Нямало смислена политическа алтернатива сред протестиращите

Желанието било да се дойде на власт с изцяло фашистки намерения
Обновена: 31 авг 2020 21:49 | 31 авг 2020 21:49, Екип на Bulgaria On Air
63

Почти два месеца след началото на протестите исканията остават непроменени, а много ключови места в София са блокирани. Докога ще сме свидетели на това?

Искам да чуя каква България си представяме след 10 г. и каква искаме да я обещаем на нашите деца. Това каза за "Денят ON AIR" общинският съветник и председател на СДС-София д-р Антон Койчев.

По думите му има много хора, които многократно са губили от ГЕРБ и знаели, че вероятността това да се случи отново е голяма.

"Една част от причината протестът да не е масов е, че не се формулира смилена политическа алтернатива. Има желание да се дойде на власт с изцяло фашистки намерения", подчерта той.

Според него част от гражданите негодуват срещу невзимането на мерките за нормалното протичане на живот и това напрежение ще се изостри.

"От едната страна липсва всякаква конструктивност, тежката радикализация не води до нищо добро", допълни Антон Койчев за Bulgaria ON AIR.

"Съумяваме да запазим добрия тон, а протестът е вече изцяло ляв. По-важно е какво става в десницата, където има интересни процеси. Ние ще излезем с проект, времето за това наближава", обясни събеседникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: протестСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Анонимен/57сДС беше създадено, да размие истинските опозиционери чрез апаратните механизми на бкп и дс.На 14.12.1989та, 7 дни след създаването му то умре... а сюлеман паси, коен, константинова и еколозите забиха пирона в ковчега на опозицията в България.
53
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
То пък сред управляващите да има някакъв смисъл, полезен за България и българите... или сред другите парламентарни партии - смислена алтернатива...
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога ще сте свидетели на това?Ами докато си подадете оставката, какво не разбрахте пак?Държа да отбележа, че много внимателно изчетох целия текст.И не видях едно смислено изречение. Също така държа да отбележа, че въпреки че гласувах за първото правителство от СДС на Филип Димитров, трибуквеният акроним отдавна вече е станал лого на фирма.СДС беше създадено от Екогласност, с участието на такива лица като Петър Слабаков.Той самият е бил депутат и от СДС и после от БСП.
51
7
 
3
 
! Отговори
Няма се опрайм преди 3 години
Докът се даа думата на комундрели, няя се опрайм. Тея треа са забранени и кът се покажат с лопататтата по главата
50
15
 
10
 
! Отговори
Решетников преди 3 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.
49
7
 
18
 
! Отговори
До 50 преди 3 години
И затова отново Герб, нали?Браво, невероятно умен си за потомствен овчар!
48
18
 
18
 
! Отговори
до 49 преди 3 години
До къде еами за съжаление другите са:- Радеф национален предател- отровното трио защитници интересите на бандити издирвани от интерпол- пинокиото нереализирали се пропаднали политици фурнаджийски лопати- дългия от учиндол селянин *** уволнен шоумен- бсп / дпс - унищожителите на България- няколко малки сини които не знаят какво става около тяхНЕ МЕРСИ
47
2
 
13
 
! Отговори
къде е преди 3 години
къде е алтернативата ИСКАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДРУГИ
46
10
 
19
 
! Отговори
Герба Фалира преди 3 години
Герб шайката няма да липсва на никой.Една уродлива партия създадена от мутра и изкусен манипулатор на избори. Цецо.Останалото са *** следващи без мисъл.
45
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големи финтове направи Тиквата само да не пусне кокала.Финала е неизбежен. Пак с камъни ще бъде изгонен.
44
10
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Мне, герб е алфата и омегата, пътят и истината и животът. Тази страна освен куxи тикви, друго е неспособна да ражда
43
3
 
4
 
! Отговори
Нямало ? преди 3 години
Да не би вече да има ?
42
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съд за всички членове на шайката Гроб!Конфискация на цялото им имущество!
41
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква алтернатива да има на проста крадлива мутра от СИК, алчна и самовлюбена?То по-лошо няма накъде да стане, цяла Европа ни се подиграва!Оставка!
40
21
 
1
 
! Отговори
---- преди 3 години
Слави - президент!
39
13
 
14
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Гледам и ГЕРБерските *** са намаляли ! Сигурно Мъдрецът от Банкя е спрял плащанията !!!
38
11
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-26 фигуранта е прав,червената мафия,начело,с най-младия комунист бойко,да си отива,нещо,да е излъгал фигуранта.
37
12
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Не знам каква алтернатива ,но Карадайъ угаси крушката на Братиньо ! Тая нощ пак ще спи напреки на леглото ! Чао,чао,Бацони !!!
36
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36Бсп могат да изкарат поне 50 000 на протестите......Аз така веднъж сънувах кенефффф и как пишкам в него но се събудих опикан!
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 34Бсп могат да изкарат поне 50 000 на протестите......Аз така веднъж сънувах *** и как пишкам в него но се събудих опикан!