Хората на улицата от ляво и от дясно, но лидери няма

Протестът се разединявал според Васил Тончев от "Сова Харис"
Обновена: 1 сеп 2020 09:19 | 1 сеп 2020 09:18, Александър Попов
104
 
На улицата протестират хора и от ляво, както и от дясно. Улицата не излъчи своите лидери, някакъв субект, който да застане и да обедини усилията. Виждаме, че протестът се разединява, заяви в ефира на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR шефът на "Сова Харис" Васил Тончев.
 
"Картината, която регистрираме, е, че всички опозиционни партии разширяват своето влияние за сметка на управляващите. Промените не са такива, че да кажем, че изцяло се променя политическата структура. Ако изборите са днес, виждаме, че ГЕРБ имат пълни шансове да останат първа политическа сила. 180 000 души по-малко ще подкрепят ГЕРБ, но това не е радикална промяна. Има размествания в политическата структура, но това до голяма степен зависи и от това, което се случва на улицата", каза още Тончев.
 
По думите му всички политически сили говорят от името на народа и това им носи определени негативи, а БСП не може да бъде реална алтернатива на управлението на страната.
 
"БСП като основна опозиция - на нея отдавна ѝ беше времето да стигне до управлението на страната. Те пропуснаха на два пъти този шанс. Очевидно имат проблеми и не могат да се превърнат в алтернатива на управлението. Диалогът между двете големи групи в партията очевидно е прекъснат. Това е много лош знак. Разликата между ГЕРБ и БСП е много малка", обясни той.
 
Тончев добави, че президентът Румен Радев върви към това да възстанови обичайния рейтинг за президентската институция. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
24
 
! Отговори
Луд преди 3 години
Това сега нищо не е, големият рев ще започне година след управлението на БСП, ДПС и Учиндолския ***. И тогава ще има за какво да се протестира.
24
2
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КОГО ЛЪЖЕТЕОТ ЛЯВО Е РАДЕВ ,А ОТ ДЯСНО Е БОЖКОВ!!!1!!!!!!
23
7
 
27
 
! Отговори
Кои са лицата преди 3 години
Само като видиш лицата на протеста и ти става ясно за какво става въпрос!Хаджи Генчо - провален адвокатЯн Бибиян -провален журналистМинеков - провален склуптор, известен само с това че е зет на Рангел Вълчанов и до там!Дионисий - провален свещеник отлъчен от Църквата!Христо Иванов - заподозрян че е замесен с Маджо и е негово подставено лице в протеста!
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 24 (Анархиста от Елада)Ти явно нищо не разбираш от анархизъм.
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 26Завърнали се от Чужбина останали без работа?Аз не познавам такива. Тоест, от моите познати, всички заминали за чужбина си имат работа. Изключение правят двама-трима мои колеги, ама те си работят тук. Не са останали безработни.
20
22
 
11
 
! Отговори
Анархист от Елада преди 3 години
Разберете, че протестиращите не сме комунисти или социалисти от БСП, повечето сме анархисти и ще се борим срещу всяка власт. Нямаме нужда от лидери и господари! Където няма роби, няма господари! Безвластие искаме!
19
7
 
35
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Кои са протестиращите? Това са завърнали се от Чужбина останали без работа, та точно тези които избягаха сега ще ми диктуват дневния ред и ще ме оправят!!! Айде мерси!!Другите са платени от Черепа и Маджо протестъри, поддръжници на БСП, хронично протестиращи и наивници засмукани от емоцията -протест!
18
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Немога да подкрепя протеста въпреки, че мразя и герб, бсп, дпс, патриоти и т. н. защото сред протестиращите са едни антибългарски същества с неустановен пол ( джендари) финансирани от НПОта на Сорос а него и тях мразя повече от всичко на света.
17
5
 
24
 
! Отговори
Жалка работа преди 3 години
Егати смешния протест. Рехав и с ***...
16
4
 
17
 
! Отговори
нн преди 3 години
Васил Тончев от "Сова Харис", това видели , онова видели, че и Слави трети. Слаби в прогнозите, показаха го в предишни години и сега е същото. Очевидно е ,че българина много се обърка. Кашата не е от сега и вчера, 30 години мафиотски приьоми и корупция и чак сега на края на мандата на това Правителство хората искат рестарт, промяна. Няма и не може да стане сега и веднага, защото всичко се е случило и "демократичните промени" докараха в България дивия капитализъм със всичките му екстри. Жалко.
15
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вървят като гламави, не знаят на кой свят са, даже не знаят за какво са там.
14
7
 
14
 
! Отговори
Лидери няма! преди 3 години
И лошо няма!Нямаме нужда от лидери (фюрери на немски)!
13
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тези не виждат ли "лидерите" Куку, Пипи и Ян Бибиян, и техния беквокал Фигуранта !
12
5
 
30
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Анонимен ... От улицата могат да се пръкнат само такива като Иванчева, доплували до платформите на такива като Мая Костинбродска, Отровното трио и Морсикя тюлен с гумената лодка от плажа на Росенец, орисани от вдигнатото юмруче на феята от "Дондуков 2" ... !!!
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравейте, африканци! Закон на джунгла ли нова конституция на България?
10
21
 
10
 
! Отговори
Не разбрахте ли, че преди 3 години
На протеста са хора, на които им е писнало от лидери, вождове, бащици, които само крадят. Ролята на протеста е именно да покаже, че такъв феодален модел е пагубен.
9
3
 
31
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
То и на миналите парламентарни, а после и на изборите за европейски парламент, както и на кметските избори, едни пишман социолози и *** ни убеждаваха, че разликата м/у ГЕРБ и БСП е много малка и даже на моменти БСП взимала превес, но после видяхме какво се случи ... другарката Импексова си остана премиер на "Правителство в сянка" и така и не успя да сбъдне болните си амбиции за Власт ... !!!
8
13
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Лидерът трябва да е Пламен Пасков.Мое лично виждане.
7
9
 
12
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Ще празнуваме победата над монархофашизма на 9 септември.
6
11
 
32
 
! Отговори
Айде да сме честни преди 3 години
Ако си говорим честно без емоции, няма друга алтернатива освен Герб на този етап! На България и отпускат постоянно пари от Европа, без тези пари сме аут! Ако дойде друг тепърва трябва да спечелят доверието на ЕС и да станат алтернатива на сегашното управление!Държавата вървеше добре, просто пандемията разказа играта на цял Свят не само на нас!