Слави освободи Росица Кирова след кафето й с Борисов

Тя е била координатор на "Има такъв народ" за Видин
183
Слави освободи Росица Кирова след кафето й с Борисов
Снимка: Facebook
Едно кафе с премиера Борисов разбуни духовете в партията на Слави Трифонов.
 
Днес по-рано Бойко Борисов се похвали в социалните мрежи с кадър в кафене във Видин. На масата до него е Росица Кирова, която преди 5 години се кандидатира за кмет на града, но в крайна сметка стана общинска съветничка.
Още по темата
През годините тя е критикувала управлението, оказва се, че тя е била координатор и на политическата формация на Трифонов "Има такъв народ". До днес, защото кафето с Борисов й подписа края на кариерата й като политик при Слави.
 
"Изпълнителният съвет и Националният съвет на "Има такъв народ" току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия "Има такъв народ". И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава", написа самият Слави Трифонов във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
12
 
! Отговори
Пари нема, действайт преди 3 години
Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...
104
5
 
15
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Истината е, че когото и да избере наивния български народ - получава Бойко...
103
8
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Е па прав е...
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не напишете тази коя е и въобще кои са ѝ роднини?
101
3
 
26
 
! Отговори
Аз съм джендър преди 3 години
Славито и то едно безродниче .мацката му пречела.само *** не му пречат .Както пееше сам-копекета гадни сме всичките до един.ала така ни обичате.Вижте го как пирува по време на чума в тубата.когато народа умираше от глад.Нямаш ли срам Трифонов?
100
4
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Въпросната е като Каназирева в Пловдив, играе го опозиция, плюе срещу Патрона с неговата благословия, за да може да се присламчи след това към полтиичексият враг и да го подрива отвътре, а всъщност си е Ж ГЕРБ, та дрънка. Всъщност, Ж-ГЕРБ си личат от далече, по начина на говорене, мислене, световъзприятие, почитта към Алфа Мъжкият и въобще, покажете ми една жена и аз ще ви кажа, дали е Бойковка или не;))) А пък и кафенце с Вожда, мани;))) отдавна е мечтала за тва, а и за нещо друго;)))
99
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срамно е да си гербав в днешно време. Скоро ще стане и вредно.
98
1
 
15
 
! Отговори
dramaqueen преди 3 години
До Анонимен 73Не е рядка порода, напротив - повечето са така. Най-простият пример Дани Кирилов - НДСВ, БСП, ГЕРБ, Близашки мина през всички партии, пловдивското острие Спас Гърневски , в ГЕРБ повечето са минали през други партии
97
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
я, дългуча ревнува! яд го хвана, че бойко не покани него!
96
6
 
9
 
! Отговори
скоро по мисир тв преди 3 години
На кафе с...толуп и ***
95
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това всъщност показва колко дълбоко мутрокомунистите от ГЕРБ са проникнали навсякъде, Баце най-демонстртивно казва на Дългия, всичко в тая държава ми принадлежи, дори и опонентите ми. Който и да спечели следващите избори ще му е много трудно да разчисти държавата от тази мафиотска червена организация
94
8
 
13
 
! Отговори
Жалък е Бойко преди 3 години
До там ли я докара, та да подлъже това младо момиче да седне на кафе с него, за да извади нещо срещу "Има такъв народ", все едно че тайно се договарят с него. И какво постигна?
93
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
егати! коа стана калайджия, кога му почерня ***! още невлязъл в парламента, и стана диктатор! всеки има право да се среща с когото си иска! селяндурина е нарушил правата на жената!
92
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
веднага да отстранят и дългия, защото навремето покани борисов в едно свое предаване!
91
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
славчо е смешен ....на изборите с неговите гласов ще се преброят ***.от.ите в страната!
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая па много ***,пък и Бат ти бойко и той. Тва кафе трябваше да го отложи за по време на изборите. тогава Слави нямаше как да реагира. Сега Бойко си разкри подводницата.
89
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце е дрЪт комунистически кадЪр знае как да работи, нищо чудно той да и се е треснъл на масата е така за снимка
88
4
 
9
 
! Отговори
Пенчо преди 3 години
Дългия, да не съм я пратил аз да се договаря с тиквата. И не аз преди 10 г. делях със сикаджията, градинката до Кемпински. А всъщност и мутрата точно така предава хората си, когато е засегнат личния му интерес.
87
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
решила е да става мутреса, иска и тя в Барцелона
86
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама как му се мазнеше в жипката не е истина, ей това жените за некое евро са готови на всичко