцията(и не президентът на България не е част от разделението на властите - той власт няма, а олицетворява единствоото на нацията, всяко негово изказване тази година е нарушение на конституцията), Отровното трио щеше да е осъдено и най-малкото зверски глобено за поругваване на символи на държавността, каквито са институциите спрямо които се хвърляха яйца
94
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта е фигурант защото е поразен от Ефект на Дъдинг-Крюгер: Илюзия на превъзходство. Ефекта представлява когнитивна склонност или накратко описано той е прекалено некомпетентен, за да разбере колко е некомпетентен. Обикновено хората жертва на тази когнитивна заблуда са неспособни да видят екстремността на своята некомпетентност. В тази връзка те могат да бъдат лесно манипулирани и зле съветвани. Така може да си обясним кои са съветниците на президентството - всеки може сам да прецени.
93
10
 
12
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-81, тиквата пък е комунист.
92
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-83,мене пък ме боли фара,че тиквата обикаля с джипа.
91
12
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Заедно с ББ, да си ходи и РР. Аман от диоти с пагони.
90
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така, Марешки.Вярно казваш.След ГЕРБ ти си ми фаворит.
89
14
 
15
 
! Отговори
ист преди 3 години
Браво Марешки.
88
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божееее,и тоя се из.ходи.
87
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доколкото помня, Марешки се опитваше да саботира купуването на Ф-16 и изобщо се изявяваше от пропутински позиции.
86
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
част отези съветници дори бяха уличени в подривна дейност и саботажи с/у държавата, като Еленко Божков ...------Например къде е станало това?
85
15
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
Интересно ми е, кога ще се организира конкурс за Мистър Пинокио в България?Нямам за цел да дискредитирам хубавия герой на Джани Родари, просто ме поразява аналогията с растящия нос на лъжците!!!Марешки има големи шансове да спечели първо място за лъжец - съдейки по интервютата които видях да дава, как се описва като борец за човешки права, направо лъже директно като кучето на нивата как си върши малката и голямата нужда!Защо се напъва?
84
10
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Не само президентската институция, дискредитира и България, като превърна президенството в сборище на руски агенти и на съветници и секретари извършващи нерегламентирани бизнес контакти и дейности ... част отези съветници дори бяха уличени в подривна дейност и саботажи с/у държавата, като Еленко Божков ... Първо Импийчмънт, а после съд и затвор за държавна измяна и пресъпления с/у България и българските граждани ... !!!
83
18
 
12
 
! Отговори
ха преди 3 години
Марешки още не е свикнал с мисълта, че е аут от парламента. Никой повече няма да гласува за него и смешната му партия. Рита сега, за да може поне още месец-два да се задържи като депутат.
82
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вън мутрите на Радев.
81
9
 
25
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
С Румен Шведски смело напред към хотела на Нинова в Гърция - "Мираджио термал спа резорт"!!!!
80
19
 
11
 
! Отговори
sss преди 3 години
магарешки , ако говори едно истината е точно противоположна, тоя мозъка му е изпилен като аспиринче